Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,máte někdo tento kočárek?Myslela jsem si,že vybrat kočárek je brnkačka,ale trochu jsem se zmýlila.Měla jsem vybraný od Retrusu-Fire,ale teď jsem objevila od Mikáda-Boston a líbí se mi víc.Dík za odpověď.Dáda
ahojky já mám kočárek mikado boston a jsem s ním moc spokojená.Je opravdu stabilní a moc hezký:-)i polohování zádíček je super.jezdím s odaretovanýma kolečkama a jezdí se s ním lehounce.Nemusím ho nikde nadzvedávat a to mi přijde fakr super.Jediné co mi trošičku vadí je to,že má větší rozteč zadních kol,to muže být problém jestli máte malý výtah.My máme naštěstí velký,takže se tam kočárek v poho vejde.a kočárek není tak odpružený jako nekteré jiné,ale mě osobně to vubec nevadí,jezdí se snim fakt lehce takže v tom nevidím žádný problém:-)
Ahoj,děkuju za odpověď.Jsem moc ráda,že jsi s ním spokojená.Myslím,že si ho pořídím,protože se mi moc líbí.Akorát ještě trochu váhám,viděla jsem hezčí podvozek a byl takovej stabilnější,ale zas ty korby nic moc.
jako podvozek mi opravdu přijde stabilní:-)korbička je fakt krásná máme zeleno černou kombinaci a je hodně prostorná což mi vyhovuje,dnes se ty korbičky dělaj menší a menší:-(písni u jakýho kočárku se ti líbí ten podvozek,ráda bych jukla.A hodně štěstí při výběru:-)
No to je taky plus pro Boston,že je prostornej.Já měla vybranou tu bíločernou,nebo černobílou kombinaci,ale pak jsem viděla v obchodě tu šedou s žl.kruhama-č.1 a ten se mi líbíl moc,je to jiný,když to vidíš na vlastní oči.Ještě mě mrzí,že jsem ho viděla v otočené verzi/místo kruhů šedá a opačně/ a líbil se mi víc,ale ten na netu nikde nemaj a v tom krámě vyjde o 2500tis.víc.A ještě se tě chci zeptat jestli k němu máš i autosedačku a jak ho máš dlouho?Dík.Jo a ten podvozek je oring-dara baby
mám ho deset měsíců,takže sem vyzkoušela už i sportovní verzi a s tou jsem také spokojená opěrka zad jde dát až do uplného lehu.autosedačku jsem na něj neměla páč já ani manžel řidičák nemáme tak nám to přišlo zbytečné.ale známá co má tento kočárek koupila na něj autosedačku maxi cosi která je prý lepší než tu co k ní prodávaj,bezbečnější tamta se jí nějak nezdála…já se rozhodovala mezi dvěma kočárky atlantic espiro a mikado boston…nakonec sem si vybrala ten mikado.dnes sem se mohla přesvědčit že atlantic je stejně velký jako mikado a má dokonce stejné rozměry i rozchod kol jako ten náš.....a jezdí se s ním uplně stejně takže sem spokojená protože si myslím že sem chybu neudělala,a v čem vidím plus je že u mikada se dá dát korba po i proti směru jízdy kdežto u espira ne.....
tak ted jsem koukala na ten kočárek a taky nevypadá špatně,jen máš pravdu že ty korbičky jsou u bostona hezčí.jinak váhově i funkce stejný mi přijde.....:-)a dobrá cena:-)
ahoj holky, rozhoduju se mezi kočárkem Mikado Boston (černo-bílý) a Bolder Implast (taky černo-bílý). Bolder je trochu dražší, ale přijde mi, že má robustnější konstrukci.. Taky jsem našla na netu reakci, že prý ta stříška je jen z bavlny, tak se bojim, aby šla dobře očistit (hlavně když bude bílá). Jestli někdo máte Mikado Boston, dejte mi prosim vědět z jakého je asi materiálu.. jestli je to taková ta šusťákovina a jak se vám ho daří čistit. Děkuju moc.
ahojky já mám mikado boston zeleno černou kombinaci a tudíž je na něm málokdy co vidět.Jednou se však zamazala boudička právě kde je ta hráškově zelená barva,vzala jsem to jen navlhčeným hadříkem a šlo to krásně dolů.Z jakého materiálu přesně je ti nepovim,ale látka je hodně pevná…
díky moc za info.. můžeš mi prosim ještě napsat, jestli se dobře skládá do auta a jestli ta stříška je stejná pro korbu i sporťák? děkuju!!