Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Babyactive Jet Picasso?
Přidejte zkušenost s Babyactive Jet Pi...Ahojky, mela bych dotaz …mozna jsem uplne blba, ale…na konstrukci kocarku jsme nasadili sport.korbu, ale problem nastal pri pridelavani „strechy“ sice jsme ji nasadili, ale porad nam tak nejak planda a je hodne volna, mam pocit, jakoby nedrzela 100% a bojim se, ze pokud bude nepriznive pocasi, tak nam potahne na dceru… Da se tam ta strecha pridelat nejak pevne, nebo vzdy bude v zadu za kocarkem takovy fuk a bude plandat? nevite nekdo, prosim?
No co jsem to zatím zkoušela tak to vypadá že to tak bude pořád pokud bude v poloze sedu. Je pravda že je ta bouda taková chatrná. Ale ten fuk jak říkáš má myslím většina sporťáků.
ahojky, diky za odpoved, popravde jsi me moc nepotesila. Prijde mi to, ze zafouka a bouda spadne
No, ale mozna je to tim, ze jsem byla zvykla doted na hlubokou korbu s pevnou strechou, tak je to nezvyk a moc to resim
diky
No taky co jsem koukala tak to vypadá že když za ni dítko chytne tak ji strhne. No snad to něco vydrží.
Ahoj,jsem moc ráda, že jsem našla někoho, kdo má tento kočárek. Také se mi nepodařilo najít ho někde v obchodě „naživo“. Moc se mi líbí na internetu. Miminko čekám v dubnu. Myslím, že zimu budu jezdit už se sporťákem. Trošku mě zaráží to co píšete o boudě u sporťáku. Máte už s tím zkušenosti z praxe? Jinak ten kočárek vypadá moc pěkně.
Pa Renča
Prosim nevite kde v brne sehnat kocarek picasso jet, nemuzu najit zadnou prodejnu, dekuji