Hluboká korba Mutsy - prodej?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7661
29.12.09 17:35

Hluboká korba Mutsy - prodej?

Ahojtě, poradíte? Malá nám takřka přes noc vyrostla z hluboké korbičky, takže nás čeká předčasné přesedlání do sporťáku. :roll:
Nicméně - druhé dítě neplánujeme a kočárek si nechávat nebudeme. Jak vidíte prodej - má smysl pokoušet se prodat hlubokou korbu samostatně, nebo až jako komplet s podvozkem a sporťákem?
 Dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
29.12.09 19:26

Ahoj,
určitě to smysl má. Já třeba zrovna korbičku kupovala z druhé ruky (za 3000,–), protože mi přišlo na těch pár měsíců zbytečný dávat přes šest tisíc (tenkrát, teď už je myslím levnější), když můžu koupit „použitou“, která vlastně bývá skoro nová, když se v ní miminko vozilo právě tak krátce.
Podvozek a sportovní sedačku jsem pak kupovala nové, protože to jsem plánovala používat déle, takže jsem byla ochotná si zaplatit novou.
No a bylo fajn, že jsme měli korbičku v jiné barvě než pak sporťák, byla aspoň změna :lol:
Jo a zbytek (sporťák, podvozek, pláštěnka a doplňky) jsem pak prodala velmi rychle, takže chybějící korbička do setu určitě nevadí.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
29.12.09 20:27

jojo, rozhodne, my jsme taky kupovali korbicku z druhy ruky zvlast, vetsinou byva skoro neposkozena. Prodala bych ji driv, nez treba ztrati hodnotu, treba se za rok zacnou vyrabet naky novy uzasny vsestranny levny kocarky a prodali byste to za mnohem min.
Paradoxne, prestoze zastavam tenhle nazor, se mi nepodarilo manzela ukecat, takze nam tu nepotrebna korbicka v krabici jeste strasi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.12.09 21:43

Já jí zrovna dnes dávala na mimibazar, tak jsem zvědavá, jestli jí prodám. Fakt je jak nová, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radulena
4.1.10 22:46

Korbička MUTSY

Ahojky, čistě náhodou jsem zabrousila na stránky a našla tento dotaz :-)
Zrovna zítra se jedeme s kamarádkou (má termín porodu začátkem února) podívat na Mutsy do Brna…celkem by asi i měla o korbičku zájem…Můžu se zeptat v jaké je barevné kombinaci??
Díky za info

• Citovat
  • Upravit
12272
6.1.10 21:13

radulenko já už jí prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gaše
19.10.11 20:35

mutsy korba - nákup

Ahoj, já bych chtěla korbu na mutsy, jakou barvu máš a z akolik? díky
 G

• Citovat
  • Upravit
21.10.11 16:35

Já budu prodávat cca za měsíc, buď zvlášť nebo celý kočárek, korbu mám hnědou Team.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.10.11 15:08

Prodávám komplet kočárek Mutsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.11.11 22:12

Do cca měsíce budu také prodávat hlubokou korbičku hnědou TEAM. Pro naše druhé sluníčko jsme koupili Mutsy Urban Rider komplet nový a třetí už neplánujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí