Nejlepší kočárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nepřihlášená lemanka
9.7.13 11:05
@nepřihlášená lemanka píše:
Nemám, ale potkávám ho tady ve městě. Kočárek byl původně černý, ale teď, po roce a půl, je kočárek ůplně hnědý, fakt hodně vyšisoval. Jinak vypadá bytelně, nerozvrzaně, ale korba je asi menší, malý se tam nevešel snad už ve 4 měsících.
úplně, sorry :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
IiivRossi
8.8.13 10:03

Holky a co říkáte na KOČÁREK JANE RIDER. Přemýšlím nad ním a váhám…

• Citovat
  • Upravit
lenkalee
21.11.13 18:33

nomad

Holky mě se líbí Jané Nomád sporťák. Máte ho někdo. Verzi 2012. Je dost velký? Všude se píše, že oproti starým modelů se zmenšil. A zajímalo by mě jestli jde sedačka otáčet po a proti směru jízdy a zda na něj jde autosedačka Maxi-cosy s adaptéry.

• Citovat
  • Upravit
5
25.11.13 17:00

Twik

Ahojky, my máme ABC Desing Viper4S a můžu vřele doporučit - zvládá město i terén - ale je trochu těžší. Ale je fakt super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
24.6.14 23:05

Holky máte někdo zkušenost s kočárkem icandy nebo stokke? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
11.1.16 14:03

Ozivuji diskuzi. Dopoeucite mi kocarek ( sportak) je jedno jesrli troj nebo ctyrkolka spise do terenu ale i do mesta obcas :) KVALITNI!!! Cena sportaku do 8.tis. Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
8.3.16 20:26

My máme Gesslein F6 a nemá chybu. Co považuji za super: máme dva podvozky, do města a do terénu - jdou snadno vyměnit, přehazovací rukojeť, houpací, ale i nehoupací, mohu zvolit, několik výškových nastavení, hluboký máme vysoko, sporťák dáme níž, odvětrávací bouda, sluneční clona, je lehký, snadno se ovládá a vypadá fantasticky. Můžete si vybrat s x možností a barevných kombinací, vyrobí Vám doslova Váš kočárek na míru. Nevýhodou může být pro někoho cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí