Kočárek Fire od Retrusu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
majdla
4.2.10 12:19

Já budu kočárek taky používat to horšího terénu, ale myslím, že to nebude problém, vybrala jsem si verzi podvozku BIG 3-kolový, protože má všechny kola stejně velké a jsou dosti silné i do sněhu, původně jsem si chtěla vzít 4-kolový podvozek, kde přední dvojkolo je menší a zadní velké, ale mám trochu strach, že jsou ty přední dost malé na sníh. Já taky čekám druhé miminko a u toho prvního jsem měla klasický kombinovaný kočárek čtyřkolový, bez otočných koleček, tedy vhodný do terénů, ale tyto kočárky jsou moc těžké a taky po čase docela vržou a jsou spatně skladné do auta. Takže pro Rertus jsem rozhodnutá, je pěkný a snad bude i trochu do terénů Majka

• Citovat
  • Upravit
112
4.2.10 18:41

Mě se taky líbí ta kombinace šedé s kytičkama a nebo šedé s kolečkama. Jelikož nevím, co se nám narodí, tak volím neutrální barvičky. Ten celý černý je na fotkách opravdu dosti divný, neboť ho mají uměle dobarvený. Ve skutečnosti je určitě jiný, ale černý jsem měla u prvního, tak že teď chci něco jinačího. Kočárek chci strašně vidět na živo, tak se chystám zajet pár km od domova, kde kočárky prodávají a trošku ho odzkoušet. Bála bych se kupovat takovou věc „na slepo“ :think: V těch podvozkách se moc nevyznám, teda spíš nevím, který popis ke kterému obrázku patří :lol: …tak že asi bych upřednostnila ten s velkým dvojitým kolečkem ve předu 8-)
Můžu se zeptat, kdy miminko čekáš? Já na konci července a ráda bych hluboký kočárek využila alespoň půl roku. Na první dítě jsem měla Casualplay a hluboká korba nám vydržela pouze 4 měsíce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majdla
5.2.10 05:38

Já čekám miminko na začátku července, takže se taky trošku bojím, že korbička bude malá, ale kamarádka měla xlander, který má korbičku o něco menší a vozila v ní mimčo necelý půlrok, narodilo je ji v srpnu.Taky bych kočárek vyděla raději na vlastní oči, ale nemám nikde možnost,u nás nikde není. No já ho objednám a uvidím, o nic nejde do 14 dní ho můžu vrátit, ale doufám, že bude dobrý!!!!! Ten podvozek se ti líbí stejný jako mě je to ten BIG 3-kolový, je to trojkolka se všemi velkými koly, zdá se mi, ze všech podvotku nejpevnější a do sněhu určitě nejlepší, což budeme určitě potřebovat, když se děti mají narodit v červenci.

• Citovat
  • Upravit
112
8.2.10 13:59

Stále sleduji další kočárky, ale zatím pořád vede tenhle 8-) A kde ho budeš objednávat, že ti dávají možnost vrácení do 14ti dnů? To je totiž super, aspoň si kočárek omrkneš v klidu doma, pěkně odzkoušíš a případně vrátíš. Fakt dobrý! Kdy se chystáš kočárek objednávat? Já mám strašnou chuť ho pořídit už teď, ale zdá se mi to fakt moc brzo. Určitě by se mi do narození miminka zalíbil nějaký jiný :lol: …už se znám :oops: Stalo se mi to u prvního dítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majdla
8.2.10 17:14

Veškeré zboží objednané na internetu máš právo do 14 dnů vrátit, je to vesměs ve všech obchodních podmínkách. Já jsem se ještě začala dívat po klasických kočárkách např. Nowalex Focus v černé barvě, ten má podvozek taky 60cm, nebo kočárek Jedo Bartatina Alu, to jsou kočárky, které se mi moc líbí mají sice klasický podvozek, ale lepší výběr barev a vesměs jsou stejné, jako kočárek firo myslím tím velikost korbiček atd., jsou to sice polské kočárky ale…A taky uvažuji spíše o těchto kočárkách, protože ho budu potřebovat hlavně v zimě, ale já pořád hledám už ho chci mít doma, protože už fakt nebaví pořad hledat mám v hlavě jen samé kočáry…Já až ho koupím, tak všechny hodím za hlavu …Majka

• Citovat
  • Upravit
112
9.2.10 09:19

Prohlídla jsem si i tvé další typy a jsou to opravdu klasiky a to se mi nelíbí. U nás takový problém se sněhem není, sem tam nějaký projet budu muset, ale žádná sněhová kalamita to nebude 8-)
14 dnů na vrácení je sice nejspíš dané zákonem, ale pokud mi to někdo nepotvrdí (myslím tím prodejce), tak na to nespoléhám. Nemám ráda případné dohadování „kde se stala chyba“ :roll:
Tak ti přeji šťastný výběr a já budu zkoumat Fire dál :wink: …stále jsem na lepší nenarazila 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majdla
9.2.10 10:42

No já jsem samé překvapení, protože jsem si v poledne objednala kočárek Fire,trojkolku černo-zelenou, už nemám chuť sledovat ani jeden kočár…
Já jsem zvyklá kupovat věci na netu, vešměs tu kupuji veškeré dárky, takže nemám s tím problém a musím zaklepat, ještě se mi nestalo, že by byl nějaký problém, jen jednou jsme vraceli cd-přehrávač a to bylo taky v pohodě. Tak přeji uspěšný výběr kočárku já už mám 100% vybráno .
 Majka

• Citovat
  • Upravit
112
9.2.10 13:09

:lol: :lol: :lol: teda fakt si mě překvapila :lol: ale hlavně, že se umíš rozhodnout :palec: …já stále váhám :think: …no na druhou stranu, studovat kočárky mě hrozně baví, tak že já si to vlastně užívám :wink: A napíšeš pak, jaký je kočárek ve skutečnosti? Případně třeba i s nějakou fotečkou? Bylo by to super, moc mě ten kočárek zajímá 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majdla
9.2.10 16:45

Až mi příjde, tak ho nafotím a dám vědět Majka

• Citovat
  • Upravit
majdla
15.2.10 11:41

Tak už mám kočárek doma a jsem velice spokojená. Je moc pěkný a hlavně pevný. Vůbec se nemusím bát, že se mi tam miminko v zimě nevleze, korbička je dost prostorná pro dítě, které se narodí v létě, měřila jsem jí a má na délku 78 cm a na šířku má 40 cm. Co se týče koleček, jsou do sněhu jak dělané, takže zima a horší terén bude v pohodě, je taky trošku odpružený. Já vůbec nelituji, sice ho ještě nemám otestovaný venku, ale zatím co vidím, že je pevný, odpružený, dostatečně velký, můžu jen všem doporučit. Jestli máš zájem o více fotek, které jsem nafotila tak mi pošli e-mail a já ti je pošlu
:-) Majka
 Majka

• Citovat
  • Upravit
112
15.2.10 14:21

Ahoj, tak to je paráda, netrpělivě jsem čekala, co napíšeš :wink: Já kočárky stále projíždím na netu a čtu různé diskuze, ale Retrus je stále nepřekonatelnej :dance: Gratuluji k super koupi :palec: Fotečky mě určitě moc zajímají, e-mail pošlu. Díky 8-) A ještě se zeptám, co ten materiál, ze kterého je látka? Jak se ti jeví? Je u kočárku i pláštěnka na sporťák? Máš foto i s ní? Jsem asi otravná, ale věřím, že už to máš všechno prozkoumané :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.2.10 14:25

Netuším, jak ti poslat nějakou soukromou zprávu, ale tak e-mail zas tak tajnej není :lol: sanpit@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.2.10 16:35

Majko, kočárek vypadá fakt moc hezky, je i mým favoritem. Prosím Tě, z čeho je vlastně celá konstukce? Není tam moc plastu?
Je to tedy troufalost, ale nejsi náhodou z Prahy a okolí, Vysočiny nebo jižních Čech? Nemohla bych se na kočárek přijet podívat k Tobě? :oops:

Aaala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majdla
17.2.10 07:05

Ahoj, ta konstrukce je z nějakého kovu, povrch je drsný, z Prahy nejsem jsem z Opavy v Moravskoslezském kraji, ale jestli si chceš udělat výlet, přijed se na kočárek podívat
 Majka

• Citovat
  • Upravit
DaškaP
20.3.10 15:03

kočárek Retrus Fire

Ahojky, kočárek Retrus Fire se mi taky moc líbí. Bohužel jsem ho nikde nenašla v kamenném obchodě. Bydlím v Ostravě, a tak jsem se chtěla zeptat, jestli bych se mohla přijet na něj podívat. Můj e-mail je: daska.p@seznam.cz

Děkuji za odpověď
Dáša :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4