Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky. Nějak se nemůžu rozhodnout, který kočárek pořídit. Líbí se mi tyto tři typy, ovšem až na Toledo jsem zatím neměla možnost si kočárek pořádně prohlídnout „naživo“. Všechny tři jsem měla možnost vidět jen na ulici, ale nebylo to k tomu si je nějak moc prohlížet. U Toleda se mi líbí především zip na nánožníku u boudičky a jeho cena. U Baby Smile především prostornost (pokud je pravda, že vnitřní rozměr korbičky je 85cm). Po prvním dítěti máme trojkombinaci Baby Smile (vypadá ale úplně jinak a hlavně je nesrovnatelně těžší), ale ta nemá otočná přední kola, takže se nedá ovládat jednou rukou. A to je asi hlavní důvod, proč se poohlížím po dalším kočárku. Auto máme relativně velké (Golf kombi) a navíc moc nejezdíme, takže skladnost složeného kočárku ani tak moc neřeším. Miminko by se mělo narodit v únoru a já bych ráda v hluboké verzi odjezdila i příští zimu (nebo aspoň aby byla možnost sklopit sportovní verzi úplně do lehu). A pokud by některý kočárek měl možnost připevnění autosedačky Maxi Cosi Superfix (nebo jak se přesně jmenuje ten typ do auta s Isofixem), tak bych asi měla jednodušší rozhodování. Budu vděčná za každý názor nebo postřeh.
Máte zkušenost s Baby Smile V-MAX?
Přidejte zkušenost s Baby Smile V-MAXahojky
snad se na mě nebudeš zlobit - já mám teda úplně jiný kočár - jen co jsem koukala na tyto 3 tak osobně bych asi vyřazovací metodou jako první vyškrtla FIRKON … vím že jsou s ním známé spokojené, ale mě se moc nelíbí ta uzoučká konstrukce
- ty ostatní dva mi připadají „bytelnější“
a jestli můžu poradit z vlastní zkušenosti - tak sporťák s polohovatelnýma zádíčkama a nožičkama zvlášť a nevím jak to přesně popsat - ale aby byl "pevný, ne že se polohuje pomocí pásků (podobných ajko na batohu)
tak jsem ti asi moc nepomohla co ![]()
Tak osobní zkušenosti sice nemám ani s jedním ale u mě zatím vyhrává Verano. Čekáme druhý a na kočarek je rozhodně brzo ale tenhle mě vyhovuje nejvíc a na živo jsem ho taky viděl jen venku a byl taky pěkně prostorný.