prosím poraďte jak poslat kočár na dobírku

Anonymni
3.10.07 21:53

prosím poraďte jak poslat kočár na dobírku

Ahoj může mi někdo poradit ohledně poslání kočárku přes poštu na dobírku? Kde vzít tak velkou krabici a bude vše v pořádku?Dostanu peníze a kupující zboží Prosím poraďte kdo s tím má zkušenost

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
3.10.07 22:35

Ahoj, já jsem posílala v lednu trojkolku přes poštu. Manžel přinesl velkou krabici z práce, zkus se poptat třeba po obchodech, lednice jsou ve velkých krabicích… :wink:
Když jsme kočár uložili, vyplnili jsme volná místa v krabici starými hadry, a igelity (paní jsem předem informovala, aby nebyla překvapená), chtěla jsem, aby se kočár co nejmíň otřásal a dorazil vpořádku. Všechno chce pořádně zalepit a napsat svoji a doručovací adresu. Mi jsme to napsali a vytiskli z počítače, aby to bylo dobře čitelné (větší a tučnější písmena). Pokud máš balík do 15 kg, berou to i na menších poštách, mi ale jeli raději do města na velkou. Poštovné zhruba 200,– (nebo 250,– už nevím). Já to paní řekla, že cena kočáru + poštovné a dohodli jsme se.
Kočár dorazil druhý den a vpořádku, spokojenost na obou stranách :wink:
Jo a peníze mi paní zaplatila předem na účet i s poštovným a až po tom, co jsem je měla na účtu, jsem jí to poslala… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
3.10.07 22:37

Jo a ještě jsem posílala podvozek a to je to samé, je byl na dobírku, vše ok. Až dotyčný přebere (pouze na poště), zaplatí složenku a tu ti pak pošlou a jdeš na poštu vybrat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.07 22:40

moc moc děkuji,tak teď už sehnat jen tu krabici.Zjistila jsem že když to půjde přes dobírku,tak mi peníze předá pošta a balík bude dodán v pořádku.Ještě jednou díky :wink:

• Citovat
  • Upravit
123
4.10.07 08:34

ahoj, posilala jsem take kocarek-korbu a podvozek. bylo to posilano kazde zvlast a bez krabice, al emusis zaplatit priplatek za „neskladne“ zbozi. Musis pouze zajistit, aby niz z kocarku nemohlo upadnout, takze prelepit kolecka a my jsme to supli jen do velkeho igelitoveho pytle a bylo. Vse doslo v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák