DEMA NEXXUS vs BUGABOO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
563
20.10.09 08:58

DEMA NEXXUS vs BUGABOO

Ahoj,

chtěla jsem poradit s kočárkem. Hrozně se mi líbí kočárek Bugaboo( http://www.annaviktorie.cz/bugaboo/), ale ta cena je děsná a manžel mi rovnou řekl, že mám smůlu. Tak jsem našla na netu jeho napodobeninu, která je o třetinu levnější Dema Nexxus
( http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…).
Nemáte s ním někdo náhodou zkušenosti a hlavně by mě zajímalo, jestli by na to šli vyměnit potahy ( jako, že bych si koupila ty nádherný od bugaboo, ale dala je na nexxuse - http://shop.annaviktorie.cz/detail.asp?…
Taky podobný kočárek je Pikolo bug 1650
( http://inzerat.i-bazar.cz/…50-oranzovy/), ale ten už asi nedělají, jelikož na netu už není k sehnání, ale na kočárky dema jsem slyšela samou chválu :) :) :)

dík za pomoc Šára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9094
20.10.09 11:42

Ahojky,
my máme Bugaboo a všude na něj slyším jenom chválu. I z testů kočárků vychází často nejlíp. Ale jak je to s Demo, to upřímně moc nevím. Když se na to dívám reálně, má poměrně dost nízkou cenu, takže si nejsem úplně jistá, jestli bude kvalitní. Trošku mi to napovídá i tomu jestli ho nedělají jen kvůli tomu že lidi mají zájem o něco co je mnohem levnější, ale zdálky vypadá jako drahý Bugaboo… . Já bych se toho asi trošku bála co se týká kvality. Určitě se na něj skoč kouknout do obchodu ať ti všechno s kočárkem předvedou, koukni pořádně na konstrukci atd. Ta je např. jinak řešená než u Bugaboo co jsem si všimla podle fotek… .
Kdybych řešila stejnou situaci jako ty, asi bych se buď rozhodla pro jetý Bugaboo, nebo v:,–(ila na jetou nebo novou kvalitu Jané apod… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.10.09 11:59

na nexxus jsem koukala a fakt nic moc, je to takovy „neforemny“ kocarek, mela jsem ho ve vyberu, ale nesla bych do nej,, pripada mi, ze je proste jen na oko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14092
20.10.09 14:13

Nebrat prosím jako rýpání, ale mně by zajímalo, co se komu na kočáru Bugaboo líbí. Přijde mi, že má příšerně nízko korbičku a taky nechápu velikost koleček. Celkově na mě působí chaotivně.

Hmmm a teď jsem si ještě přečetla agitačku… Takže vlastně každý, kdo nemá Bugaboo je nemoderní? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
20.10.09 18:26

Nevím, co je moderní a nemoderní. Já jsem Bugaboo kupovala kvůli kvalitě provedení, tomu že se skládá jedním tahem do auta a zvládne to úplně každej, má velkou hlubokou korbičku a hlavně kvůli tomu, že z většiny testů kočárků co jsem sledovala vycházel vždy mezi prvními třemi. Móda pro mě nebyla nějak rozhodující, ale moc se mi líbí, to je fakt… .

U nás kočárek vybíral v podstatě přítel :lol: , protože ho chtěl technicky nejvychytanější no a vyhrálo Bugaboo… takže chápete že o módě nebyla řeč :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.10.09 23:39

flyingfrog - možná to, že je jiný… jiný než tucet jiných kočárů.
dlouho mi připadal srandovní buzz i bugaboo, než jsem si je ošahala a zjistila, jaké jsou jejich kvality… nejde o modernost/nemodernost. spíš o líbí/nelíbí. chápu, že tobě se nelíbí, stejně jako tuctu dalších se třeba nelíbí inglesina victoria nebo klasické hlubočáky apod., někdo nemá rád \3kolky, někdo 4kolky. prostě - každému po jeho - a máme kliku, že na trhu je toho hodně pro každou z nás!

být zakladatelkou, asi se poohlédnu ppo jetém bugaboo, protože podle mě bude lepší než nová dema. nemám k těmto značkám (a napodobeninám) příliš velkou důveru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
21.10.09 08:54

No tak to jsem si přesně myslelala, že mě všichni doporučíte Bugaboo. Mě se ten kočárek líbí hlavně z praktického hlediska. No už jsem se koukala po starším, ale zatím jsem neobjevila nic, co by mě cenově trochu zaujalo. Už jedno dítko mám a nechtěla jsem zase kupovat kočárek za 25.000,– a jelikož jsme druhý neplánovali, tak jsem ho už dávno prodala a koupila sportáka.
Jinak já osboně bych do Jané, jak psala Jackie nešla, jelikož znám hodně kamarádek co ho měli a byli s tím nešťasný…hlavně s materiálem, který praská a barva hrozně šisuje.
No je to těžký, jelikož občas jsou kočárky drahý a jsou na prd a někdy ty levnější jsou lepší, i když já mám raději ty dražší, jelikož se mi líbí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
22.10.09 15:20

Tak pokud ti kvalitou nevyhovuje Janéčko, pak bych do Demy určitě nešla. Je vyrobený z mnohem horších materiálů.Koukni na přesný popisky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.10.09 22:16

co buzz 4??
ty se dají sehnat jeté…

(já sjem se zamilovala do buzze s terénním kolečkem vpředu :wink:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.10.09 07:14

Mě osobně se Bugaboo taky nelíbí, nechtěla bych ho ani zadarmo. Ale kamarádka má ten Nexxus a je nesmírně spokojená, rozhodně něřešili peníze, když ho pořizovali, prostě se jim líbil víc. Mě ososbně by na něm nevyhovovalo polohování sportovní sedačky, kdy se polohuje celá… mám na mysli, že se nepolohují nohy a záda zvlášta, ale to dítě, když leží, tak je furt jako ve vajíčku-auosedačce. To je jediná věc, na kterou kámoška nadává.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.10.09 07:15

Jo a Nexxus má úžasný potah, takový pevný, snímatelný a nikde po roce používání není známky seprání ani vyšisování. Radka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4