Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj holky, mam concord fusion 2009 a chci se zeptat, zda ta plastenka co je k tomu original je na hlubokou korbu proton? prijde mi , ze tam divne sedi , jestli to neni az na sportak.
diky za odpoved.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord FusionAhoj, mam concodr neo, original plastenka je na sportak. Na corbu, taky sem mela proton, je dobra od jane, ale pokud se ti nechce moc investovat, postaci od Emitex. Mela sem a naprosta spokojenost.
Jo jo je to přesně tak jak píše ginche…já mám teda tu od Jané a je suprová, akorát myslím, že byla dost drahá!!
holky diky ja jsem si to myslela a pritel , že ne ze prej je to na to. a kolik stoji ta od jane?
Od jane kolem 800, emitex cca.200 a rozdil v nich velky nevidim ![]()
ja koupim tu od emitexu, stejne ta korba je na pul roku.
hele a jeste se chci zeptat u zadnich kol dole jsou takovy packy to je na odpruzeni nebo na co? diky
Ja mam concord neo,tak v tom ti asi neporadim. Mrkni na manual, tam je vse hezky vysvetleno ![]()
jo a jeste me napadlo, ze tu emitex plastenku, muzes pouzivat i na autosedacku, napr. pri velkem lijaku a presunu domu
me se osvedcila!
ahoj, muzete mi prosim napsat vas nazor na Concord fusion? vaham mezi nim a mutsy. dekuju
prosim plusy i minusy, at vim co cekat. dekuju moc ![]()
ahoj mam tento kočárek už s nim jezdim 2 měsíce. jako plusy bych videla , ze je opravdu lehkej, skladnej a vejde se do maleho výtahu. korbička je polohovací coz je super kdyz ma mimi rýmu a patří k těm větším korbíčkám, pak taky stříška je nepromokavá tak nějaká menší deštík nevadí. taky se s nim super jezdi lehce ovládá a nenakladní ze, když jdes z chodníku nebo na chodnik jako tříkolky. jako negativum vidim to ze je k nemu jen plastenka na sportak coz jsem nevedela myslela jsem je, ze je na hlubokej, vyrešíš to tím, ze si koupis bud od emitexu nebo od jane neoriginal. a jeste nanoznik je jen takovej slabej a taky to jde vyresit timhle stylem. kolecka jsou zatim v pohode, na kostkach trochu drnca a asi jediny co mi fakt vadi, je to ze jak ma tu polohovaci rukojet z plastu a ja taham kocar po schodech tak to trochu vrzet, ale jsem s nim moc spokojena.
ahoj a dekuju za info
zvazuju concord a nebo mutsy. na to vrzani sem cetla uz vic recenzi…
diky
tak dej vedet jestli se rozhodnes pro concord jak se ti s nim jezdi. jinak znam super internetovej obchod , kde ten kocare maj nejlevnejsi kdyby ses rozhodla pro novej concord a mutsy vyjde určite dráž
ok, dekuju. zatim teda vede mutsy, dneska sem si ho byla osahat a fakt mi padl do oka i do ruky. no uvidime. diky kazdopadne ![]()
trochu pozdě, ale jojo je tio na odpružení ve vodorovné pozici je nejodpruženější