Internetový obchod Čáryfuk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
2.10.07 11:29

Internetový obchod Čáryfuk

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s internetovým obchodem www.caryfuk.cz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
160
2.10.07 12:54

Čauky,
u čáryfuka jsem kupovala 2× a vždy spokojenost, taktéž kamarádka . Zrovna včera jsem u nich objednala kuchyňku pro dceru.
Andrea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
2.10.07 13:02

Taky jsem u nich nakupovala a bez problémů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.10.07 13:20

ahoj, loni jsem u nich nakupovala vánoční dárky dětem, bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
2.10.07 14:12

uff, to jsem se lekla!
Zrovna jsem u nich objednala dětský kočárek a čekám na jeho doručení. Tak už jsem se bála, že tady někdo varuje před nákupem v Čáryfuku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
2.10.07 14:25

Ja kupovala na vanoce kuchynku, sice uvnitr chybela nejaka zasuvka, ale to nebyla vina obchodu ale vyrobce. Majitele obchodu to vse vyresili rychle a v pohode. Pok jsem jeste kupovala autosedacku a taky v poho. Mohu doporucit.

Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21469
2.10.07 14:51

já u nich nakupovala kočárek i autosedačku a vše v pohodě a bez problémů. můžu je pouze srdečně doporučit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
2.10.07 16:31

Na BC je diskuse na toto téma a tam se tak skvělé reference nedozvíte. My nakoupili dvakrát, jednou bez problémů a podruhé v zásilce ke kočárku chyběla hygienická vložka za pět set korun. Nakonec jsem to vyreklamovala, ale docela jsem se u toho nervla, hlavně vůbec několik dní nereagovali na mail (je fakt, že to bylo mezi mezi svátky a posléze jako satisfakci poslali krtečka na karabince).
Příbuzní mají ale podobnou zkušenost s chybějící částí zásilky, ovšem na rozdíl od nás ji nevymámili, protože nezatelefonovali, pouze mailovali (několik týdnů).
Asi bych u nich nakoupila znova, ale rozdíl cen u nich a v jiných obchodech by musel být hodně přesvědčivý (na což zřejmě taky spoléhají).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
2.10.07 21:13

ahoj,

ja jsem s nimi spokojena…nakupovali jsme vzdycky vetsi veci,kocarek,2× autosedacku atd…
Dodali co slibili…jednou jsem platila pres ucet…a zbozi dlouho neprichazelo…prehlidli moji platbu ve vypisu z banky…jak jsem je upozornila mailem,okamzite zareagovali a chybu napravili..

taky jsem u nich reklamovala kocarek (praskla nam rukojet..temer po dvou letech uzivani)…opet reagovali okamzite a reklamace dopadla vyborne…

jo a komunikuju s nimi temer vyhradne mailama a v pohode,odpovidaji…(snad jednou jsem se ptala na zbozi a odpoved nesla a nesla…zavolala jsem a pan se omlouval,ze maji nejak malo lidi a mail jim nejak utekl…)

tak ze bych klidne znovu objednala

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.10.07 21:14

čáryfuk

Přes čáryfuk jsem nakupovala aspoň 5×, na vánoce i narozeniny, za mou mamku a taky autosedačku. Vždy všechno v pohodě, jsem s nimi spokojená. Jednou jsem sice čekala na zboží dlouho, ale podruhé jsem ho měla doma za 3 dny, což mě zaskočilo, tak rychle jsem to nečekala. Akorát na autosedačku jsem čekala 6 týdnů, protože jsem si vybrala barvu, která bohužel zrovna nebyla. Ale jinak vždy bez problémů.

• Citovat
  • Upravit
7277
2.10.07 21:20

Jednou jsem u nich objednávala a vše bylo v pohodě, takže brzy budu posílat další objednávku. Zboží přišlo do 14ti dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11768
2.10.07 21:25

Já jsem u nich nakupovala jednou a taky v pohodě. Jedno autíčko z objednávky neměli, tak jsem jim musela napsat mail, že netrvám na tom konkrétním autíčku a ať místo toho pošlou něco jiného, paní mi hned zavolala a rychle jsme se domluvily. Ale kdybych se neozvala, asi by mě ještě chvíli nechali čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
8.10.07 13:47

Ahoj, nakupovala jsem 1× loni a bez problémů. Jedno ze zboží už neměli (před Vánocemi), takže se paní se mnou spojila a domluvili jsme se. Teď jsem objednala pro malou kočárek pro panenku, takže doufám, že už bude brzy tady 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
12.10.07 18:12

Kupovala jsem tam jednou - hračky pro malou a vše proběhlo k mojí spokojenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák