Babyactive JET

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13739
15.2.10 12:42

Babyactive JET

Ahoj maminky, nemáte někdo zkušenost s tímhle kočárkem, nejlépe s novou kolekcí JET neo collection nebo snake collection? Docela se mi líbí, ale nikde na něj nemohu najít žádné názory. Díky moc.

http://skrblik.mimishop.cz/detail.php?…

http://www.anicka.cz/…NAKE-S-/1846

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Babyactive Jet Neo?

Přidejte zkušenost s Babyactive Jet Neo
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2172
26.2.10 08:15

Ahojda,taky pořád brousím na netu u nás v HK ma ale pouze jet picasso,ale ten se mě moc nelíbí je šíleně strakatý,také se mě moc líbí snake a neo.Myslím,že ho nakonec vybereme.Zkusila sem napsat na anicka.cz jestli nemjí i fotku sporťáku,všude mají nafocené pouze hluboké verze a docela bych chtěla vědět jak je to řešené i u sporťáku hlavně jak barevně.Moc toho na netu není,ono to je docela nové tyhle typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
26.2.10 08:17

Jinak sem si psala s paní co ho prodává,ten picasso a byla spokojená,je za dobrou cenu a v této katehorii je opravdu snad nejhezčí.My máme ještě favority coneco barracuda,retrus fire a možná x-lander.Kdyby ste ho nakonec koupili budu moc ráda za fotečky a info prvních dojmů,my máme termín porodu až konec srpna,takže ho budeme kupovat tak v červnu.díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
26.2.10 11:36

Díky za odpověď, bohužel nikdo mi zatím nenapsal žádné zkušenosti s tímhle kočárkem, nikde jsem nic nenašla, tak se mi moc nechce kupovat zajíce v pytli. :-( Pojedeme do Polska, tak třeba ho najdu tam, nebo v Brně na veletrhu, rozhodně ho chci vidět naživo. Jinak asi vyhraje Firkon Verano. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
26.2.10 12:13

Ta mě napsali z netu posílám co přesně,napiš mě mailíka,pošlu ti i obrázek toho sporťáku,vypadá moc pěkně,my asi do něj půjdeme tady v HK ho mají sice jen picasso ale snad půjde objednat,ale kdoví,třeba do června bude něco jiného.Jak daleko to máte do Brna?Taky sem uvažovala jet se mrkout,my to máme teda blíž do Prahy,stále nevím,kolik stojí vstupné?Moc díky za info a tady je to co mě napsali:
Dobrý den,
katalog bohužel stáhnout nelze posílám Vám další nascenované letáky.
Mohli bychom Vám je zaslat jedině poštou.
Zkušenosti s tímto kočárkem jsou velice dobré,je stabilní ,lehký ,všechny potahy se dají snadno odepnout a vyprat.Je nutné cca jednou za šest týdnů prostřiknout brzdová lanka,jinak tento kočárek nevyžaduje žádnou údržbu.
Kola u nové konstrukce (všechna kola nafukovací) jsou ložisková ,takže není nutné je promazávat.
Jet je určitě v současné době v našem obchodě nejprodávanější kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
26.2.10 12:27

Tady je fotka celého kočárku včetně sporťáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
26.2.10 12:27

tady ještě reálná fotka picasso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
26.2.10 12:28

a ještě jedna hluboká verze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
28.2.10 11:06

No to picasso se mi moc nelíbí, ale ten snake ano. My každopádně pojedeme asi do Brna na veletrh, tak třeba ho budou mít tam. Otázka je, jak rychle pak bude v obchodech, nikde jinde než v Brně jsem ho zatím nenašla. Určitě pojedem i do Polska, tak to omrknu. Díky moc za info. :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
5.3.10 10:39

Tak včera jsme byli v tom Polsku a viděla jsem tam jet neo collection, takový ten hnědý. No teda musím říct, že zklamání. Představovala jsem si ten kočárek větší, aspoň na obrázku tak vypadal. Ale je strašně malinký, přirovnala bych ho k Espiru GTX, stál vedle Coneca Toleda a byl ještě měnší. Takže tenhle fakt ne. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hannah23
17.7.10 12:32

Ahoj asi už je pozdě, ale my máme babyactice jet picasso a jsme max. spokojeni a byli jsme se na něj podívat v obchodě Anička v brně(jsme z Brna) a koupili jsme ho v Polsku a stál asi o 1-2tis mín.Máme ten co je na fotce.Hlavně mi malý v hluboké korbě vydržel 7měsíců.

• Citovat
  • Upravit
351
7.8.10 20:06

Ahojky, mela bych dotaz …mozna jsem uplne blba, ale…na konstrukci kocarku jsme nasadili sport.korbu, ale problem nastal pri pridelavani „strechy“ sice jsme ji nasadili, ale porad nam tak nejak planda a je hodne volna, mam pocit, jakoby nedrzela 100% a bojim se, ze pokud bude nepriznive pocasi, tak nam potahne na dceru… Da se tam ta strecha pridelat nejak pevne, nebo vzdy bude v zadu za kocarkem takovy fuk a bude plandat? nevite nekdo, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VeverkaJarosu
5.9.10 08:48

Dobrý den,nevím,co máte přesně za kočárek.
My máme ten co je na přiloženém odkazu a tam je boudička u hluboké korby na suché zipy po obvodu.V předu je to na nasunutí myslím.:-)

http://www.mimi-kocarky.cz/…ive-jet.html

• Citovat
  • Upravit
VeverkaJarosu
5.9.10 08:51

Tak teď jsem si všimla,že mluvíte o té sportovní…:-) Ona není kdo ví jak pevná,ale tenhle kočárek má poměrně vysoká záda,takže na miminko netáhne. :huban:

• Citovat
  • Upravit
1762
9.9.10 21:03

Ahojík my máme jet neo collection, mimi se zatím nevyklubalo, ale po zkušenosti s prvním mimi předpokládám, že se vejdeme ikdyž je malinký.Jenže po pečlivém zkoumání jsou rozměry podobných kočárků srovnatelné. No byl to první kočár, který jsem viděla a věděla, že ho chci, tak snad dobře poslouží. přikládám fotku 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí