Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No korbička má něco přes 74 cm,takže by se ti tam mimi mohlo vejít
Ale upozornuji,že já jsem pracovala před mateřskou v krámku s doplnky a oblečky a pro mimi,a tento kočárek patří k jedním méně kvalitním,dost ho maminky reklamovali,je pravda že tomu odpovídá i cena kočárku,ale zase jsou i lepší kočárky za stejné peníze.
Ahoj, rozhodujeme se mezi kočárky Firkon Verano a Fire od Retrus. Nemáte s nimi někdo zkušenosti? Byli jsme rozhodnuti pro Firkon,ale pak jsme našli hodně kritiky (např.malý košík aj) a v obchodě říkali, že je lepší (a lehčí) ten Fire, ale …? Díky
Já jsem se ještě nerozhodla, ale spíše to vidím na firkon verano, když porovnávám tyto dva kočárky, tak v hluboké korbičce nejsou žádné větší rozdíly, ve sportovní sedačce taky né, jen mi u kočárku Fire vadí, že není tak odpružený jako Firkon veran, jelikož se mi miminko narodí o prázdninách, budu potřebovat kočárek na zimu, tak by měl být odpružený a né tvrdý to asi Fire je. Ale v jednom má kočárek Fire plus a to, že se vejde do 60cm dveří což firnon né a se mi líbí více rukojeť je rovná a né tvarovaná jako u Firkonu. Ani jeden kočárek jsem neviděla v reálu, protože u nás nikde nejsou. Tak to jsou mé poznámky, teď se musím rozhodnout…Majka
Já taky nejsem stále rozhodnutá, přes net kočárek objednávat nechci, ale zatím jsem je taky neviděla ve skutečnosti, ale plánuju to - porovnat oba dva vedle sebe. Obávám se ale, že stále bude každý mít nějaké výhody i nevýhody. Ten FIRE má velký nákup.košík, u FIRKONu píšou, že je úplně k ničemu. A přece jen by se ten košík občas hodil. FIRKON má sice větší hlubokou korbu na délku,ale zase je užší na šířku. A na jedné diskuzi jsem četla, že je to problém v zimě, kdy je dítě nabalené+ve fusaku, tak se tam téměř nepohne?
Já jsem se včera dívala na net a zatím jsem rozhodnutá pro kočárek fire, jelikož často jezdíme autem, tak fire je lepší. A s tou šířkou korbičky u firkonu, taky souhlasím, nerada bych dávala dítě už ve 4 měsící do sporťáku. Já nemám nikde možnost ho vidět, takže ho objednám na netu, no vždycky ho můžu ještě vrátit.
Ahoj Majko,taky jsem rozhodnutá pro Fire.Byla jsem se na něj zeptat v kamenném obchodě,sice ho tam neměli,ale paní prodavačka mi o něm dost řekla a reklamace u něj jsou minimální.Dnes jsem objevila ještě jiný kočárek-Q12,ale na něj nic moc diskuse,takže asi zůstanu u Firu.
Kočárek Q12 je pěkný, ale ta sportovní verze se mi moc nelíbí. Já už jsem se rozhodla pro Firo, už mám plnou hlavu kočárku, takže si ho objednám a uvidíme, je pěkný a hlavně skladný do auta. Přeji všem uspěšné hledání kočárku Majka
Ahojda Majko,můžu tě poprosit až ho budeš mít doma,pošleš mě fotky na mail jitka.vycitalova@seznam.cz.Moc mě zajímá jak vypadá v reálnu díky moc ![]()
Ahoj Jitko, ráda ti pošlu fotky, až ho koupím, bude to někdy ke konci února, dám vědět, jaký je a jestli za to stojí.
Tak zatím Majka
Ahoj všem, tak i já dnes narazila na Retrus Fire a moc se mi líbí. Mimi čekám až v červenci, tak mám na pořizování čas, ale zajímalo by mě, jaký je ve skutečnosti
Za ty prachy to asi žádná extra kvalita nebude, ale snad by nám postačil
Čekám už druhé mimi, tak do kočárku nemůžu tolik investovat, co u prvního. Na druhou stranu, i kdybych mohla, tak mě z těch „kvalitní“ a dražších žádný nějak zvlášť nenadchnul
…tenhle dle vizáže a vlastností, jo ![]()
Ahojda,mrkněte ještě na babyactive jet snake nebo neo,je super a mají hodně výběr barviček potahů,více na stránkách www.babyactive.pl.Ten vypadá opravdu velmi dobře,nebo se mě pak líbí ještě coneco barracuda.Vše sou to polské kočárky,ale hlavně cenově dostupné.
Majdlo a jakou barvičku budeš objednávat?mají tam celkem výběr.My zatím nevíme co to bude,ale mám vybráno jak na kluka tak holku takže super.
Tak jsem na ty Babyactive kočárky mrkla a to už není vončo. Nemá otočnou sportovní sedačku a ani tak pěkně propracovanou. Retrus je pro mě suverénně lepší
Já se jen bojím toho podvozku, potřebuji, aby zvládal i horší terén, jako jsou štěrkové cesty, polňačky a tak… Bydlíme na vesnici
Do lesa a podobně extrémního terénu mám starý Quinny teréňák.
No abych pravdu řekla, barvu kočárku ještě, tak trochu řeším. Sice se mi moc líbí šedý s kytičkami, ale ve sportovní verzi je na boudičce moc kytiček, to se mi už nelíbí, je to na můj vkus moc strakaté, takže asi to bude černo - zelený, kde té černé je více. Já bych brala nějaký jednobarevný, né moc strakatý, ale tam takový není, jen celý černý a ten na tom obrázku vypadá dost divně. Viděla jsem ve městě kočárek ve stejné kombinaci, jakou jsem si vybrala a to černo-zelený a nevypadal špatně. Taky bych nechtěla kočárek jen v barvě pro holčičku, protože se potom špatně prodává. A ty máš jaký vybraný? Majka
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat, zda máte zkušenosti s tímto kočárkem. Hledám kočárek pro dítko, které se narodí o prázdninách, takže budu potřebovat takovou korbičku, aby se tam dítko přes zimu vešlo. Můžete poradit? Majka