Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych se zeptat, zda nemá někdo zkušenost se stupátkem ke kočárku Patron Apolon Alux. Už jsme poběhali několik obchodů, ale stupátka buď neprodávají nebo mají takové, co nejdou na náš kočárek připnout. Děkuji.
Ahoj, tohle taky nejde?
http://www.detskyraj.cz/…7-baby-skate
máme taky doma Aluxe a sháněla jsem k němu stupátko, ale pak napadl sníh tak jsem to vzdala… Tohle jsem chtěla vyzkoušet, ale nedostala se k tomu.
Známí nějaké mají, ale vůbec nevím, co to je zač - myslím, že měli taky problém, jak je tam ta brzda uprostřed.
Akorát s nima nebývám, jsou z daleka
Ale existuje to ![]()
Existuje snad vše, jen to třeba stejně jako 4kolový Zappík není určeno pro český trh
To je pak trošku problém to dohnat, když člověk neví jak.
Ale jo, to oni zas tak daleko nebydlí, určitě to pořídili na českém trhu. Takže oprava - existuje to na českém trhu ![]()
Ahoj, my jsme taky řešili skejtík k atyp. kočárku a nakonec nás zachránil skejt mutsy, protože se nacvakává dolů na tyč a ne ze stran.
Máme Mikrus Alusprint.
Děkuji všem za tipy. Skate mutsy jsme dnes v obchodě zkoušeli, vypadal skvěle, ale opět bohužel. Není na náš kočárek. Máme tu tyč, na kterou se upevňuje, příliš vysoko. V obchodech skoro žádné skejty nemají a podle netu to člověk vůbec neodhadne, zda to bude pasovat nebo ne. Máme jeden skate půjčený, flying board, nebo tak nějak. Ale je široký, drhne mi o kolečka a strašně rachtá. Blbě se odepíná a nedá se nadzvednout.
Angua, my máme ještě starý typ Apollon Alux, kde jsou ty brzdy na boku.Takže nám tam ve středu ta brzda nepřekáží, ale ani tak nám nic nepasuje.
![]()