Kdyz začnete nakupovat na Vánoce

3384
27.8.07 12:21

Kdyz začnete nakupovat na Vánoce

Holky už sháníte nebo aspoň přemýšlíte nad dárkama k vánocům pro ratolesti??? Kdy je ta správná doba nakupovat??? Než se vše „zdraží“

papa Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
27.8.07 13:00

Petro,
já nakupuju v průběhu celého roku. Prostě když narazím na něco, co vím, že se bude Matesovi líbit a je to za skvělou cenu, nebo obvykle nedostupné, tak mu to koupím, i když je třeba srpen. Už pro něj mám asi pět dárků. Všechny jsou naštěstí nadčasové (auta, knížky, skládačky), tak věřím, že se mu budou líbit, i když bude vlastně skoro o půl roku starší.
Já mám strašně moc příbuzných a každý rok musím vymýšlet dárky cca pro třicet lidí (to počítám jen Vánoce :lol: ), takže čím víc toho seženu přes rok, tím méně starostí mám pak.
Pro Ondru ještě nic nemám, nějak netuším, co ho bude v půl roce bavit, to nechám na později.

Odjakživa se mi všichni příbuzní smějou, že už mám v říjnu zabaleno, ale pak mi před Vánocema závidí můj klid 8)
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
27.8.07 13:16

Tak já klasicky vždy nakupovala tak týden před vánocemi - letos mám jeden jediný dárek - a to pro malou. Já bych i předem nakupovala, ale já to pak nevydržím a dárky stejně podaruju dřív - než na štědrý den.-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
27.8.07 13:27

Ahojky, já už jsem teda začala taky pokupovávat, na MMB si schraňuju Duplo, mám i nějaké knížky a dnes jsen koupila takové ty rozkrajovací potraviny, měly je levné a z umělé hmoty- tak jsem neodolala a koupila. Ale spíš když vidím něco co se mi zdá tak to koupím a schovám- někdy teda taky neodolám… a dám. Dělám to i proto, že budeme mít prvňáka a budou jiné starosti. A loni se mi předem nepoštěstilo pokoupit a byla to docela hoňka a kupovala jsem i blbosti. Tož tak Majka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
27.8.07 13:31

Já si vždycky tak v září udělám seznam co komu, a pak to po něčem nakupuji a odškrkávám. Takže už mi to pomalu začne. Pro malýho už mám ale dárek k Mikuláši.
 mava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
27.8.07 14:12

Ahoj,
ja vetsinou zacinala nakupovat v rijnu, letos uz ale nakupuju od srpna, objednalava jsem zimni fusak a k objednavce jeste prihodila auticko pro Honzika, pak meli v nextu slevy, tak jsem koupila Honzikovi dziny a vestu s trikem na pristi jaro. Takze ja kdyz vidim, neco pekneho, tak to koupim, pak na to nebude tolik casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
27.8.07 15:11

Loni jsem měla nakoupeno téměř vše v září, těsně před vánoci jsem pak dokupovala hračky a drobnosti v akcích - něco bylo i dvě třetiny levnější - ale nelze se na to spoléhat… Chce to mít ten základ nakoupený dřív…

A potvrzuju, že to byla pohoda - jen jsme nezabalili dopúředu a pak to byla honička - takže letos holdlám i balit…

Teď mám už dárky pro holky vyřešené, pomalinku začínám vymýšlet manžela a rodiče a děti od kamarádek… Ale my vánoce moc neprožíváme, kupujeme celkem levné dárky, dražší věci většinou pořizujeme společně během roku.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
27.8.07 17:18

to je téma pro mě :D jsem ulítlá do vánoc. tedy ne, že bych kupovala milion dárků,ale seznam v podstatě tvořím už od LEDNA :lol: :lol: :lol:

jsme též rozvětvená rodina a opravdu se snažím koupit jen to, co se bude líbit či potřebovat. a pak jen v průběhu roku trochu měním..

u dětí je to trochu horší, protože jejich TOP zájem se celkem mění dle aktuálních pohádek apod :wink:

nějaké dárky už též mám,ale spíše budu více nakupovat tak říjen, rozhodně ne v prosinci před vánocemi.

irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
27.8.07 18:50

Já loni měla seznam hotový taky už v září a během října a listopadu taky nakoupeno a zabaleno.
Letos to udělám obdobně, jen to musím vymyslet. Pro syna mám inspirací hafo, pro ostatní už méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
27.8.07 21:04

Já žádný dárky nekupuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
27.8.07 21:07

jojo, nejhorší je vždycky vybrat to pravé. Samo užitečnost, dostupnost a abych potěšila. Je to vždycky boj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.8.07 09:52

Ahoj.
Já začínám kupovat dárky většinou v létě.Ale i dříve,pokud něco pěkného nebo užitečného uvidím.Děti mají narozeniny v lednu,manžel v prosinci,tak toho na zimu musím pořídit víc. :wink: Už teď mám ve skříni pár dárečků. :wink: Mám raději nákupy v klidu.A ne mezi uspěchanými nervózními lidmi.
Někdy ještě něco dokoupím v akci v prosinci.To ale letos nehrozí.S mimčem odmítám běhací maratón.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák