Nejlepší kočárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
25.2.13 13:46

Já jdu po dlouhém rozhodování a srovnávání Peg Perega GT3. Přišel mi propracovanější než Jané, sice těžký, ale stabilní. Pro lepší manipulaci jsem si na běžné převozy objednala ještě i podvozek Pliko Easy Switch, který bude v autě a budu ho používat k mudr., do obchodu atd… (dá se složit jako golfky, ale má plnou rukojeť). Budeme mít kluka, takže jsme šli do tmavé barvy a v nové kolekci objevili opravdu nádhernou Collage… Už nás čeká na prodejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pha
25.2.13 13:47

Já mám BugaBoo Cameleon a naprostá spokojenost!

• malému je 6 měsíců (vypadá tak min na 8 měs - 9kg a 70cm)a v kočárku stále ok i s dekou a fusakem
  • autosedačka ke kočárku je od zn. Maxicosi (dokupuje se s adaptéri)
  • ruční brzdu má (také chválím)
  • kolečka sice přední malá (nejsou tedy do velkého terénu, ale po Praze 1 s nimi jezdíme na těch kostkách bez problémů), ale není nad jeho pohyblivost kdykoliv a kamkoliv zajet atd.; ty přední můžeš dokoupit i velká, ale ta jsou napevno
  • s kočárkem se všude dostaneš - do většiny dveří, výtahů, je perfektně a RYCHLE skladný (např. do auta)
  • ovladatelnost na 1 s hvězdičkou…ještě jsem nejela s lepším kočárkem (např. u kamarádek) :pankac:
  • výběr z mnoha designů

My kupovali v SRN, tak přišel komplet (korbička, sporťák, autosedačka, adaptéry na autosedačku, deštníček na léto, pláštěnka, síťka na hmyz, velká přední kolečka - na bez pár korun 29tis) a navíc to byla limitovaná edice NEON POP.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
25.2.13 13:48

No, ja ti neporadim, jaky kocar, ale reknu ti par postrehu.. Vetsina kocaru uz „neco vydrzi“, takze myslim, ze pro druhe dite snad bude jakykoliv OK, kdyz uz se jednou rozhodnes, aby byl dobre ovladatelny - aretovaci kola a pohlidej si vahu kocaru, velky prostor je vzdycky fajn, ovsem kdyz kupujes kombinacni kocar, tak dite bude v hluboke korbe pul roku, ale ve sportaku dva roky, kdyz si koupis sportak, ktery jde polohovat az uplneho lehu, muzes do sportaku klidne strcit i petimesicni mimi… A co se tyka vajicka - do zadneho vajicka 0-11 kg se ti nevleze pulrocni dite i s fusakem.. maly ma proste jen kombinezu… Ja jsem si koupila ROAN MARITA LUX - zamilovala jsem se do hluboke korby - je obrovska a prostorna, rika se, ze nejvetsi na trhu… Jenze hluboke korbe pomalicku odzvoni a ja mam sportak, ktery zas „tak super“ uz neni… Takze doporucuju si mozna spis vybirat kocar podle sportaku. A nebo si koupot ROAN hluboky (kvuli velikosti, odpruzeni atd…) a sportak pak takovy, jaky t bude vyhovovat… :)

• Citovat
  • Upravit
55
25.2.13 13:55

Teď se ještě dívám na Peg Pérego Set Modular GT3,co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
25.2.13 13:58

@Marta13 to je ten, o kterém jsem psala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
25.2.13 14:00

@Marta13 já jsem měla Teutonii. Je to bytelný kočár, vydrží vše. Korbička je velká jako průměrně všechny korbičky. Nicméně - dcera je narozená v srpnu, tudíž jsem řešila stejný problém, jako ty. A Teutonia na nás maminky letních dětí myslí. :mrgreen: Mají tento prodlužovací díl na sporťák http://www.kocarky-teutonia.cz/…012-leather/ to znamená, že sporťák, který jde až do lehu, tímto dílem uzavřeš tak, že do něj nefouká a v podstatě je to korbička. 8) Je to geniální vynález a Teutonia je prostě geniální kočár!
Opravdu maximálně doporučuji, i když cena je vyšší. Je to kvalitní německý kočár, totální držák, projede jakýkoliv terén, kvalitní nešpinivé potahy, je houpací, odpružený, s ruční brzdou nebo bez, x modelů kočárků. Prostě co si vybereš, milion možností.
Tak šťastnou ruku při výběru přeji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.2.13 14:03
@pha
Na BugaBoo jsem se taky dívala, má ho i kamarádka, ale zdá se mi takový křehký, jsem docela vysoká a korbičku má hodně nízko, a taky nevím jestli je pohodlné to polohování ve sporťáku, hodně s ním budu jezdit do lesa a nevím jak by obstál.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.2.13 14:06

@neila
Jn, teď se dívám, že ho doporučuješ, chci si právě přes net vyeliminovat pár kočárku, z kterých budu pak vybírat naživo a jelikož nemám ve svém okolí moc maminek, tak jsem rada, za každý tip, nechci koupit zajíce v pytli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.2.13 14:09

@chatwenna
Díky za tip, výběr kočárku je skoro jak maturita 8o, každá rada je mi dobrá, vůbec nevím na co se zaměřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
25.2.13 14:10

My máme Tako acoustic velmi prostorný veliké kola i do terénu prostě paráda cena 7999!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.2.13 14:12

Taky ještě nevím, jestli je lepší trojkolka nebo čtyřkolka. Chci ten kočárek také na brusle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
25.2.13 14:12

My máme objednaný Hartan - tak doufám, že vše bude ok a hlavně mi bude vyhovovat za ty peníze 25tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
25.2.13 14:15

Možná mě tu někteří ukamenují ale já bych doporučila kočárek od Tako, konkrétně my máme Tako Warrior a spokojenost největší. Korbička je dost velká, kola nafukovací, přední otočná, perfektně se s ním jezdí jak ve městě, tak v horším terénu (vyzkoušeno na poli, polních cestách i v lese), má výškově nastavitelnou rukojeť, dost veliký košík - akorát jediná nevýhoda, že se do něj blbě leze. Sporťák se dá dát po směru i proti směru jízdy. A mají na výběr ze spousty barev :) Akorát teda já osobně bych brala pouze dvojkombinaci a autosedačku bych vybírala podle testů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
25.2.13 14:16

@Marta13 já osobně trojkolky nemám ráda, všechny co jsem měla možnost vidět byly dost nestabilní, k bruslím bych určitě pořídila čtyřkolku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.2.13 14:17

@bloumik
Ty taky vypadají dobře, hele a nevadí, že má vepředu malé kolečka, nedrkotá to na horším povrchu, jede se s tím dobře ve sněhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí