Kontaktní čočky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
604
19.1.13 15:44

Mám acuvue Oasys, objednávám tady: http://www.ocnicentrum.eu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
19.1.13 21:20

Děkuji za rady, stránky si projedu. :D Měla jsem i barevné čočky, také z optiky, značka byla FreshLook, ale moc mi neseděly v oku. Tak snad vyberu nějaké dobré. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
19.1.13 21:22
@rejžička píše:
Já bych se toho nebála, jen musíš mít všechny údaje, abys neobjednala jiné.

Mám schované krabičky (každé oko má jiné zakřivení i dioptrii), tak to doufám trefím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
21.4.13 12:38

Holky mám dotaz. Mám měsíční čočky. Nevíte, co by se stalo, kdybych je nosila víc než 31 dní? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
21.4.13 17:46
@mokkamona píše:
Holky mám dotaz. Mám měsíční čočky. Nevíte, co by se stalo, kdybych je nosila víc než 31 dní? :)

Mohla bys dostat zánět do okna atd. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
21.4.13 17:46

Samozřejmě ne okna, ale oka, pardon. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
21.4.13 20:27

@mokkamona nemusé se stát nic. Já ze začátku měnila čočky, vodu, prostě pečlivka. Pak jsem začala to nošení prodlužovat a zatím nic. Ony stejně postupně „zhadrovatí“ a pak už je nenandáš.
Já mám poslední dobou (no už od léta) problém, že se mi dělají ostrůvky suché oschlé lůže těsně kolem očí a otékám. Nevím z čeho. Změnila jsem čočky, roztok, řasenku, tužku, odličovadlo a nic nepomohlo.

Příspěvek upraven 04.02.16 v 15:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
21.4.13 20:41

Já měla čočky, co se v nich mohlo i spát a dostala jsem zánět. Sestřička na očním nosila čočky taky déle a dostala zánět taky. A zánět jsem nedostala hned, až po nějaké době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
23.4.13 16:21

Holky dík :) radši to riskovat nebudu a začnu si psát od kdy je nosim :D Dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
31.5.13 18:46

Holky našla sem diskuzi náhodou a nestačím zírat, jako moje čočky u doktorky kde je objednávám už dlouuho stojí 1000kč a tady na netu sem je našla za 549kč 8o mne švihne, no každopádně doktorka už má smůlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
31.5.13 18:53

@Zlobísek:)) taky tak, od lékaře 720 a na netu asi 520

Příspěvek upraven 04.02.16 v 15:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
31.5.13 20:13

@danyk a sestra ty jo čučí jakoby se nic neděje že cena je normální :cert: jen se bojim co ji řeknu až se mne zeptá jestli chci objednat čočky… no bude to zajímavé, ještě že je v přízemí, kdyby něco tak mi pád nebude tolik bolet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hura.andy321
3.10.13 10:16

Hezký den,
Chci zkusit čočky přes net. Vim zakřivení, ale musela jsem si zajít k optičce, abych se to dozvěděla. Optička se mě začala vyptávat na co to potřebuju a pak mi ho řekla a dodala, že jestli chci kupovat čočky z netu tak si mám dávat pozor, že prej hodně lidí přišlo o oči. Ale mám dvě kamarádky, které mají čočky z netu a jsou spokojený. u tý optičky chce asi 600 kč jen za kontrolu a dalších asi 1200kč za jednodenní čočky plus kontrolu po dobrání čoček a na to já nemám.

• Citovat
  • Upravit
40
28.12.14 08:44

Ahoj holky, kamaradka mi nabidla prodej kontaktnich cocek, ptz je uz nevyuzije. Mam –2 ; 8,5; 14,2. Kamaradka ma taky –2, ale rozdil v tech „ohniskach“ je o desetinu. Myslite, ze by to vadilo? Ja mam cocky chvili, tak tomu moc nerozumim, co ty cisla znamenaji =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.4.15 16:42

Zhoršené vidění za šera

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda jste se někdo z vás, nositelů kontaktních čoček, nesetkal se zhoršeným viděním za šera? Nosím brýle a nedávno jsem je začala střídat s kontaktními čočkami. Nejdříve byl problém vůbec najít čočky, které by mi seděly, jelikož mám poměrně vysoké cylindry na obou očích. Nakonec se ale čočky které by jakš takš seděly našly, ale špatně s nimi vidím v šeru. Řídit s nimi v noci auto je pro mě naprosté tabu, jakmile se totiž sešeří, nebo vejdu někam kde je přítmí, prostě nevidím. Je to jako by mi do očí někdo nalil mlíko :D S brýlemi se mi tohle neděje. Tak mě zajímá, jestli jste se s tím už také někdo setkal?? Po poradě s dvěma optometristy nejsem o moc chytřejší, ti na mě zírají, jako bych si vymýšlela… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák