Mamas & Papas - Sola

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
459
18.9.10 11:25

mamas & papas SOLA

Holky, máte některá? Moc se mi líbí, ale nevím, jak až bude praktický. Co sníh, či trochu terén?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Mamas & papas Sola?

Přidejte zkušenost s Mamas & papas Sola
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Petra31
2.2.11 18:11

sola

Ahoj, asi už je pozdě, ale kočárek Solu jsem si koupila a jsem spokojená. Pokud to není terén, jako lesní cesta, ale třeba nerovný chodník, tak v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
daysinka
3.2.11 07:57

jéé určitě pozdě není čekám mimčo v červenci a pokukuju po kočárkách. Při výběru jsem narazila na solu, moc se mi líbí, zvlášť sporťák, že jde do úplného lehu, krásně vyměkčený, zádá pevná, tak jsem ráda za každý váš poznatek. Čekám druhé dítko a původně jsem nechtěl investovat do kočárk 15tis., ale asi zůstanu u soly. Kolíbkové kočárky typu bugaboo jsem měla a neumím si představit mít v něm půlroční dítko, proto chci leh. Ještě jsem narazila na britax b-smart 4 kolekce 2011, ale je potřeba to vše vidět v reálu, tam mě děsí ta obří bouda. Kolik vám sola zabere místa při skládání?díky

• Citovat
  • Upravit
Petra31
3.2.11 08:45

Taky jsem si solu koupila hlavně kvůli sporťáku, hrozně se mi líbil :-D. Skládání jsem moc neřešila, máme velký kufr v autě :), ale změřím Vám to. Zjistila jsem, že podvozek se dá složený i postavit, což mi vyhovuje a rozložený je raz dva.

• Citovat
  • Upravit
daysinka
3.2.11 08:53

nemusíte nic měřit, nechci vás nějak zatěžovat. Poradíte mi? dost maminek si stěžuje na plastová kola, že v obchodě při projížďce nic nepoznaly a venku jim kočár neskutečně rachtá a kola na chodníku dělají rámus. Nevíte jak je na tom sola a zda je maličko odpružená? díky moc a nezlobte se za věčné dotazy :lol:

• Citovat
  • Upravit
Petra31
3.2.11 09:08

Já nevím, mně se nezdá, že by to dělalo nějaký hluk, samozřejmě přes větší hrbol ty plasty o sebe „bouchnou“ ale jako nic hrozného mi to nepřipadne. Je potřeba to promazávat jako každý kočár. Přední menší kolečka jsou trošku odpružená. Mám kočár od podzimu a kola se zatím nijak nesjely nebo něco. Snad jsem Vám trochu pomohla.

• Citovat
  • Upravit
daysinka
3.2.11 09:09

moc ani nevíte jak, díky

• Citovat
  • Upravit
daysinka
9.2.11 19:02

Chtěla jsem se zeptat zda tu není někdo kdo by v létě (polovině července)prodával hlubokou korbičku ke kočárku Mamas and Papas Sola. Za nabídky děkuji

• Citovat
  • Upravit
19
16.4.12 10:25

Máte někdo zkušenost, že vám kočárek začal vrzat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
16.6.12 22:31
@ajule88 píše:
Máte někdo zkušenost, že vám kočárek začal vrzat?

jojo kočárek mi vrzal nový, to mi v reklamaci spravili, vydželo to 2dny reklamovala jsem znova to už neuznali, ale zase promazali a to vydrželo 2měs. ted jsem s ním jela trávou podél silnice - jako docela větší terén a zase se rozvrzal. plánuju ho promazat a uvidím.
budu ráda za další zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4