Pláštěnka na X-lander XA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
77
1.10.09 14:36

Pláštěnka na X-lander XA

Ahoj holky,

jakou jste si pořídily pláštěnku na sporťák od X-landeru?
Brzy budu muset Nelču přendat do sporťáku, jelikož už je moc dlouhá a do korby se s fusakem nevejde.
Tak přemýšlím, jeslti koupit originální X-landerovskou pláštěnku, která je podstatně dražší, nebo bude stačit neoriginální.

Jakou máte vy? Jak se vám na sporťák navlíká? Jste s ní spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.10.09 14:48

My máme neoriginální, navléká se lehce a rychle, hlavně proti té na korbičku. Jsme spokojeni.
Originální je prý strašně velký balík, když je zabalená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.10.09 17:39

Ahoj,

používám též neorigoš a jsem spokojená, rychle se nandá, malý ji ještě neroztrhl a navíc se dobře skládá, taky jsem slyšela, že se origoš dělá velký balík (říkala mi to paní v prodejně) :wink:

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
1.10.09 20:00

Také mám neoriginální, ale v obchodě sedla až druhá, kterou jsme zkoušeli. Ta první klouzala a tak nějak prostě špatně držela. Takže zkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
1.10.09 20:14

http://www.detskyraj.cz/…-na-x-lander my mame tuhle a naprosta spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.10.09 12:53

Ahoj,
my máme koupený originál a je pravda, že zabere půl košíku pod kočárkem. Vypadá dobře a nasazuje se výborně. Jediné s čím máme problém (a to mi přijde dost podstatné je), že mi přes ní navlhává nánožník (dole na té pláštěnce je našitá látka a přes tu se nánožník namočí). Nestalo se to taky někomu z Vás, kdo by měl originál pláštěnku? Nevím, jestli je chyba v pláštěnce nebo jestli dělám něco špatně?

• Citovat
  • Upravit
vmili
4.2.10 09:35

pláštěnka

Dobrý den,
sháním také nějakou neoriginál pláštěnku, ale mám dotaz, když venku hodně prší,sněží,apod… neprší dovnitř tou dírou?? Našla jsem nějakou Emitex, píší tam, že je univerzál na všechny sporťáky,co myslíte?Já se v tom nevyznám.
 díky

• Citovat
  • Upravit
1
9.8.10 09:58

Pláštěnka na xlander

Dobrý den, já též sháním neoriginální pláštěnku na sportovní kočárek Xlander trojkolka rok 2008. Máte nějaké zkušenosti nabo informace. Nevím si rady, jakou koupit, aby vyhovovala. Ráda bych ji koupila pres net, ale bojím se, aby to pak na kočárek pasovalo. Předem moc děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
30.7.11 22:12

Ahoj holky, budem přecházet do sporťáku a tak hledám nějakou pláštěnku na XA 2010. Nemáte někdo tuhle http://www.batolata.cz/detail.php?… nebo tuhle http://www.e-broucek.cz/…-x1-x3-xt-xa . Jaká je lepší? A ty pláštěnky jsou celé uzavřené nebo mají přední okénko otevírací jako je to třeba u korby. Nebo existuje ještě nějaká jiná. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
30.7.11 23:02

Kupovala jsem neoriginál na sporťák, tuším to byl Emitex, myslím tady hned ta první http://www.emitex.cz/k-plastenky.php a sedí bezvadně. Má vpředu takové okýnko, otevřené, ale když prší tak se dá skrčit přes sebe aby nepršelo dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.7.11 09:28

Ahojky, my máme také XA a kupovala jsem minulý měsíc pláštěnku univerzální za 179,– a sedí perfektně! Na malého vůbec neprší, kočár je schovaný celý, je tam okénko, aby mohl čučet a celkově sedí fakt jako ulitá na x-landera. Také jsem prvně chtěla kupovat nějakou dražší, ale začalo ve městě pršet, když jsme byli i s malým a jinou neměli, tak jsme zkusili tuhle levnou a super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
19.10.11 19:59
Martina4m píše:
Ahojky, my máme také XA a kupovala jsem minulý měsíc pláštěnku univerzální za 179,– a sedí perfektně! Na malého vůbec neprší, kočár je schovaný celý, je tam okénko, aby mohl čučet a celkově sedí fakt jako ulitá na x-landera. Také jsem prvně chtěla kupovat nějakou dražší, ale začalo ve městě pršet, když jsme byli i s malým a jinou neměli, tak jsme zkusili tuhle levnou a super!

Prosím prosím,kdepak jste jí koupili? Také sháním nějakou neorigo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
9.11.11 09:20

Kupuje se buď v obchodech s kočárky, nebo na www.emitex.cz
http://www.emitex.cz/k-plastenky.php
Jmenuje se Tracking Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.11.11 09:26

Tak u také mám tu emitexovou :) Stála 199,– a koupila jsem v obchodu s kočárky Chmelařová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.1.13 09:00

Prosím, dá se koupit - případně, KDE??? neoriginální pláštěnka na korbu x-lander? Díky za odpovědi :kytka: (doufám ;) :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí