Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj, máte někdo zkušenosti s kočárkem x lander xa- konkrétně s fusakem? v prodejně mi řekli že mám pořídit radeji emitex… ani nevím jestli se do hluboké korby používá stejný jako do sportáku?
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAAhoj máme x-lander, do korbičky i do sporťáku jeden druh,doporučuji si pořídít prodlouženou verzi na nožky, je to super,cca 800-1000Kč.
ahoj dík za rychlou odpoved ale jakou značku x lander nebo jinou?
ahoj
my máme fusak emitex (s prodlužovacím dílem, ten využíváme až teď ve sporťáku). s fusakem jsem max spokojená, nedávám na něj ani nánožník (do hluboké korby jsem jej teda dávala). takže za mě EMITEX ![]()
protože já od xlanderu našla jen tento a píšou že je vhodný jen do hluboké korby…http://www.detskyraj.cz/zbozi/6677-x-lander-x-cosy-2009
dík! prosimtě co je to ten nánožník? já se v těhle věcech vůbec nevyznam ![]()
No, já sice s originálním fusakem nemám zkušenost, ale určitě by líp pasoval do hluboké korby.
A hlavně by zabíral méně místa, což je docela důležité, není tajemstvím, že korbička je přeci jen trošku malá.
Do sporťáku je to pak jedno, jaký je fusak, my máme Lodger a jsme moc spokojeni. Nejezdím sice moc často s kočíkem (ono se to teď ani moc nehodí), ale Lodger je pro nás super ![]()
takže mi z toho vychází koupit do hluboké origoš a do sportáku pak zase jiný? ![]()
To záleží jen na tobě.
Já si to prostě myslím, že ten origoš do hluboké korby líp pasuje.
Klidně můžeš koupit nějaký jiný a ten mít i v korbě i ve sporťáku ![]()
To záleží jen na tobě.
My jsme museli jít z korbičky už cca ve 4 měsících, protože se mi v neorig. fusaku nevešel ![]()
Nemusíš mít origo fusak,emitex je bomba a vleze se i do korby když tam nebudeš dávat prodlouženou část.jak máš staré dítko, nebo čekáte
?
jo a ten nánožník na sporták jsem používala hlavně na podzim když ještě nebylo třeba fusaku.dala jsem deku a ten nánožník.
čekáme na začátek března takže si řikam, že by se do korbičky mohla vejít, i když se říká jak je uzounká, ptž na léto už nebude tak nabalená… a stačí kočárkový fusak a pod to normoš oblečení nebo je třeba ještě něco?
jinak ten lodger se ti tam v poho vejde, ale až bude mimi větší cca 8 měsícu tak v sportovní verzi vám bude malý a kaš nožičky
?