Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Camarelo Q12?
Přidejte zkušenost s Camarelo Q12@Menzy
jééé stranky se hodí vidím to po čem jsem pátrala…tak děkuju..
Tak se hlásím po delší odmlce. Už jsme vytáhli také ten spor´ták. Jj, je to super. Polohování, jsem spokojená, místa dost, to jsme také spokojeni. Pláštěnka je stejná jako na hlubokou verzi, jde tam skvěle, jen ji malá za dvě projížďky v dešti rozrhala
Co jsem psala minule o tom kolečku a brzdách, co nám blbnou, tak jsme na jaře koupili golfky, abychom mohli camarelo reklamovat. Chlápek v obchodě se neměl k nějakému posílání na reklamaci, řekl, ať přijdeme za hodinu, že nám kočárek zprovozní. Za hodinu byly brzdy funkční, prý se musejí často promazávat nějakým silikonovým olejem, když si je prý neudržuji, tak se prý nemůžu divit, že nefungují
…Hlavně, že mi to někdo při koupi řekl???
…No, nic, teď brzdy brzdí ale jakoby se při jízdě zasekává jedno kolečko, „zapomíná“ se občas protáčet a to mě děsně štve, tak nevím zda-li si to mám vzít „na hever“ a i to kolečko zkusit promazat
Než ho zase vozit na reklamaci??
No, tak to se musím rozmyslet ![]()
Ahoj, jdu si pro radu. Dnes jsme se v bazárku dívali na starší Camarelo. A jedno kolečko mi šlo v pohodě zaretovat a druhé ne. Na tom co nešlo byl i nějaký červený čudlík navíc, který ne pravém kolečku nebyl. Nevíte, čím to mohlo být? Nebo zda je kolečko rozbité? Paní si s tím moc nevěděla rady, vypadala na nějakou brigádnici. Kočárek se nám ve všem líbil, ale nevím, co pak s tím kolečkem, kdybysme ho koupili..
@Kate92 ten čudlík tam je na uvolnění kolečka, když je potřeba ho vyměnit, tudíž je rozbité a vypadávalo by. jinak ho mám doma a za mě spokojenost ![]()
@pavlushka a proč ten červený čudlík je jen na jednom z předních koleček? S kočárkem jsem jezdila a super, jen to levé nejde zabrzdit..
@Kate92 tak to nevím, já to mám na obou a bez zmáčknutí kolečko neuvolním, abych to třeba promazala ![]()
@pavlushka právě že to pravé mi šlo normálně zmáčknout a bylo napevno a u druhého to nešlo. A paní se v tom moc nevyznala. Říkala, že se kdyžtak máme stavět po novém roce, že se zeptá vedoucí, ale pořád nad tím musím přemýšlet ![]()
Každé kolečko má svůj červený čudlík - je to na vyndání toho kolečka (jako sundání z konstrukce)…
Na zaaretování je tam černá „páčka“…nevim, jak to nazvat…
@Lenka512 tady byly obě páčky na zaretování, ale s jednou mi nešlo hnout. A červený čudlík byl pouze na jednom kolečku ![]()
@Kate92 to je divný
jedině, jestli tam není kolečko z nového typu Camarela nebo úplně jiné kolečko…všechno to jsou polské výrobky, tak bych se nedivila, kdyby to na sebe pasovalo… ![]()
@Lenka512 to mě taky napadlo, já mám ten starší typ a tam to je na obou kolečkách stejně
Zrovna včera jsem si na něm ulomila kolečko, čekám na opravu…tak teď jezdím s touhle parádou ![]()
@Kate92 smím se je zeptat, kolik za ten kočárek chtěli??Jen pro představu…děkuji ![]()
Ahoj maminky taky se podelim prozatim zacatnicke zkusenosti s kocarkem…jsme zatim velmi spo
kojeni kocarek se snadno ovlada a s kolecky taky zadny problem(mame ty nizkoprofilove) takze vsem doporucuji
Ahoj holky, snad mi tu někdo odpoví, máme termín 12.6. a uvažujeme nad koupí Q12. Našla jsem hodně kočárků, ale tenhle nás zaujal snad nejvíce, hlavně je prý lehounký, je s ním krásná manipulace a projedete takřka kdekoliv, chci se zeptat, je to pravda, nebo je to jen reklamní trik, abych si ho koupila? Našla jsem ho na e-shopu za 8.490,– a + 1.550,– autosedačka ve stejné barvě. Je to dobrá cena? Děkuji moc za odpovědi! ![]()