Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Babyactive Jet Neo?
Přidejte zkušenost s Babyactive Jet NeoAhoj holky,
uvažujeme o koupi kočárku Babyactive Jet.
Jaké s ním máte zkušenosti? Jste spokojené, jaké má chyby?
Děkuji předem, Jana
ahoj,prosím,kolik mají průměr přední kolečka???Máš plastová nebo nafukovací??Děkuji ![]()
Dobrý den…už asi můj příspěvek nebude mít smysl vzhledem k tomu,že jste pokládala otázku v únoru.I tak ale pro maminky,co budou hledat diskuze natoto téma přikládám mé postřehy.
Máme doma kočárek Babyactivet Jet.Kromě podvozku a barev jsou (mám za to) všechny tyto kočárky stejné…Zde VÝHODY:
NEVÝHODY:
Snad to pomůže při rozhodování.i přez všechny jeho nevíhody je velmi praktický.Napříkladdo hluboké korby se může koupit molitan který jen vsunete kolem dokola pod látku a nikdo nic nepozná.Navíc miminkou bude mít po všech stranách měkko.
Šťastný lov kočárků…Verča:-) ![]()
Ještě bych mezi nevýhody napsala: fórová stříška u sportovní sedačky.Jakmile prší a máme jí nataženou nahoru,malý nám jí pořád tahá a já se bojím ,že by jí mohl zničit.
Danielkovi budou dva roky a má jí naraženou na hlavě…no,ta je na prd,ale jinak je kočárek dobrý.Stabilní a lehký…Jen ta střížka nás občas vytáčí…
![]()
Ahoj „holky“,
zavítala jsem do této diskuse kvůli kočárku aktive baby JET o kterém uvažuje sestřenice, která čeká mimčo. Po přečtení Vašich názorů mi to nedá, abych taky nepřidala své zkušenosti ohledně kočárků.
S kočárkem aktive baby žádnou zkušenost nemám, ale jak tady tuším Lenka zmiňovala kočárek Firkon Verano, tak ten můžu jedině doporučit, měla ho kámoška a hrozně ho chválila a mě mrzelo, že jsem si ho nekoupila taky. Jak tady píšete o tom, že vypadá kočárek malý, tak mám zkušenost, že u některých kočárků je to opravdu dojem. Měla jsem pocit, že kamarádka má mnohem menší kočárek než já (působil tak na pohled), ale když jsme pak zkusili dám tašku z našeho kočárku (měli jsme firkon - model rok 2007 klasický čtyřkolák) tak jsme zjistili, že je úplně stejně velký. Takže to chce fakt nedat na dojem, ale porovnat udané rozměry výrobcem.
No a abych se dostala k mému osobnímu naprostému favoritovi (co se týče kočárků) - jednoznačně x-lander. Já osobně mám ještě teď (malá má 17 měsíců) x-lander model z roku 2006. Nabídla mi ho známá už po dvou dětech za pár korun, tak jsem ho vzala (sporťák). A ikdyž je už starší, tak sem na něm nenašla jednu jedinou chybu. Nové modely x-landeru už jsou dovedené k dokonalosti a myslím model z roku 2010 jde na netu najít i nový za docela přijatelnou cenu. Nejnovější modely jsou samozrejmě dražší.
Co se týká hlavních výhod tak nejvíc oceňuju velké nafukovací kolečka, velký nákupní košík a hlavně prostornou a pohodlnou (pro malou) sporťákovou verzi.
A nevýhody - zatím jsem se setkala jen s názorem, že je kočárek po složení moc velký do auta a to uznávám, že pokud máte malé auto může to být možné. Do našeho auta se bez problémů vejde (audi A4 combi)
Nějak sem se rozepsala…, tak snad to někomu pomůže při rozhodování ![]()
Dobrý den, můžu se zeptat jak jste s kočárkem spokojená, dost mě zaulaj, ale zatím jsem neviděla na živo. Děkuji za odpověď.
Kočárky Jet, ať už nové či staré modely jsou všechny stejné, co jsem vypozorovala je jen obměna v disainu kol. Na tomto kočárku mi naprosto nevyhovuje řešení sportovní verze, ta stříška je úplně příšerná. V létě se to dá, ale nejvíc se negativa stříšky podepisují v zimě. Tím, že stříška není pevnější díte má neustále tendenci být vykloněné na jednu stranu a rodič má poté neustále pocit, že dítě není v kočárku dostatečně kryté před nepřízní počasí, ať už před větrem či sněhem.