Už zase kočárek :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
417
8.1.10 10:06

Už zase kočárek :-)

Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost s FIRSTWHEELS CITY ELITE? Kámoška je z něj podle vzhledu a ceny totálně nadšena, tak jsem jí slíbila radu od vás :-) mně se taky celkem líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1280
8.1.10 10:25

Ahojky,já teda osobně s kočárkem zkušenost nemám,ale také jsme nad ním uvažovaly ,ale nakonec jsme si ho nevybraly z jednoho důvodu,na kočárcích mi připadají nepraktické ta přední malá kolečka,protože v zimě když napadne hodně sněhu , tak to prostě nejede ,to jsem viděla na vlastní oči,když jedna paní chudák kočár táhla co jí síly stačily…
Ale jinak ten kočárek vypadá hezky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
8.1.10 10:45

Hmmm…na tom něco možná bude-díky! A pro který jste se nakonec rozhodla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
8.1.10 11:31

Taky nevím jak ten kočárek vypadá,ale každopádně souhlasím s Oluschou,že malá kolečka nebrar,kukni z okna o představ si,jak by se s tím kočárkem jelo.Nejde totiž o parádu,ale o praktičnost,aby byl dostatečně velikej,bo do něj nepůjde jen dítě,ale i fusak a deka.....asi tak.
Jo dnes máte děvčátka z čeho vybírat i když si občas říkám,o co my to měla snadnější,koupily jsme co jsme sehnaly a bylo vystaráno.

• Citovat
  • Upravit
1280
8.1.10 11:57

No my už máme teda druhý kočárek,ale ten první byl Quinny trojkolka a stím jsme byly spokojený,no ated máme sporták Casualplay a s tím jsme taky spokojený :lol: Projede všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
13.1.10 21:50

jjj souhlasím s bambou, praktičnost na 1 místě, a koukni na sportovní verzi.Ochranné madlo pro dítko je dost nešikovně vysoko, dítko jej bude mít v úrovni očí,neplní svou funkci, dítko se přes něj bude chtít nahýbat a pokud bude v téhle rovině dítě na nic neuvidí a bude vzteklé :think: :think:
máme xlander a tam je to podobně.taky mám výhrady k slunečníku, když trochu zafouká tak neplní funkci, to bude u všech kočárů stejné,kupovali jsme i sluneční clonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí