Kontaktní čočky

Anonymni
2.10.07 14:55

Kontaktní čočky

Ahoj,

mám prosbu na maminky, které používají kontaktní čočky a kupují si je přes internet.
Našla jsem teď obchod www.cockyshop.cz. Ráda bych si tam čočky nakoupila, ale neznám ve svém okolí nikoho, kdo by měl s tímto zkušenosti. Dnes jsem si přinesla od oční dr. krabičku 6 ks za 1 100 Kč a ty samé tam vyjdou jen na 620 Kč + poštovné, což je opravdu velký rozdíl. Používám už čočky téměř 10 let, ale vždy jsem pro nové chodila jen k dr.
Napište mi prosím své zkušenosti s nakupováním čoček přes internet. Zřejmě ale asi není čeho se obávat, co?

Dík, Bára

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5784
2.10.07 15:08

Ahoj nekoukala jsem na tvůj odkaz stránek, ale mohu vřele doporučit tyto prodejce: http://www.kontaktni-cocky-levne.cz/

jsou levný, ale jak říkám neporovnávala jsem to s tvýma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.10.07 15:14

Ahoj Baruš-je to nedávno, co jsme řešili stejnou věc.Taky jsme z toho měli trochu obavu, nakonec jsme je objednali a super.Doktorka chce za ty, co používá přítel 950.kč-6 kusů a ty samé jsme pořídili za 600.kč plus nějaké drobné za poštovné-ted si bohužel nevzpomenu, kolik to bylo přesně.Jen jsme si nebyli jisti tím zakřivením, ale našla jsem krabičku od těch od doktorky-naštěstí.Objednávali jsme je na www.kupcocky.cz Tak snad dobře pořídíš.Dita

• Citovat
  • Upravit
8569
2.10.07 15:32

Ahojky,

ja vrele doporucuju www.nosimcocky.cz Byli jedini, kteri mi dokazali sehnat toricke cocky, na ktere jsem u jinych prodejcu nenarazila nebo musela dlouho cekat. A cena byla taky suprova! Komunikace perfektni - opravdu doporucuji :!

( a nejsem placena za jejich reklamu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
2.10.07 16:26

Ahoj, tak mně přes www.cockyshop.cz právě čočky dorazily a úplně v pohodě. Tož doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
2.10.07 18:04

Ahoj, taky objednávám přes net http://www.ekontaktnicocky.cz/
Maximální spokojenost. Za čočky, které se přestaly vyrábět mi našli jiné asi za 600Kč a moje očařka mi nabídla čočky za 2300Kč :-O
Ještě jsem dostala zdarma roztok :-)
 Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
2.10.07 18:53
ditiska píše:
Ahoj nekoukala jsem na tvůj odkaz stránek, ale mohu vřele doporučit tyto prodejce: http://www.kontaktni-cocky-levne.cz/jsou levný, ale jak říkám neporovnávala jsem to s tvýma…

Tak tady nakupuju už asi dva roky a jsem taky moc spokojená.
 P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.10.07 20:38

Ahoj,
děkuju vám všem za postřehy i za další tipy, kde nakoupit. Porovnám to a půjdu do toho také, protože rozdíly v ceně jsou skutečně vysoké.

Ještě se zeptám - jak jste to pak řešily s lékařem. Ví, že si kupujete čočky i jinde? Moje dr. si vede evidenci, kdy mi jaké čočky prodávala. Mám tak trochu obavy, že když se tam třeba 2 roky neukážu, tak co se pak bude dít. Používám totiž jen čočky, brýle už několik let nemám, takže se jen těžko můžu vymlouvat, že jsem to kombinovala, a proto mi to jedno balení tak dlouho vydrželo.
A na to abych jí řekla, že jsem si kupovala levnější, na to asi nebudu mít odvahu, protože paní doktorka je dost ostrá a slova si nevybírá. Bohužel u nás na malém městě moc velký výběr jiných očních lékařů není. :-(
 Bára

• Citovat
  • Upravit
5784
2.10.07 21:08

Ahoj, tak já chodím jen na oční na ko, čočky jsem si vyzkoušela a koupila v jedné optice, po té co jsem si našla ty pravé, tak jsem si je tam jednou koupila a pak už jsem jen objednávala přes net. Kolem té optiky chodím obloukem… :oops:
Takže neporadím jak to řešit třeba budou mít holky nějaký fígl :lol:
p.s. taky bych se styděla přiznat že si jinde kupuju levnější :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.07 21:26

Týýýýjo, tak to jsem vůbec netušila,že se dají objednat přes net. U nás je mají v průměru o 2 stovky dražší a na roztoku taky pěkně vydělávají.
Holky díky!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.10.07 21:43

Kaculkodraculko,
to jsem ráda, že jsem ještě někomu pomohla. :-) Já taky zírala jak moc mají nadsazené ceny. Na mých čočkách je to rozdíl skoro 500 korun a to už je sakra částka!

Ditisko - jinde se většinou ozvat umím, ale u lékaře mi to přijde takové divné. Zatímco třeba do obchodu chodit nemusím, pokud mi nevyhovují ceny, tak na dr. jsem závislá, pokud není kam jinam jít. A na to někteří lékaři občas spoléhají! :-( Takže obcházení obloukem mi nepomůže :-) , ale jsem ráda, že nejsem sama, kdo má v tomhle směru problém. A vzhledem k tomu, že vím, jak dokáže být ona dr. nepříjemná, přijde mi dost nešťastné se kvůli tomuhle s ní dostávat do konfliktu, ale na druhou stranu nechci zbytečně vyhazovat peníze.
Takže pokud máte nějaké rady a samy jste to třeba zažily, budu moc ráda.

Bára

• Citovat
  • Upravit
papu
2.10.07 23:18

Holky, díky za tipy!
Ten odkaz jak dávala anonymní Dita je bezva - moje čočky, který mě stály 2000 (1000 kč balení, protože mám každé oko jiné), mě tady vyjdou 1200 dohromady!!!
Akorát nevím, jak vyřešit to oční - můžu jít k očaři, aby mi jen řekl, jak mám silné čočky?
Byla jsem si teď na očním pro klasické brýle a zmenšily se mi dioptrie, tdíž i čočky bych měla mít slabší. Tak si to netroufnu odhadnout…

Báro, ale rozhodně to vyzkouším,. jen na na nějakého očaře tady v okolí natrefím nebo někam šopunu dítě a dostanu se do města. Při nejhorším mě vyhoděj no…

• Citovat
  • Upravit
papu
2.10.07 23:23

Na tom odkazu od Alinky jsou ještě asi o dvacku levnější :D

• Citovat
  • Upravit
1026
3.10.07 09:22

Holky,
díky za ty odkazy, taky příště nakoupím přes net. Já sice čočky potřebuji jen párkrát do roka na lyže a kolo, ale určitě se mi to i tak vyplatí :D

Báro, své doktorky se vůbec neboj. Ber to stejně, jakobys k ní chodila pro předpis na brýle, také by Ti provedla kontrolu a nechala by na Tobě, kde si brýle koupíš :idea: Proč by ses měla stydět, že si jinde koupíš čočky levněji? Že nejsi trdlo a nenecháš se zbytečně okrádat? Stydět by se naopak měla spíš ona, pokud si za prodej účtuje 77%ní marži 8O

Petta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
3.10.07 14:52

Já taky kupuju čočky přes net, i když hlavně nosím brýle. Oční dr. bych to klidně řekla, i když se mě nikdo ještě neptal a souhlasím s posledním příspěvkem, že stydět by se měla spíš ona, když si tolik účtuje. Zdravotnictví je služba člověku jako každá jiná a pacienti nejsou (nebo nemají být) žádní stydlíni, protože bez nich by ta služba nemohla fungovat. Tolik můj názor, pracuju taky ve zdravotnictví a beru to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák