Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
kecačka píše:AngelinaBalerina píše:Já taky ale netvrdím,že všechny polské kočárky jsou špatné!!!kecačka píše:tak to hned zas neznamená že polské kočárky jsou nutně špatné.. moje sestra kočárky prodává a vím že co jsem si koupila neměli žádnou reklamačku za celou dobu, takže jsem do něj bez obav šla, sporťák mám kvalitnější ale u hlubokého který je na chvíli to nepotřebuju hrotit
Já měla polskej v-Cross a hrůza!!Velkej,těžkej,širokej,že jsem se nikam nevešla a třikrát opravovaný přední kolo,teda ta um.hmota co drží to kolo mi praskla třikrát!!!!no strašný.
Ale kdybych si měla znova pořizovat kočár,tak ne drahý,ale značkový.
ahá, no já bych bez rady byla asi bezradná obecně s kočárkama, ale další už nejspíš pořizovat nebudu
Ahoj, já si taky koupila polský kočár, tak doufám, že vydrží. Jinak pokud váháte nad koupi kočárku taxi zkuste zavolat panu Zacharovi (přikládám odkaz http://www.zivefirmy.cz/…umir_f435228?… ). Byla jsem včera u něho v obchodě a fakt se vyzná a poradí.
Asi bych zakladatelce poradila koupit si teda tu pěknou hrůzu v českým obchodě. Osobně bych se něchtěla dostat do situace kdy se s polským prodejcem dohaduji o reklamaci když už tady v čr jsou reklamace na bodu mrazu..
![]()
já si také budu kupovat polský. Budu ho rvát každý den do auta a bude dost namáhaný, tak mě aspoň nebude mrzet, že se otluče apod. Hlavně si nemyslím, že polský kočár by byl nějak hořší než drahé kočárky. Udělají stejnou službu a ještě za slušné peníze ![]()
Mě tam právě ty kočárky nadchly nejvíc.Ještě štěstí že máme mimi v prosinci,protože nedokážu si představit jak by se jinak vešlo do korby až by bylo větší i s fusakem
A právě že nejsem tak náročná abych musela mít něco extra a drahýho,tak jsem ráda,že jsou dobré ohlasy na kočárky odtamtud ![]()
tak já mám mít ledno mímo, takže jsem na tom stejně jak ty - když vidím kamarádku, která rve do Mutsy necelý roční dítě a už je to tak akorát a pak vidím sousedku v baráku, která má Firkon Verano a mimčo by se jí tam vešlo snad ještě jednou ![]()
Také nepotřuji nic extra, hlavně pokud se něco rozbije nebude mě to mrzet tak, jako bych dala za kočár třeba 20tis. ![]()
Já se rozhoduji mezi Dorjanem a Firkonem - v jednu chvíli jsem přesvědčená, že to bude Dorjan a v druhou zase Frikon, tak uvidíme
taky je možný, že nakonec skončím s úplně jiným kočárem ![]()
Moc nechápu, proč se pořád hází všechny „POLSKÉ“ kočárky do jednoho pytle. Měla by se řešit každá značka zvlášť. Polsko má mnoho značek kočárku, to neznamená, že jsou všechny šmejdy.
(kdo ví, jestli uživatelky, které tady haní polské kočárky, vůbec znají víc typů polských kočárku, možná z toho pramení to chybné označení - polský kočárek=šmejd)
Osobně si myslím, že JEDO FYN, X-LANDER a DORJAN DANNY SPORT jsou dobré, hezké a za tu cenu kvalitní kočárky. Nešla bych do TAKA, FIRKONA a IMPLASTU.
(značka Jedo má na svém webu certifikát jedo.pl , u Firkonu jsem nic takového nenašla firkon.pl , atd.)
Pak je spousty jiných polských kočárku, třeba BAMBI, ESPIRO, KAJTEX, atd.
Navíc značkový kočárek, ne vždy znamená bezpečí pro dítě viz.:
Ahoj holky,můžete doporučit nějaký kočárek z Polska?Pojedu tam poprvé,a pry tam vyjdou levněji.Nepotřebuju žádnou drahotu,nejsem náročná,akorád bych chtěla s nafukovacíma kolečka,máte nějaký odkaz kde bych se mohla podívat?Děkuji Iva.
My máme Firkon - typ F7, a naprostá spokojenost. Malá v něm byla do 9 měsíců v té vložce pro miminko, krásně se v něm vyspinkala. Teď už používáme tu sportovní verzi a také v poho. Jízdu si v něm užívá. V pohodě se složí do kufru u felicie. Kdybych teď vybírala, jdu do něj znovu. Velkou nabídku mají na www.batolatko.cz a i jiné typy.
Za mě nedoporučuji polský kočár:pocitac: .Jinak netvrdím, že co je polské je špatné..buď mám smůlu na špatnej kousek a nebo nevím ![]()
Příspěvek upraven 14.05.12 v 15:10
Ahoj, my máme Saturn 2 a jsem s ním naprosto spokojená. Je lehoučkej, velkej a krásně se s ním zatáčí. A ta cena je taky super.
http://www.kifik.cz/…kocarky-2011
Máme přesně tenhle modrej.
Děkuji moc,mám ještě čas ale už ted se ohlížím:-) ty stránky určitě omrknu.Nechci dát za kočárek 10tisíc.
ivule18 píše:
Děkuji moc,mám ještě čas ale už ted se ohlížím:-) ty stránky určitě omrknu.Nechci dát za kočárek 10tisíc.
Ten náš stál 5400, takže super cena.
Ahoj, tak my máme taky polskej kočárek a jmenuje se Arte 3krát3 a-zatím dobrý: Kočár tahám denně do 3. patra-nemáme výtah. Hluboká korba je naprosto super-velká
jinak je odpruženej, houpací, má velká nafukovací kolečka a přední kola jsou aretovací
a daj se i zaaerotovat-pokud to někomu vadí-viz moje máma ![]()
my jsme s kočárkem spokojeni-máme už vyzkoušeneju i sporťák-ten jde skoro až do úplného lehu
takže ho budem používat v zimě-srzk ty velká kolečka ![]()
takže my jsme spokojeni ![]()