Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj máte doma někdo kočár z Polska?Dnes jsme byli v Opatovicích nad Labem a měli především jen V-travel.Sice jsou moc hezké,ale mě přijdou malé,a sporťák taky.Minulý týden jsm ebyli v Polsku a tam ty kočárky byly hodně veliký a sporťáky,na ovládání taky moc supr,a celý komplet i se sedačkou 7000kč.
Mám Dorjan Cross Country a jsem spokojená
Nic proti Polským kočárkům nemám.Naopak Cena vs.kvalita= velice příjemná kombinace ![]()
taky jsem si koupila polský a nemyslím že to znamená nekvalitní, naopak nemusím mít super drahý s blbýma kolečkama a minikorbou ale klasický houpavý prostorný kočárek
kdyz jsme shaneli kocar tak mi prislo, ze polsky je kazdy druhy, mame taky dorjan aatim jsem spokojena
mno tak Firkony jsou taky polský, takže i já mám polský kočár a jsem spokojená. Jezdíme hodně a zatím bez problémů ![]()
Je to jak z botkama s tržnice.. Narazíš na takové které vydrží i dva a více let pokud máš štěstí ale riziko že narazíš na hybridní kousek je dost velké než u kvalitních značek.. Takže zaleží jen na tobě ![]()
Já zatím polský kočár nemám, ale chci si ho tam koupit. Hlavně kvůli ceně ta je nesrovnatelná a taky se mi líbí velké kočáry s velkýma kolečkama. Mám vybraný Palex Orlando má ho sestřenka a je zatím spokojená. Vyhovuje mi, že je velký a má přenosnou tašku na miminko, bydlíme ve třetím patře bez výtahu a celý komplet kombinace s autosedačkou, fusakem a slunečníkem vyjde na 6000,–
Já mám taky kočárek z Polska zn. Tako, sice je dost těžký, ale je houpavý a má prostornou korbičku. Na zimu do sněhu se bude hodit
Zatím jsem spokojená, ale koupila jsem si ještě jeden lehčí kočárek zn. Peg Perego a ten je taky super.
Taky mame kocar z Polska a byla jsem naprosto spokojena,kvalita a cena,proste super.Ted mame i golfak z Polska a zatim si nemuzu stezovat.
ono je dneska skoro kazdej kocar polskej…i slavnej firkon ci x lander jsou polsky…takze ono neni moc co resit ![]()
Taky má poslká Dorjan, spokojenost maximální. Koupila jsem ho v ČR v obchodě, který zajišťuje i pozáruční servis u nich koupených kočárků. První dítě odvozil krásně, servis jsme nepotřebovali, teď už ho mám nachystaný na 2. dítko. Nesouhlasím s tím, že polský výrobek znamená automaticky méně kvalitní značka. Tržnice je přece něco jiného - není záruka, že kupuješ opravdu to, co je na výrobku napsáno, není reklamace, servis…
No to je fakt
…trochu se mi aspon nastínil názor z jiného pohledu takže pol.kočárům zelenou ale né pro mě
Má jej každý..a zlomená konstrukce a uvalené kolo při jízdě má pro mě u polandu production holt útrum. Hasta la vista baby ![]()
Já měla polskej v-Cross a hrůza!!
Velkej,těžkej,širokej,že jsem se nikam nevešla a třikrát opravovaný přední kolo,teda ta um.hmota co drží to kolo mi praskla třikrát!!!!no strašný. ![]()
kecačka píše:
Já měla polskej v-Cross a hrůza!!Velkej,těžkej,širokej,že jsem se nikam nevešla a třikrát opravovaný přední kolo,teda ta um.hmota co drží to kolo mi praskla třikrát!!!!no strašný.
tak to hned zas neznamená že polské kočárky jsou nutně špatné.. moje sestra kočárky prodává a vím že co jsem si koupila neměli žádnou reklamačku za celou dobu, takže jsem do něj bez obav šla, sporťák mám kvalitnější ale u hlubokého který je na chvíli to nepotřebuju hrotit
AngelinaBalerina píše:kecačka píše:tak to hned zas neznamená že polské kočárky jsou nutně špatné.. moje sestra kočárky prodává a vím že co jsem si koupila neměli žádnou reklamačku za celou dobu, takže jsem do něj bez obav šla, sporťák mám kvalitnější ale u hlubokého který je na chvíli to nepotřebuju hrotit
Já měla polskej v-Cross a hrůza!!Velkej,těžkej,širokej,že jsem se nikam nevešla a třikrát opravovaný přední kolo,teda ta um.hmota co drží to kolo mi praskla třikrát!!!!no strašný.
Já taky ale netvrdím,že všechny polské kočárky jsou špatné!!!
Ale kdybych si měla znova pořizovat kočár,tak ne drahý,ale značkový. ![]()