Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Přeměřila jsem - můj I´COO (starší verze- Platon 4 air Forest Camp) má ložnou plochu 91cm x 34cm(sed),z toho opěrka zad 50cm. Máme originál vložnou tašku- teď předělanou na fusak- a je tak teploučký, že není třeba ani žádný nánožník či deka. Malýmu (14m) boty do fusaku nedávám a nožky nemá studený, ani když mrzne.
Myslím, že je to fakt kvalitka
.
Ještě musím připsat, že krom jiného oceňuji polohovací madlo před dítětem. Když je třeba, nemusím prcka pásat do kšírů a nemám strach, že mi vypadne.
tak pro ktery jste se nakonec rozhodla?? plno lidi pise o vanicce ze je prostorna atd. ale uprimne nejdulezitejsi je ten sportak ,, musi byt prostorny ne jen dlouhy ale hlavne sirsi,, sirka 34 je pak jak sardinka,, ve fusako ,, velmi lehoucky super kocarek je bud slalom ,, a nebo nomad air… plne ale plne doporucuji,, lehoucky super kvalita ,, rozmery pro dite neuveritelne a velmi skladny hlavne tedy ten nomad air,, lehoucky jednou rukou ,, krasn se snim jezdi prostor atd,,,, tak piste maminko jak jste se rozhodla? nevim jak vam ale me jde i o design a kvalitu v jednom ,,
![]()
tak u nás jezdíme s Inglesinou - Sofii a nedám na ní dopustit, krásně houpe, zdolá i velmi obtížný terén, ale neudělá ostudu ani ve městě. Miminko se mi do ní pohodlně vejde v beránkovém fusaku, larise a kombinézce.
hlasuju pro I´Coo je to perfektni kocarek. Je orpavdu trochu tezsi, takze pro denno denni jezdeni autem to neni, ale nepredpokladam ze nekdo kdo chce kazdy den jezdit nekam autem bude kupovat ctyrkolku ![]()
jeste taky … ta novejsi verze ma opravdu hodne maly kosik - coz je strasne pitomy..
Já mám patrona a je to odpružená maxi 4 kolka doporučuju …Můj chalp má taky 2 metry a děti měli při narození 4kg..Kamarádka měla můj vysněný x-lander a hrůza jak je malje a ještě se jí rozpadl..
Mám vyzkoušené 3.Hoco Big foot-levný a kvalitní rakouský,pokud bych nekoupila Icoo Peak 4 air,šla bych do něj znovu,Icoo vozím,ten je dokonalý a houpací a InglesinA mAGNUM,STRAŠNĚ MI LEZLO NA NERVY TO VRZÁNÍ PRASKÁNÍ PLASTŮ,UŽ BYCH HO NECHTĚLA,A SPORŤÁK NIC MOC,SICE VELKÝ A KOŠÍK JAK HROM,ale to neodstranitelné praskání…to už ne.Icoo je tichoučký,ale zas ty barvy,nic moc výběr…
holky nikde nemůžu sehnat foto toho kočárku gesslein future mutsy, hodíte sem prosím odkaz, či foto?
díky moc.
Tady jsou stránky kočárků Gesslein (odkaz je konkrétně na ten typ Future):
http://www.gessleincz.cz/…future-.html
A tady jsou stránky Mutsy:
http://mutsy.libfin.cz/
Ahoj…Poradíte mi? Bydlíme v 5. patře bez výtahu. Takže hledám lehký kočárek, se kterým se dobře manipuluje. Malá se má narodit v květnu. Byli bychom rádi, kdyby se ještě v zimě do kočárku vešla (i s fusakem). Jestli máte někdo větší zkušenosti s kočárky, než já, budu ráda za jakoukoliv radu. Děkuji a všem přeji hezký den. Šárka
saraanna píše:
Ahoj…Poradíte mi? Bydlíme v 5. patře bez výtahu. Takže hledám lehký kočárek, se kterým se dobře manipuluje. Malá se má narodit v květnu. Byli bychom rádi, kdyby se ještě v zimě do kočárku vešla (i s fusakem). Jestli máte někdo větší zkušenosti s kočárky, než já, budu ráda za jakoukoliv radu. Děkuji a všem přeji hezký den. ŠárkaAhoj..Koukám že máme úplně stejný problém sice my výtah v baráku máme ale do toho výtahu se s teží vlezu já s přítelem natoš aby jsme do něj nacpaly kočárek takže taky koukám po nejlehčích kočárcích
Známá mi radila abych si koupila nějaky sportovní kočárek do kterého vkládáš vložnou tašku kočárky jsou většinou lehoučké a navíc rychle složitelné a pokud máš možnost si koučárek šoupnout do kočárkárny nebo do sklepa tak jen vyběhneš s taškou.. Jestli budeš chtít můžu ti nějaký odkaz poslat už jich mám docela prolezlých dost
Moc děkuju. To bys byla hodná…za jakýkoliv odkaz
My jsme právě takový barák, kde ani kočárkárna není…S přítelem přemýšlíme, že bychom si opravili sklep a s kočárkem zajížděli aspon tam. Určitě se nakonec vždycky nějak zvládne a vymyslí, ale proč si to neusnadnit a hlavně !neulehčit!, když to trochu půjde. Jinak přeji vše nejlepší tobě i miminku…Šárka
Nejlepsi kocarek na trhu je znacka TFK.Je nemecky,ma perfektni,fortelnou konstrukci a hlavne nejvetsi korbu! Je konstruovan na brusle ,da se pripojit za kolo.Sportak je siroky a velky i na ctyrlete dite! Je to trojkombinace a doporucuji koupit v Nemecku,vychazi tam az o deset tisic levneji.Treba v Drazdanech.
.Jsme s nim velmi spokoeni a vsem ,co jsme doporucili,tak take.A delaji se i pro dvojcata. ![]()
Tak zkus Easy Walker, my jsme okukovali na veletrhu v Letňanech asi 10 kočárků a nakonec to tenhle vyhrál, prý se vejde i do pidivýtahu a fakt je lehčí než ostatní asi o 3 kila, dělá to absence možnosti otáčení sportáku, tahle konstrukce navíc prý přidá ty kila. Líbil se nám, okolí má Maxikozu, ICoo, Xlander, a my jsme chtěli něco jednoduchého a skladného.
Ahoj holky,
chtěla bych obnovit toto téma a zeptat se vás na vaše nové názory a postřehy ohledně kočárků, které se vám osvědčily, atd. vůbec nevím, jaký pořídit, chtěla bych asi nějaký bytelnější, ať vydrží popř. i pro druhé dítě, s ruční brzdou, větší kola a také velký prostor pro mimčo, aby se hodil jak do města, tak do přírody, dobrá ovladatelnost, chtěla bych koupit trojkombinaci, na ceně nezáleží, ale nechci kupovat drahý kočár jen za značku, spíše si připlatím za kvalitu a pohodlí. Přemýšlela jsem o Jané Slalom Pro, ale teď mě kamarádka odradila, tím že její sestře se mimčo nevešlo v půl roce s fusákem do korbičky a nevešlo se ani do sedačky. Já budu rodit přelom červenec/srpen, takže v zimě ještě budu vozit v korbičce, se bojím aby se mi tam pak mimčo vešlo.
@Marta13 Tak já jsem se slalomem spokojená, parádně se s ním jezdí i terény a kupovali jsme ho právě proto že je jeden z nejprostornějších na trhu, mě přijde korbička dost velká a sporták oproti jiným je taky velikej
![]()