Kočárek - Jedo Fyn 4DS

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3950
5.2.10 22:57

Jedo Fyn 4ds

:cert: jake mate škušenosti mate ho nekdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jedo FYN 4 DS CLASSIC?

Přidejte zkušenost s Jedo FYN 4 DS CLA...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
5.2.10 23:00

Co to je?

• Citovat
  • Upravit
3950
5.2.10 23:15

kočarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
6.2.10 10:21

Ahojky mám kupovala jsem minuly týden hooodně dlouho jsem se rozhodovala,ale tenhle vyhral je podle mě super velká korba,aretační nafukovací kola,velký košík,polohovatelná i korbička,sporták a hl. korba po i proti směru jízdy.Takže já říkám,že je super. :potlesk: A proč se ptáš jsi s ním nespokojená,nebo ho chceš koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
6.2.10 10:25

Jé jsem se spletla já mám 3DS ,ale to je asi jedno jestli 4 nebo 3 mě vyhovuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
6.2.10 23:45

no ja ho mam jezdili jsme měsic a pak jsem ho musela dat na reklamaci jelikož ty předni kolečka sileně vybrovali takže kočar byl nepojizdny šileny problemz reklamaci nakonec nam dali novej podvozek a ten začina delat to same pry je to jejich vada a neni to opravitelne to mě dost štve jelikož jinak je supr veliky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
7.2.10 13:10

Máme 3DS (je to ten stejný jen trojkolka vepředu se zdvojeným kolem) a jsem spokojená. Korba super veliká. Sporťák zatím ještě neužíváme, takže to poznáme později :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kolhan
7.6.10 11:58

Je to hodně těžký kočárek? Díky

• Citovat
  • Upravit
3950
8.6.10 12:00
kolhan píše:
Je to hodně těžký kočárek? Díky

určitě ne ja mela mam teda velke ditko a po vyreklamovani podvozku jsme byli nadmiru spokojeni opravdu je mi lito že už v nem nejezdime co se tyče manipulace tak bez problemu i ve velkem snehu nebyl problem normalne sme jezdily doporučuji ti ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krifilka
17.6.10 21:42

Ahoj.
My mame Jedo Fyn uz rok a som s nim nadmieru spokojna. Velka priestranna vanicka, aj sportak, perfektne ovladanie, velky nakupny kos.
Zrovna ho budeme predavat lebo uz si vystacime s golfacom, ak by ste o niekom vedeli.

• Citovat
  • Upravit
660
15.1.14 15:00

Moc prosím o radu, mám doma tento kočárek, z druhé ruky, ráda bych sundala potah korbičky a vyprala, poradí mi prosím někdo jak na to? asi by měla jít nějak sundat boudička aby to šlo sundat ale jsme bez návodu tak nevíme jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
15.1.14 15:59

Máme tento kočárek už 15 měsíců, jezdíme denně v průměru cca 2,5 hod. a jsme NADŠENÍ! Byla to výborná koupě. Korba je veliká, takže jsme v do 8 měsíců jezdili v hlubokém, od té doby denně ve sporťáku. Z toho jsem moc nadšená nebyla, než jsme kupovali, ale v praxi i sporťák skvělý. Skvěle se ovládá, s kolečky jsme problém neměli, korba prostorná, barva se nám nevyšisovala ani přes léto. Za mě určitě doporučuji. Já kupovala na základně recenzí, které vesměs byly pozitivní. V roce 2011 dokonce v časopise Maminka /tuším/ vyhrál první místo v anketě maminek o nejoblíbenější kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
15.1.14 16:00

@Lenka001 Tak my návod máme, ale potah z boudičky jsem zkoušela sundal, ale nejde to. Ani v návodu to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
15.1.14 17:59

Tak to je škoda, díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
15.1.14 19:30

Ahoj, my máme také tento kočárek a když je zašpiněný, tak peru, i potah z boudičky. Ten potah z boudičky se sundá tak, že na okraji té boudičky, jsou takové kolečka, a když sáhneš jako kdyby k té korbičce, tak jsou tam takové zobáčky. Je to fakt jako kdyby pod tou látkou. Když oba ty zobáčky zmáčkneš zároveň, tak Ti vyjede ta boudička z té korbičky. Pak vyvlíkneš jako kdyby ten kovový „drát“ (nebo nevím, jak to popsat), který vlastně drží korbičce tvar. Píšu jak jantar, promiň, ale líp to vysvětlit neumím. Zkus to a pokud Ti to nepůjde, můžu postup nafotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí