Kočárek - Jedo Fyn 4DS

Máte zkušenost s Jedo FYN 4 DS CLASSIC?

Přidejte zkušenost s Jedo FYN 4 DS CLA...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
435
4.3.14 14:14

Ahoj, návod k sestavení kočárku jsme nedostali, ale můžou Ti třeba pomoct stránky www.jedo.pl. Nebo i já Ti ráda pomůžu. Myslíš pásy ve sportovní verzi, aby dítě nevypadlo z kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.3.14 09:31

Ano, myslim pásy ke sportovní verzi, aby dítě nevypadlo. Přijdou mi, jako by jim něco chybělo…jak a kam přicvaknout-zaháknout?!!A jaký máš názor na koupi vložky do kočárku, aby se potah nezničil. Chtěla bych kočárek zachovat i pro druhé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
5.3.14 10:19

@sarou Ahoj, zkusím Ti to vysvětlit. V té sportovní verzi, pod „náhlavníkem“ mám takové dvě dírky. Tím protáhnu konce těch pásů (mají na konci takové sponky) a tím se dostanu jako kdyby až na kostru toho sporťáku (ta kostra je tvořena takovýma očkama), tak tu sponku nasměřuji tak, aby z toho očka nevypadla. No, a to samé vlastně provedu i dole, jako kdyby u nožiček a pak i z obou stran. Dole by měl být takový větší klips. Vždycky hledej v tom potahu nějaké dírky nebo stačí jen očka na provlíknutí. Píšu jak jantar, ale líp to asi nevysvětlím. Kdybys to nepochopila, vyfotím Ti ten postup, ale dneska ani zítra nejsem doma, tak když tak až v pátek. Co se týká vložky, tak já jsem si nechala ušít od jedná paní z mimibazaru. Né kvůlu zničení, ale kvůli tomu, že se mi zdálo, že se na tom potahu náš chlapeček moc potí. A pak, vložka, když byla špinavá, se lehce vydělala, dala do pračky a nemusela jsem sundávat celý potah kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.3.14 11:30

Moc děkuju!!! :)hned to podle tvého postupu vyzkoušim. Jo z mimibazaru? Tam jsem zrovna koukala. Pani, co šije vložky na přání. Pasuje na kočárek vložka i s bočnicemi nebo si nechala udělat rovnou? Nenapsala by si mi i rozměr té vložky? Bojim se, aby pasovala a nevypadalo to pak divně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
5.3.14 11:42

Není vůbec za co! Když tak zkus a pokud by to nešlo, zkusila bych to ještě jednou nějak popsat a třeba i vyfotit. Do zprávy Ti zašlu kontakt na paní, která šila tu podložku do sporťáčku. Nechala jsem si vložku až pod nožičky i s bočnicemi a držák na láhev na kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
20.4.14 13:44

Ahojky holky, potřebovala bych poradit. Dneska jsme chtěli přendat boudičku z hluboké korby na sportovní a nevíme si rady…jak má boudička na sporťáku vypadat? U kočárku byl takový šiřší pás se zipem, ten jsme dali na boudičku, ale nevíme kam s tou gumičkou, kam se zahákne?? :? Moc děkuju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
4.11.14 16:12

Ahoj holky, kočárek je fakt super, jezdíme i teréna paráda, jen teda neměli jsme šťastnouruku na výběr barvičky, máme celý zelený a přes léto se nám boudička docela dost vyšisovala a teď s nánožníkem od sporťáku to docela křičí, nevíte jestli se dá sehnat nový potah? Nebo neznáte tu někoho šikovného kdo přešívá kočárky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
6.11.14 18:49

Nikdo?? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
6.11.14 19:00

@Lenka001 Ahoj, mě jedna paní z mimibazaru šila vložku do kočárku Jedo Fyn a šije i boudičky na různé kočárky (jestli na Jedo Fyn to ale nevím). Můžu si poslat do SZ kontakt, jestli budeš chtít. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
8.11.14 07:17

Děkuji zkusím mrknout, akorát na mimibazaru už jsem několik šikovných ručiček zkoušela a žádná na fyna nešije :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
3.2.15 13:44

@Lenka001 sehnala jste někoho prosím? Taky bych potřebovala obměnit vzhled…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
3.2.15 13:55

Bohužel, nakonec jsem se do toho pustila sama :mrgreen: Není to tak těžkí jak jsem myslela, nicméně není to teda pro oko odborníka, ale já jsem spokojená :mrgreen: ;) Přidávám foto před a po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
13.2.16 21:32

Presiti boudicky

Vite o nekom kdo presije boudicku na hlubokou. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...