Kajtex-Caren ORIGON 2009

767
26.10.09 21:02

Kajtex-Caren ORIGON 2009

Ahoj všem,chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem…Chystáme se ke koupi.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
570
16.11.09 13:06

Ahoj, tak já s ním mám letmou zkušenost jen od mé kamarádky, která s ním jezdí od září, ale viděly jsme se 2×. Má sice 3. dítě, ale poprvé mu pořizovala takovýhle „moderní“ kočár. Protože jsem spokojenou majitelkou PP GT3, přesvědčovala jsem jí, ať si určitě pořídí něco se zatáčecími koly, když už nechce tříkolku. Nechtělo se jí investovat do x-landera (například), pořídila tohle a dle mého názoru buď je ten kočár obecně k ničemu anebo by ho měla obratem reklamovat, aby jí ho seřídili.
Zásadní věc, kvůli které ho pořizovala, je totiž ta, že kolečka se vůbec neotáčejí. To, že si každé „blimbá“ kam chce a může být těžší se s kočárem rozjet (narozdíl od tříkolky, kde blimbá jen jedno - třeba když sjíždíš/najíždíš ) na obrubník, tak jí se ta kolečka prostě zaseknou a musí je ručně srovnat a je pro ní jednodušší jezdit se zaaretovanými - jí to samozřejmě nevadí, protžoe je zvyklá na kočár bez otáčecích předních kol.

Jinak tedy musím říct, že korba je hezky prostorná, má pár vychytávek, které třeba můj vychytaný kočár nemá, ale co se týče konstrukce, je to takové párátko a nedovedu si představit, že by měl zvládnout každodenní ježdění venku, časté skládání do auta a následné řádění dítěte ve sporťáku. Hlavně teda ty kola jsou dost šílený!!! takže doporučuju pořádně prohlídnout, pořádně vyzkoušet a rozmyslet si, jestli mi nízká cena stojí za tak blbý kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janulinda
22.1.10 21:59

bebetto murano

ja ho mám už rok a je dobrý, zložiť s dá aj športová časť sa dá dobre využiť. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4