Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, taky bych ráda znala odpověď na tuto otázku. Zatím jezdí maličký v hlubokém kočárku a jako sporťák máme koupený Jane Nomad a taky zvažuji, zda dokoupit zadní nafukovací kolečka.
My jsme měli plastová kola, drncání bylo v pořádku.
Oproti golfkám to byl mercedes.
Chystám se ho zrovna pořizovat a taky nevím jestli jít do nafukovacích nebo plastových? Hodně drncají ty plastové?
Anonymní, kolik je tvojí malé ![]()
Katka
Tak já jezdím s Nomadem už skoro půl roku, jezdím u nás po vsi, po kostkách, po lesních cestách a je to v pohodě. Je pravda, že s nafukovacími koly od trojkombinace se to nedá srovnat, ale oproti nějakým klasickým golfkám je to Mercedes jak tu už někdo psal. Taky jsem zvažovala dokoupit nafukovací, ale jízda s těmi plastovými je v pohodě. Navíc u toho drncání mi Dáda líp usíná ![]()
Nasi male je 2,5 mesice. Nemam srovnani, jak drncaji nafukovaci kolecka, pujcila jsem si slaloma od pani na ulici, nezdal se mi to nijak za:,–(ni rozdil, ale tezko rict, jestli jsem si ten rozdil neprala videt nebo fakt tak za:,–(ni nebyl.
Srovnavat s golfkama nomada nechci, asi je to fakt nesrovnatelne. Jsem porad na vazkach, jestli jsme neudelali chybu a porizeni tech nafukovacich by mi ty pochybnosti rozmelnilo. Trojkolku jsme nechteli a hodne cestujeme, tak se nam jane hodil kvuli preprave male v korbe behem cesty autem. Tak nevim.
kamarádka si koupila nomada na mimi, jezdila s ním přes dva roky, měla, pravda, do terénu ještě trojkolku, chvíli, ale nomadka si nechala i na druhé, je s ním spokojená max., nafukovací kola nemá… nepřišlo mi, že by to extra moc drncalo, samo že nafukovačky jsou pro jízdu měkkčí, ale není to tak hrozné…
maminky neprodáváte některá jane nomad 2009 utopia nebo ten zelený napište mi díky
ahoj,koupili jsme si kocarek jane nomad,jsme moc spokojeni se skladnosti, vahou, ale trapi me, jestli to s malou moc nedrnca, kdyz ma plastova kolecka.. V kolekci 2009 se dodavaji zadni nafukovaci, tak nevim, jestli je neporidit. Poradil by mi nekdo, prosim?