X-lander XA - fusak

Napsat příspěvek
Velikost písma:
402
13.1.10 22:02

No tak počítám že s tím fusakem to nebude tak horké,asi tak do konce dubna poloviny května pak bych ho už schovala a dala deku at mimi moc nepřehřeješ to je horší než prochladnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
13.1.10 22:04

Tak nánožník- jeden je na korbičce a druhý ( odlišný) je na sporťáku, je to přeci na nožičky aby nezábly.Vhodné na podzim a chladné jaro.My používáme i teď v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
13.1.10 22:10

My měli našeho Šimiho 20.2.2009 a měla jsem fusak emitex do autosedačky a používala jsem ho do korbičky flísový.Mimi jsem oblíkala, bodičko,overal bavlna,pletená souprava(dupačky+svetrik),čepička rukavičky,bačkůrky,fusak+deka (byla zima) :nevim: no
velký fusak jsme kupovali až na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
13.1.10 22:28

Dovolím si nesouhlasit, Lodger je dost prostorný, Maty má 14 měsíců, není zrovna nejmenší a má v něm ještě rezervu, takže malý opravdu není ;-)

Emitex je taková osvědčená klasika, já nerada jdu s davem, proto jsem se rozhodla pro takový fusak, jaký máme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
13.1.10 22:35

Ahoj, mam unorove dite. Do X-landera jsem koupila prodluzovaci Emitex. V te kratke variante jsme ho pouzivali ve vajicku i korbe - vesel se v pohode. Kdyz je teplo, muzes sundat horni cast a pres mimi prehodit deku. Na podzim jsem do sportaku uz musela pridat i prodluzujici dil na nohy. Nanoznik, ktery je soucasti sportaku a pouziva se jako neprofoukavy kryt na nohy, jsem pouzivala v sychravem pocasi, kdy treba mrholilo, ale jeste to nebylo na plastenku. Fusak pouzivam i letos v zime pro skoro dvouletou slecnu (do sportaku, golfek, sani), nemuzu si vynachvalit spodni cast, ktrea je podsita sustakem, takze nevadi, kdyz tam dam Klaru s botama. V mrazech davam do fusaku jeste fleesovou deku a druhou pres… U nas jedna z veci, ktera se opravdu vyplatila a osvedcila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
13.1.10 23:04

Úplně souhlasím s Endy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
14.1.10 09:16

Ještě k tomu Lodgeru.
Tuto zimu jsme ještě nevytáhli ani nánožník ani deku - nebylo potřeba, ač se někomu zdá, že je malý a málo teplý, opak je pravdou, krásně hřeje, materiál rozhodně za ty prachy stojí.
Když mírně sněžilo, též jsme nevytahovali pláštěnku, na co, když materiál odpozuje vodu (nevsakuje se).

Do autosedačky (vajíčka) se taky výborně hodí.
Je možno použít jen chlupatou vkládací vložku.

Výhodné mi přijde, že je v něm mimi schované jak larvička, jako v zavinovačce - hodně dětí to má rádo.
Ani náš roční syn neprotestoval.
Když si to mohl dovolit, vystčil občas packu ven, ale pokud venku byla kosa, držel jak přibitý a užíval si teplíčka fusaku.

Okolo hlavy se dá pěkně stáhnout, že budou koukat jen oči.

Hodně oblíbený je ještě Aesthetic :wink:

Zkus si jednou v klidu sednout a projet si je na netu, každý má jiné nároky a představy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
14.1.10 11:32

moc děkuji za rady všem!!!! půjdu s davem a jdu do emitexu už i proto že longer (soooorry cappy :-D ) nemají v e-shopu kde objednáváme i ostatní a nechce se mi platit zbytečné poštovné. tak jeste jednou vám děkuju že jste mi poradili- snad dobře :-D a nebudu zbytečně kupovat origoš fusak kterej bych používala jen chvíli dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
14.1.10 11:42

Jo ještě eeevaaa, ten emitex se perfektně hodí i třeba do saní až bude mimi větší na zimu.papa a zase pisni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
14.1.10 11:56

dík si zlatíčko :srdce: . to se nebojim že bych ještě nepísla, mam ve všem straaaašnej bordel 8-o a nevim co kupovat, zrovna zakládam novou diskuzi tak doufam že mi tam přispěješ :-D a poradíš zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
14.1.10 19:06

Ahojky, taky máme XA a fusak emitex. Chtěla jsem se zeptat jak máte ten fusak ve sporťáku přidělaný. Kšíry přes ramena už nepoužíváme,takže nám drží jen nahoře přetáhnutý přes horní díl a pak za dolní kšíry. Jenže takhle hrozně sjíždí. Malá nemůže být přikšírovaná ani za nožičky, protože jí to škrtí, jak se sune dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
14.1.10 19:40

Isand,
měla jsem totéž na Matyho - XA a emitex, a aby nesjížděl, protáhla jsem jen ten střed a boční poutání, přes ramena jsem to nechala pod fusakem a připoutala ho jen přes nohy jakoby z boků a dobrý.

• Citovat
  • Upravit
2457
14.1.10 20:48

Betty taky jsem to tak dělala, jenže i tak sjížděla dolů a jak sjížděla tak po popruzích popojížděl dopředu ten fusak a škrtilo jí to přes nožičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
15.1.10 21:32

Isand, moc nepomuzu…nahore pridelat nejde, jedine si tam rucne dosit nejake karabinky nebo suchac (navic je kazdy rok ten fusak reseny trosku jinak)…My to mame provlecene jako Betty. Jak je ta sedacka jakoby podsazena, tak mi Klara neklouze. Mozna je to i tim, ze mam mezi fusakem a sportakem vrstvu karimatky jako izolaci proti prochladnuti zad. Vytrihl manzel na miru i s dirama na popruhy a sedi to perfektne… Klara spi i v mrazech v kocaru venku, tak jsem se bala, aby ji nestudily zada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
28.1.10 10:38

Asi uz pisu pozde, ale u Emitexu 2009 jsou po stranach nasity takovy ty zacvakavaci prezky, na gume, takze za ne to treba ja mam protazeny po stranach za tycku od boudy (u sportaku X lander XA), zacvaknuty a to je asi nejlepsi jisteni.
Ta „kapsa“ co se pretahne nahore pres zadni dil kocarku je k prdu, to nefunguje, a uz vubec ne jako jediny jisteni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí