Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
My mame ROAN MARITA a jsme spokojeny.Hlavne je prostorny a drndaci…to byly nase pozadavky u kocarku. Za 9 mesicu jsme pouze prifoukli kola jinak nic. Ted budeme davat sportak,tak uvidime …nemame ozkouseno. Kdybych se mela znovu rozhodnout,tak jdu do nej znova!!!!
Viktore, ja bych sla do te Marity, je to sice klasika, ale pro miminko je to to nejpohodlnejsi.
Nemame sice ani jeden, ale podle toho, co jsem vypozorovala od kamaradek a pouhym divanim na kolemjedouci kocarky na ulici, je Marita dle meho fakt nejlepsi. Je lety proverena, mela uz ho svagrova pred 7lety a sla by do nej znova. Dokonce je vidam i u maminek, ktere nejprve jezdili s nejakym modnim vystrelkem, ktery pak vymenili za tuhle opravdu praktickou a krasnou klasiku. Ja uz jsem pro nej rozhodnuta i pro druhe mimi a to jeste neni ani na ceste.
Procetla jsem i mraky diskuzi a jedine dva nedostatky jsou obcasne vrzani, ale vrzaji daleko vic i kocarky co stoji okolo 20tisic a druhy ze neni zrovna nejskladnejsi.
K tomu, ze Marita je super jsem dospela po roce a pul jezdeni s ruznymi kocarky, zkusenosti jinych maminek a pozorovani kocarku na ulici.
Ahojte maminky,rád bych se Vás zeptal na Váš názor a skušenosti s kočárkama RETRUS, konkrétně model BASKET. Se ženou jsme se už už rozhodli pro kočárek ROAN MARITA, ale pak nám padl do oka již zmíněný RETRUS. O ROANU jsem našel spoustu informací(převážně kladných,čož mě utvrzuje v názoru že je to ten pravý), ale rád bych taky znal Vaše názory a zkušenosti s RETRUSem. Děkuji moc za pomoc