cruiser

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5799
12.10.09 16:09

cruiser

zdravím apřeji hezké odpoledne :D

pročítám a prohlížím internet a chtěla bych se zeptat, zda znáte nebo máte zkušenosti s tímto kočárkem http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ? sice je to ještě dosti dopředu, ale už zjišťuji, který by se mi líbil. jsem docela náročná, takže bych si ráda vybrala nějaký dobrý, ale zase vzhledem k tomu, že už je to kočárek pro druhé mimčo a dále jej už nevyužiju, nechci dávat nějaké horentní sumy. Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
781
12.10.09 18:04

to je nějaká kopie mutsyho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
12.10.09 18:13

vypadá přesně jako mutsy!!já znám mutsařku jen jednu a neviděla jsem že by to půlítko používala..ale zkus se zeptat, holky tady jistě mají nejakou diskuzi..jinak si myslím, že tento kočárek bude mít jako mutsáč dost malinkou korba u sportáku .ale pokud čekáš drobnější mimí tak proč ne..
jinak na pohled je moc hezkej :wink:
tak at dobře vybereš.
 jn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
12.10.09 18:33

janac , půlítko? zrovna uvažujeme o tom, jaký kočárek pořídíme místo našeho rozpadajícho se, a mutsy je jeden ze zastoupených v nejužším výběru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
12.10.09 18:59

no vypadá to jako napodobenina mutsíka, ale korbička mi přijde u všech kočárků dost malá. Ještě nejsem vůbec rozhodnutá, jen jsem tento zahlídla a zaujala mě cena. Na mutsy slyším jen samou chválu, ale ta cena :roll: děkuji za rady, budu hledat dál. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
12.10.09 19:30
katka-m píše:
janac , půlítko? zrovna uvažujeme o tom, jaký kočárek pořídíme místo našeho rozpadajícho se, a mutsy je jeden ze zastoupených v nejužším výběru :)

:lol: myslím ten rozdělovač osy..proste dole zmacneš pedálek a přední kola se vychýlí z osy..a zahnou..neumím to líp vysvětlit 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
12.10.09 20:04
janac píše:
katka-m píše:
:lol: myslím ten rozdělovač osy..proste dole zmacneš pedálek a přední kola se vychýlí z osy..a zahnou..neumím to líp vysvětlit 8O

jo, aha. díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4