Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
zdravím apřeji hezké odpoledne ![]()
pročítám a prohlížím internet a chtěla bych se zeptat, zda znáte nebo máte zkušenosti s tímto kočárkem http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ? sice je to ještě dosti dopředu, ale už zjišťuji, který by se mi líbil. jsem docela náročná, takže bych si ráda vybrala nějaký dobrý, ale zase vzhledem k tomu, že už je to kočárek pro druhé mimčo a dále jej už nevyužiju, nechci dávat nějaké horentní sumy. Děkuji ![]()
vypadá přesně jako mutsy!!já znám mutsařku jen jednu a neviděla jsem že by to půlítko používala..ale zkus se zeptat, holky tady jistě mají nejakou diskuzi..jinak si myslím, že tento kočárek bude mít jako mutsáč dost malinkou korba u sportáku .ale pokud čekáš drobnější mimí tak proč ne..
jinak na pohled je moc hezkej ![]()
tak at dobře vybereš.
jn
janac , půlítko? zrovna uvažujeme o tom, jaký kočárek pořídíme místo našeho rozpadajícho se, a mutsy je jeden ze zastoupených v nejužším výběru ![]()
no vypadá to jako napodobenina mutsíka, ale korbička mi přijde u všech kočárků dost malá. Ještě nejsem vůbec rozhodnutá, jen jsem tento zahlídla a zaujala mě cena. Na mutsy slyším jen samou chválu, ale ta cena
děkuji za rady, budu hledat dál. ![]()
katka-m píše:
janac , půlítko? zrovna uvažujeme o tom, jaký kočárek pořídíme místo našeho rozpadajícho se, a mutsy je jeden ze zastoupených v nejužším výběru
myslím ten rozdělovač osy..proste dole zmacneš pedálek a přední kola se vychýlí z osy..a zahnou..neumím to líp vysvětlit ![]()
janac píše:katka-m píše:
janac , půlítko? zrovna uvažujeme o tom, jaký kočárek pořídíme místo našeho rozpadajícho se, a mutsy je jeden ze zastoupených v nejužším výběrumyslím ten rozdělovač osy..proste dole zmacneš pedálek a přední kola se vychýlí z osy..a zahnou..neumím to líp vysvětlit
jo, aha. díky ![]()