Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jedo FYN 4 DS CLASSIC?
Přidejte zkušenost s Jedo FYN 4 DS CLA...Ahojky mám kupovala jsem minuly týden hooodně dlouho jsem se rozhodovala,ale tenhle vyhral je podle mě super velká korba,aretační nafukovací kola,velký košík,polohovatelná i korbička,sporták a hl. korba po i proti směru jízdy.Takže já říkám,že je super.
A proč se ptáš jsi s ním nespokojená,nebo ho chceš koupit?
Jé jsem se spletla já mám 3DS ,ale to je asi jedno jestli 4 nebo 3 mě vyhovuje ![]()
no ja ho mam jezdili jsme měsic a pak jsem ho musela dat na reklamaci jelikož ty předni kolečka sileně vybrovali takže kočar byl nepojizdny šileny problemz reklamaci nakonec nam dali novej podvozek a ten začina delat to same pry je to jejich vada a neni to opravitelne to mě dost štve jelikož jinak je supr veliky
Máme 3DS (je to ten stejný jen trojkolka vepředu se zdvojeným kolem) a jsem spokojená. Korba super veliká. Sporťák zatím ještě neužíváme, takže to poznáme později ![]()
kolhan píše:
Je to hodně těžký kočárek? Díky
určitě ne ja mela mam teda velke ditko a po vyreklamovani podvozku jsme byli nadmiru spokojeni opravdu je mi lito že už v nem nejezdime co se tyče manipulace tak bez problemu i ve velkem snehu nebyl problem normalne sme jezdily doporučuji ti ho
Ahoj.
My mame Jedo Fyn uz rok a som s nim nadmieru spokojna. Velka priestranna vanicka, aj sportak, perfektne ovladanie, velky nakupny kos.
Zrovna ho budeme predavat lebo uz si vystacime s golfacom, ak by ste o niekom vedeli.
Moc prosím o radu, mám doma tento kočárek, z druhé ruky, ráda bych sundala potah korbičky a vyprala, poradí mi prosím někdo jak na to? asi by měla jít nějak sundat boudička aby to šlo sundat ale jsme bez návodu tak nevíme jak…
Máme tento kočárek už 15 měsíců, jezdíme denně v průměru cca 2,5 hod. a jsme NADŠENÍ! Byla to výborná koupě. Korba je veliká, takže jsme v do 8 měsíců jezdili v hlubokém, od té doby denně ve sporťáku. Z toho jsem moc nadšená nebyla, než jsme kupovali, ale v praxi i sporťák skvělý. Skvěle se ovládá, s kolečky jsme problém neměli, korba prostorná, barva se nám nevyšisovala ani přes léto. Za mě určitě doporučuji. Já kupovala na základně recenzí, které vesměs byly pozitivní. V roce 2011 dokonce v časopise Maminka /tuším/ vyhrál první místo v anketě maminek o nejoblíbenější kočárek.
@Lenka001 Tak my návod máme, ale potah z boudičky jsem zkoušela sundal, ale nejde to. Ani v návodu to není.
Ahoj, my máme také tento kočárek a když je zašpiněný, tak peru, i potah z boudičky. Ten potah z boudičky se sundá tak, že na okraji té boudičky, jsou takové kolečka, a když sáhneš jako kdyby k té korbičce, tak jsou tam takové zobáčky. Je to fakt jako kdyby pod tou látkou. Když oba ty zobáčky zmáčkneš zároveň, tak Ti vyjede ta boudička z té korbičky. Pak vyvlíkneš jako kdyby ten kovový „drát“ (nebo nevím, jak to popsat), který vlastně drží korbičce tvar. Píšu jak jantar, promiň, ale líp to vysvětlit neumím. Zkus to a pokud Ti to nepůjde, můžu postup nafotit.