Polský kočár?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2673
7.9.10 20:27

Polský kočár?

Ahoj máte doma někdo kočár z Polska?Dnes jsme byli v Opatovicích nad Labem a měli především jen V-travel.Sice jsou moc hezké,ale mě přijdou malé,a sporťák taky.Minulý týden jsm ebyli v Polsku a tam ty kočárky byly hodně veliký a sporťáky,na ovládání taky moc supr,a celý komplet i se sedačkou 7000kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2667
7.9.10 20:30

Mám Dorjan Cross Country a jsem spokojená :palec: Nic proti Polským kočárkům nemám.Naopak Cena vs.kvalita= velice příjemná kombinace :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.10 21:06

taky jsem si koupila polský a nemyslím že to znamená nekvalitní, naopak nemusím mít super drahý s blbýma kolečkama a minikorbou ale klasický houpavý prostorný kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
7.9.10 21:14

kdyz jsme shaneli kocar tak mi prislo, ze polsky je kazdy druhy, mame taky dorjan aatim jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.9.10 21:14

mno tak Firkony jsou taky polský, takže i já mám polský kočár a jsem spokojená. Jezdíme hodně a zatím bez problémů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
7.9.10 21:20

Je to jak z botkama s tržnice.. Narazíš na takové které vydrží i dva a více let pokud máš štěstí ale riziko že narazíš na hybridní kousek je dost velké než u kvalitních značek.. Takže zaleží jen na tobě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
7.9.10 21:24

Já zatím polský kočár nemám, ale chci si ho tam koupit. Hlavně kvůli ceně ta je nesrovnatelná a taky se mi líbí velké kočáry s velkýma kolečkama. Mám vybraný Palex Orlando má ho sestřenka a je zatím spokojená. Vyhovuje mi, že je velký a má přenosnou tašku na miminko, bydlíme ve třetím patře bez výtahu a celý komplet kombinace s autosedačkou, fusakem a slunečníkem vyjde na 6000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
7.9.10 21:26

Já mám taky kočárek z Polska zn. Tako, sice je dost těžký, ale je houpavý a má prostornou korbičku. Na zimu do sněhu se bude hodit :-) Zatím jsem spokojená, ale koupila jsem si ještě jeden lehčí kočárek zn. Peg Perego a ten je taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
7.9.10 21:39

Taky mame kocar z Polska a byla jsem naprosto spokojena,kvalita a cena,proste super.Ted mame i golfak z Polska a zatim si nemuzu stezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.9.10 21:43

ono je dneska skoro kazdej kocar polskej…i slavnej firkon ci x lander jsou polsky…takze ono neni moc co resit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
7.9.10 22:14

Taky má poslká Dorjan, spokojenost maximální. Koupila jsem ho v ČR v obchodě, který zajišťuje i pozáruční servis u nich koupených kočárků. První dítě odvozil krásně, servis jsme nepotřebovali, teď už ho mám nachystaný na 2. dítko. Nesouhlasím s tím, že polský výrobek znamená automaticky méně kvalitní značka. Tržnice je přece něco jiného - není záruka, že kupuješ opravdu to, co je na výrobku napsáno, není reklamace, servis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
7.9.10 22:54

No to je fakt :)…trochu se mi aspon nastínil názor z jiného pohledu takže pol.kočárům zelenou ale né pro mě :) Má jej každý..a zlomená konstrukce a uvalené kolo při jízdě má pro mě u polandu production holt útrum. Hasta la vista baby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
8.9.10 00:01

Já měla polskej v-Cross a hrůza!! :cert: Velkej,těžkej,širokej,že jsem se nikam nevešla a třikrát opravovaný přední kolo,teda ta um.hmota co drží to kolo mi praskla třikrát!!!!no strašný. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.10 08:40
kecačka píše:
Já měla polskej v-Cross a hrůza!! :cert: Velkej,těžkej,širokej,že jsem se nikam nevešla a třikrát opravovaný přední kolo,teda ta um.hmota co drží to kolo mi praskla třikrát!!!!no strašný. :cert:

tak to hned zas neznamená že polské kočárky jsou nutně špatné.. moje sestra kočárky prodává a vím že co jsem si koupila neměli žádnou reklamačku za celou dobu, takže jsem do něj bez obav šla, sporťák mám kvalitnější ale u hlubokého který je na chvíli to nepotřebuju hrotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
8.9.10 10:46
AngelinaBalerina píše:
kecačka píše:
Já měla polskej v-Cross a hrůza!! :cert: Velkej,těžkej,širokej,že jsem se nikam nevešla a třikrát opravovaný přední kolo,teda ta um.hmota co drží to kolo mi praskla třikrát!!!!no strašný. :cert:
tak to hned zas neznamená že polské kočárky jsou nutně špatné.. moje sestra kočárky prodává a vím že co jsem si koupila neměli žádnou reklamačku za celou dobu, takže jsem do něj bez obav šla, sporťák mám kvalitnější ale u hlubokého který je na chvíli to nepotřebuju hrotit

Já taky ale netvrdím,že všechny polské kočárky jsou špatné!!! :roll: Ale kdybych si měla znova pořizovat kočár,tak ne drahý,ale značkový. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí