Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jedo FYN 4 DS CLASSIC?
Přidejte zkušenost s Jedo FYN 4 DS CLA...@lucinenecka píše:
Ahoj, my máme také tento kočárek a když je zašpiněný, tak peru, i potah z boudičky. Ten potah z boudičky se sundá tak, že na okraji té boudičky, jsou takové kolečka, a když sáhneš jako kdyby k té korbičce, tak jsou tam takové zobáčky. Je to fakt jako kdyby pod tou látkou. Když oba ty zobáčky zmáčkneš zároveň, tak Ti vyjede ta boudička z té korbičky. Pak vyvlíkneš jako kdyby ten kovový „drát“ (nebo nevím, jak to popsat), který vlastně drží korbičce tvar. Píšu jak jantar, promiň, ale líp to vysvětlit neumím. Zkus to a pokud Ti to nepůjde, můžu postup nafotit.
Děkuji moc
![]()
Kdyby byl nějaký problém, tak se klidně ozvěte. Ano, většinou peru na 30 a na jemné praní. Peru vždy všechno - boudičku, potah na korbičce i košík a nikdy nebyl žádný problém. ![]()
Dám to přečíst manželovi je to víc technický typ, tak snad to zvládneme. špinavé to ani nemáme, ale chci to mít čisté od sebe a voňavé pro mimi ![]()
@lucinenecka Díky za tip, sundat boudičku mi teda v pohodě šlo, když jsme měnili sporťák, ale vyndat ten drát mi teda nešel. Hm, tak to ještě pro zajímavost zkusím. My ho máme ale docela čistý, takže jsem to kartáčkem vyčistila rovnou na té boudičce.
V té boudičce je takový tunel a tím normálně provleču i to „kolečko“ s tím „zobáčkem“. A zase to tam i zpátky dám. A úplně v pohodě ![]()
@lucinenecka Mi moc. Až budeme dělat zpátky hlubokou verzi pro druhé, tak chci celý kočárek vyprat, v pračce to bude určitě lepší než jen tak.
Ahoj holky, s kočárkem Jedo Fyn, jsem velice spokojená. Nelituji nákupu. Hluboký kočárek využíváme denně a spokojenost. Ikdyž máme cca měsíc čas, než přejdeme na sportovní verzi, už dnes jsem sporťák prohlížela. Návod k sestavení jsme ke kočárku nedostali-lze někde sehnat? Nevím si rady s pásy, kam se připevní?