Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, já jsem posílala v lednu trojkolku přes poštu. Manžel přinesl velkou krabici z práce, zkus se poptat třeba po obchodech, lednice jsou ve velkých krabicích… ![]()
Když jsme kočár uložili, vyplnili jsme volná místa v krabici starými hadry, a igelity (paní jsem předem informovala, aby nebyla překvapená), chtěla jsem, aby se kočár co nejmíň otřásal a dorazil vpořádku. Všechno chce pořádně zalepit a napsat svoji a doručovací adresu. Mi jsme to napsali a vytiskli z počítače, aby to bylo dobře čitelné (větší a tučnější písmena). Pokud máš balík do 15 kg, berou to i na menších poštách, mi ale jeli raději do města na velkou. Poštovné zhruba 200,– (nebo 250,– už nevím). Já to paní řekla, že cena kočáru + poštovné a dohodli jsme se.
Kočár dorazil druhý den a vpořádku, spokojenost na obou stranách ![]()
Jo a peníze mi paní zaplatila předem na účet i s poštovným a až po tom, co jsem je měla na účtu, jsem jí to poslala… ![]()
Jo a ještě jsem posílala podvozek a to je to samé, je byl na dobírku, vše ok. Až dotyčný přebere (pouze na poště), zaplatí složenku a tu ti pak pošlou a jdeš na poštu vybrat ![]()
moc moc děkuji,tak teď už sehnat jen tu krabici.Zjistila jsem že když to půjde přes dobírku,tak mi peníze předá pošta a balík bude dodán v pořádku.Ještě jednou díky ![]()
ahoj, posilala jsem take kocarek-korbu a podvozek. bylo to posilano kazde zvlast a bez krabice, al emusis zaplatit priplatek za „neskladne“ zbozi. Musis pouze zajistit, aby niz z kocarku nemohlo upadnout, takze prelepit kolecka a my jsme to supli jen do velkeho igelitoveho pytle a bylo. Vse doslo v poradku.
Ahoj může mi někdo poradit ohledně poslání kočárku přes poštu na dobírku? Kde vzít tak velkou krabici a bude vše v pořádku?Dostanu peníze a kupující zboží Prosím poraďte kdo s tím má zkušenost