Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
nemáte někdo zkušenosti s kombinovaným kočárkem chic 4 baby filou? celkem se mi líbí a hlavně je lehký. Děkuji
http://www.darovanek.cz/…carek-filou/
Příspěvek upraven 31.01.10 v 22:15
Mauglie,ja teda nevim ale me 16kg neprijde lehky.Delaji se i lehci za takovou cenu.
nic se neděje, píšou tam 8,6kg, ale nevím tedy jestli to je jen podvozek nebo váha i s korbou ![]()
ahoj, mas nejake referencie na tento kocik? Ja som tiez nad nim zacala uvazovat. Na SK ho moc nepredavaju a neviem najst ziadne referencie..
Ahoj. Chtěla bych obnovit tuto starou diskuzi…prosím o zkušenosti s kočárkem chic 4 baby (konkrétně model Filou) Je dobře odpružený, nevytřesu mimi díky nenafukovacím kolečkům?
Moc díky.
Ahoj, ja ted na nej taky koukam, maji dobrou akci. A vaham, protoze za tu cenu mi prijde fakt dobrej. Ma plastovy kolecka, ale pouhych 11 kilo. Prvni dite jsme vozily v Deltimu a to byl malej tank.
Ahoj
Jsem AVEJ (psala jsem z práce a nebyla jsem přihlášená)
Kočár už máme koupený Chic 4 Baby Travel Star, zkusila jsem ho projet trochu v terénu a přijde mi fajn.
Předtím jsem měla tank polský Implast Bolder s nafukovacíma kolama. Projel všechno, ale nakonec se mi zlomil podvozek. A byl jednou tak těžký. Tenkrát jsem měla jiné priority.
Jinak kočárek nemá plastová kola. Má je z pevné pěnové gumy a uvnitř je vzduchová kapsa. To jsem vypátrala na stránkách výrobce. Rozdíl oproti nafukovacím tam je, ale pro mě do města je mi to celkem jedno. Do vyloženě plastových bych nešla ani zadarmo. Jinak pokud myslíš stejnou akci…my ho máme za 3000 kč…někde ještě stojí kolem 9000!
Ano myslim stejnou akci a pokud nema plastova kolecka, tak to je super. ja jsem teda koukala primo na model Filou. Jinak Chic 4 dela i mnohem tezsi kocarky, ale presne ho potrebuji do mesta a na nakupy. Travel Star jsem za 3000 nikde nezahledla.