Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
mám V Travel a maximální spokojenost
http://www.eshopbaby.cz/…world-p4241/
Ahoj Monny ![]()
Můžu se zeptat, jak jste vyřešili tahání kočárku do 4. patra
my ho teda denně skládáme a rozkládáme, je to náročný, ale člověk si zvykl-nic jinehé my asi ani nezbyde ![]()
Ahojky ![]()
No, podvozek je dole na řetězu u nějaký trubky tam, korbu nosí manžel nahoru… včetně malýho, já si nesu ostatní věci…
Jsem na manželovi závislá, bez něj se nedostanu ven ani domů… ![]()
Děkuju Monny
máme to nějak podobně
akorát že já ještě využívám tchýni a i kamarádky ![]()
ale je to fakt že člověk si zvykne asi na vše ![]()
jinak my teda ještě manžel koupil golfky, který jdou úplně do lehu a když není zbytí vezmu je a jdeme ven s nima ![]()
U vás ještě jo-my už jsme trošku starší
ale fakt doporučuju si je přát třeba k vánocům ![]()
Hromnice píše:
U vás ještě jo-my už jsme trošku staršíale fakt doporučuju si je přát třeba k vánocům
Golfky už máme…
Ale užiju je asi až příští jaro/léto…
Ahoj, já mám polský kočár Roan Rocco, můžu jen doporučit, my ho kupovali v ČR za 7 tis., kolik stojí v Polsku nevím.
Na podzim tam pojedeme a zrovna bych si koupila u fusak a vajíčko,ale děkuju za rady a tipy.
tak já mám firkon verano taky polský dokonce z druhý ruky a za 10 měsíců se nestalo vůbec nic,barva pořád stejná,má velkou korbu a sporták je taky dobrej jen sem si na zimu nechala uší t lepší nánožník
Ahoj, já mám polskej zn. Koral-Krasnal, a hrůza. Začaly se nám po půl roce klepat přední kola, ale takovým způsobem, že se nedá jet…Reklamaci nám poláci neuznaly. Už bych si polskej nekoupila, ale na druhou stranu to máte asi jedno, jsou to všechno krámi…za ty prachy… ![]()
Dobrý večer, máte někdo kočár z Polska, koupený teď v poslední době? Přemýšlím o jeho koupi v Kudowe Zdroji (máme to nejblíž). Jak jste spokojené, jaká byla cena? Kupoval jste někdo i celou výbavičku v Polsku - přebalovák, postýlku, fusak, osušky,…? Díky moc
@mimikocarek my polsky kocarek mame, objednany z internetu sportak a nemuzu si ho vynachvalit… Nic se s nim nikdy nestalo..Asi zalezi na jaky narazite.. Kamaradka mela taky polsky a behem 4 mesicu byl nepojizdny…
@miminecko9 možná záleží zrovna jak který. ségra měla dorjan a odjezdili v něm dvě dětska po horách, ale tedy podvozek je v háji, pravda. my máme babydesign a zatím tedy absolutní spokojenost. ovšem obojí kupované tady. jiank fusak taky tady v sambaby, ale dívala jsem se, že jim to šijou poláci a ok.