Concord Fusion 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3588
16.9.10 15:00

Concord Fusion

ahoj holky, mam concord fusion 2009 a chci se zeptat, zda ta plastenka co je k tomu original je na hlubokou korbu proton? prijde mi , ze tam divne sedi , jestli to neni az na sportak.

diky za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3201
16.9.10 15:15

Ahoj, mam concodr neo, original plastenka je na sportak. Na corbu, taky sem mela proton, je dobra od jane, ale pokud se ti nechce moc investovat, postaci od Emitex. Mela sem a naprosta spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
16.9.10 15:21

Jo jo je to přesně tak jak píše ginche…já mám teda tu od Jané a je suprová, akorát myslím, že byla dost drahá!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
16.9.10 15:51

holky diky ja jsem si to myslela a pritel , že ne ze prej je to na to. a kolik stoji ta od jane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
17.9.10 19:26

Od jane kolem 800, emitex cca.200 a rozdil v nich velky nevidim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.9.10 19:28

ja koupim tu od emitexu, stejne ta korba je na pul roku.
hele a jeste se chci zeptat u zadnich kol dole jsou takovy packy to je na odpruzeni nebo na co? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
17.9.10 20:03

Ja mam concord neo,tak v tom ti asi neporadim. Mrkni na manual, tam je vse hezky vysvetleno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
17.9.10 20:05

jo a jeste me napadlo, ze tu emitex plastenku, muzes pouzivat i na autosedacku, napr. pri velkem lijaku a presunu domu :mrgreen: me se osvedcila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
28.10.10 11:18

ahoj, muzete mi prosim napsat vas nazor na Concord fusion? vaham mezi nim a mutsy. dekuju ;) prosim plusy i minusy, at vim co cekat. dekuju moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
28.10.10 20:41

ahoj mam tento kočárek už s nim jezdim 2 měsíce. jako plusy bych videla , ze je opravdu lehkej, skladnej a vejde se do maleho výtahu. korbička je polohovací coz je super kdyz ma mimi rýmu a patří k těm větším korbíčkám, pak taky stříška je nepromokavá tak nějaká menší deštík nevadí. taky se s nim super jezdi lehce ovládá a nenakladní ze, když jdes z chodníku nebo na chodnik jako tříkolky. jako negativum vidim to ze je k nemu jen plastenka na sportak coz jsem nevedela myslela jsem je, ze je na hlubokej, vyrešíš to tím, ze si koupis bud od emitexu nebo od jane neoriginal. a jeste nanoznik je jen takovej slabej a taky to jde vyresit timhle stylem. kolecka jsou zatim v pohode, na kostkach trochu drnca a asi jediny co mi fakt vadi, je to ze jak ma tu polohovaci rukojet z plastu a ja taham kocar po schodech tak to trochu vrzet, ale jsem s nim moc spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
29.10.10 00:44

ahoj a dekuju za info ;) zvazuju concord a nebo mutsy. na to vrzani sem cetla uz vic recenzi… ;) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
29.10.10 22:37

tak dej vedet jestli se rozhodnes pro concord jak se ti s nim jezdi. jinak znam super internetovej obchod , kde ten kocare maj nejlevnejsi kdyby ses rozhodla pro novej concord a mutsy vyjde určite dráž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
29.10.10 23:17

ok, dekuju. zatim teda vede mutsy, dneska sem si ho byla osahat a fakt mi padl do oka i do ruky. no uvidime. diky kazdopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
4.1.11 17:34

trochu pozdě, ale jojo je tio na odpružení ve vodorovné pozici je nejodpruženější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí