Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@miminecko9 My máme Baby Design Lupo Comfort kupovaný loni v létě a obrovská spokojenost. Projede úplně všude a i když ho vůbec nešetříme, zatím naprosto bez vad. ![]()
@miminecko9 píše:
Dobrý večer, máte někdo kočár z Polska, koupený teď v poslední době? Přemýšlím o jeho koupi v Kudowe Zdroji (máme to nejblíž). Jak jste spokojené, jaká byla cena? Kupoval jste někdo i celou výbavičku v Polsku - přebalovák, postýlku, fusak, osušky,…? Díky moc
no a myslíš si že když pro kočárek pojedeš hromadu km do PL a tam ho koupí v maloobchodě že ušetříš? Já třeba prodávám polské kočárky v ČR za stejnou cenu jako je maloobchodní cena výrobce v PL. Nehledě na to že v PL bývá záruka jen 1 rok míst 2 roků jako v čr.
Taky mame polský kocarek Jedo Fyn, ale kupovany v kamenem obchode v Nachode, myslim ze ohledne reklamace je to k nezaplaceni, jezdime uz rok a pul, vsechno v poradku, žádná vada, i barva se zda ze drzi, jen se rozbila brzda a reklamace uplne bez problemu
muzu doporucot kocarkov.cz
Jo jinak mame jeste latkove plinky s obrazky z polske trznice a kvalita super, po roce a pul neseprane a drzi tvar, bezva
stejne tak povleceni do postylky, jen bacha na rozmery maji dva…
Mám x-lander x-move a perfektní. Jezdili jsme dva a půl roku, malá spala jen v kočáře. Projel lesy, louky, závěje, perfekt
Jen byl malinko dražší. Jinak už se těším, jak vyjedu v létě s novým mimčem, snad to dopadne dobře
Jen si koupím nacvakávací autosedačku, tu jsem u dcery neměla a docela jsem pak litovala.
Ja mela ten xa s autosedackou cybex vc adapteru a pouzivam to dost casto. Jinak mi v nem holka spala i v 2,5 letech:-)) takze za me doporucuju. Nyni jiz 6 mesicu vozi druhou dcerku ( zatim v hluboke korbe):-)
@Prcíček Já uvažuju nad BeSafe Izi go, ale nová je pěkně drahá, takže budu asi kupovat z druhý ruky
No, oni všechny ty autosedačky, co jdou nacvaknout na x-lander jsou pěkně drahý, ale zase mi přijdou kvalitní.
Já zrovna plánuju koupit emjot, nemáte s ním někdo zkušenosti?
Ja jsem s cybex aton spokojena, mam to i vc isofix zakladny do auta