Jet Picasso

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Babyactive Jet Picasso?

Přidejte zkušenost s Babyactive Jet Pi...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
351
7.8.10 20:04

Ahojky, mela bych dotaz …mozna jsem uplne blba, ale…na konstrukci kocarku jsme nasadili sport.korbu, ale problem nastal pri pridelavani „strechy“ sice jsme ji nasadili, ale porad nam tak nejak planda a je hodne volna, mam pocit, jakoby nedrzela 100% a bojim se, ze pokud bude nepriznive pocasi, tak nam potahne na dceru… Da se tam ta strecha pridelat nejak pevne, nebo vzdy bude v zadu za kocarkem takovy fuk a bude plandat? nevite nekdo, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
8.8.10 09:43

No co jsem to zatím zkoušela tak to vypadá že to tak bude pořád pokud bude v poloze sedu. Je pravda že je ta bouda taková chatrná. Ale ten fuk jak říkáš má myslím většina sporťáků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
8.8.10 09:55

ahojky, diky za odpoved, popravde jsi me moc nepotesila. Prijde mi to, ze zafouka a bouda spadne :D No, ale mozna je to tim, ze jsem byla zvykla doted na hlubokou korbu s pevnou strechou, tak je to nezvyk a moc to resim ;) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
8.8.10 10:00

No taky co jsem koukala tak to vypadá že když za ni dítko chytne tak ji strhne. No snad to něco vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
8.8.10 10:03

tak si dame za nejaky cas vedet jak to vypada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Spenatka
27.12.10 10:35

Jet picasso

Ahoj,jsem moc ráda, že jsem našla někoho, kdo má tento kočárek. Také se mi nepodařilo najít ho někde v obchodě „naživo“. Moc se mi líbí na internetu. Miminko čekám v dubnu. Myslím, že zimu budu jezdit už se sporťákem. Trošku mě zaráží to co píšete o boudě u sporťáku. Máte už s tím zkušenosti z praxe? Jinak ten kočárek vypadá moc pěkně.
Pa Renča

• Citovat
  • Upravit
hanisima
6.9.12 20:17

Prosim nevite kde v brne sehnat kocarek picasso jet, nemuzu najit zadnou prodejnu, dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4