Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, vy to zvládáte jezdit s kočárem?
Já jsem loni měla velké problémy, nevím, jak u vás, ale u nás, když je sníh, tak se člověk do města moc nedostane.
Minulý rok jsem se dřela jako blbá, ale letos už jedině sáňky nebo šátek.
Jako co si budeme povídat, u XA chybí odpružení - do terénu nebo na zamrzlý sníh nic moc ![]()
Minulý týden, jak pěkně sypalo, jsem vyrazila s kočárem a tolik sprostých slov jste snad ani v životě neslyšeli ![]()
Ale možná jsem jen rozmlsaná tím nošením, to nám totiž vyhovuje mnohem víc než jakýkoliv kočár ![]()
Jarčo, já budu dávat pryč právě náš modrý X-lander XA, ale je to už stará verze - 2007.
Mám už jen sportovní verzi
Ahoj to je škoda.Schánime 2008 v plné výbavě.Ale děkuji za info.
Ahoj máme x-lander kupovaný v r 2007 pěkné hnědé přírodní barvy, máme klučinu a moc mu to v něm slušelo
.
Korbička+sporťák+nánožník+sítka proti hmyzu+pláštěnka+deštníček,autosedačku 0-13Kg se stříškou a pláštěnkou,přebalovací taška + všechny adaptéry vše v té jedné barvě, pro nenáročnou maminku, používaný v létě korbička a v zimě sportáček(minimálně).
Kdyby jste měla některá zájem ozvěte se mi,pak pošlu foto,tel: 731 153 361
Vítkovi bylo loňskou zimu teprve 7-9 měs.,tak nezbývalo,než jezdit na hory s kočárem..Asi s žádným to není ve sněhu ideální,ale nemůžu si na X-land.stěžovat,zvládal to na sněhu dobře
.Vítek si v něm u vleku vždycky krásně pochrupkal
Jen nezapomnět zaaretovat kolečka a dá se to… ![]()
Holky, nevite jak je to s barvama 2009? Libi se mi ta brick, ale nevim, jestli na ni nelitaji moc male musky. Nemate zkusenosti?
Ahojky,malej se narodil v říjnu takže taky vozíme přes zimu. Ve 4měsících má 67cm - je navlečenej do zimního overalu , pak ve fusaku a nakonec ho přikriju dekou.
No a kočár (korba) je tak plnej, že už se tam ani nehne
jak na výšku tak na šířku.Zachvíli bude teplo
, takže tam bez těch hader toho místa bude mít konečně dost ![]()
ahojky,
mám dubnové mimi a X-lander 2008, s korbou jsem byla maximálně spokojená, malý v ní ležel ještě v 9 měsících. V létě by to nešlo, protože se od 5 měsíců otáčel a sedal, ale zabalený do deky to prostě nešlo. Kupovaný fusak jsem neměla, mamka mi ušila fusáček z flísové deky a balila jsem ho ještě do další flísové deky a v pohodě v mínus osmi ležel a bylo mu teploučko.
Se sportovní sedačkou moc spokojená nejsem - vadí mi polohování a krátký nánožník a jeho upínání. Jinak se s kočárem jezdí výborně, i ve sněhu.
Ahoj, chtěla jsem se právě optat na ten sporták u x landra xa, jak jsou s ním uživatelky spokojené? to upínání,jako té celé sportovní sedačky na konstrukci mi také přijde dost forové,drží vám sporták na podvozku dobře? a nejde dát uplně do sedu, nerozčiluje to mrnouse, nebo je to v pohodě?
Ahoj, sporťák na podvozku drží výborně
Jen mladému se nelíbí že mu svítí do očí, ale to je snad s těmi novými překlápěcímu boudičkami lepší… Co si tak kdo stěžuje je spíš polohování zad páskem. Starší trpaslík si na sezení nikdy nestěžoval… Leda když jsem ho chtěla přikšírovat. Mám kolekci 2008.
X-Lander jde dát krásně do sedu.
Stačí jen odpárat ten zbytečný steh na polohovacím pásku ![]()
Ahoj, včera se nám podařil vylít čaj do originál tašky na X-lander a teď jen zvažuji zda jí dát vyprat nebo jak odstranit tu velkou skvrnu, která udělala mapu i z venku tašky. Ledvinku na korbu jsem normálně vyprala, ale tady se bojím, aby se s taškou něco nestalo. Nevíte čím je taška vyplněná, je to plast nebo jen „papír“
.
Holky, jdu do diskuse s dotazem. Konečně jsem začala jezdit ve sporťáku, ale nevím, kam se uchytí slunečník. Zkoušela jsem už snad všude na konstrukci a pořád to vypadá strašně divně, nedá se nastavit, aby mu nesvítilo. Budu vděčná za foto. Mám X3 a universální slunečník.
Barča ![]()