Gesslein nebo Teutonia?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
3.10.10 18:22

Gesslein nebo Teutonia?

ahoj maminy, vybíráme první kočárek, zatím je favoritem zn. Gesslein nebo Teutonia, máte prosím zkušenosti..?díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
3.10.10 18:37

mám gesslein trojkolku a naprostá spokojenost. Dceři je 16 měsíců a krásně se mi do něj ještě vleze i s fusakem. Po roce trochu vrzal, tak jsme nechali promazat, jinak bez jediné závady a chybičky. Jejich vložnou tašku jsem používala loni a letos se chystám taky jako fusak. Loni při velkých mrazech jsem přidala jen tenký fleecový fusak, ale to byla ještě miminko.

Jediná drobná nespokojenost - nánožník - je hrozně malý a nejde dát přes madlo. Letos už to s ním nějak přežijem, ale není to ideální.

Ráda zodpovím i další dotazy :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.10.10 18:44

děkuju - mimochodem, krásná holčička :-D . zvažuji 4kolku a právě vzhledem k prostoru asi spíše Gesslein. Termín máme v únoru, čili bude potřeba u fusak - podědila jsem beránka, ale paní v obchodě se zděsila, že prý vyvolává alergie, tak nevím :-( poradíš mi fusak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.10.10 19:11

no hodně si chválí emitex ten 3v1 ale nemám zkušenosti. Malá je květnová, v zimě byla jen v té vložné tašce a v -20 měla jen ten tenkej fleecovej fusak. Takže vlastní zkušenosti s klasickým fusakem fakt nemám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
3.10.10 19:52

ahoj
já mám zase teutonii spirit S3 a nedám na ní dopustit. Je velký, prostorný, dobře se ovládá, jsem dost náročná co se týče kočárů, na první jsem měla 5 :roll: a tento je opravdu nejlepší :palec: mám i vložnou tašku, která se dá použít jako fusak, dá se pro i proti směru jízdy. Za mě doporučuji tento :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
3.10.10 20:11

Ahoj
také máme Teutonii Fun systém a velká spokojenost. Jak píše Šo, prostorný, velmi dobrá manipulace, není nijak těžký a super skladný do kufru auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.10.10 20:44

přece jen není Teut.poměrně malá? Gesslein má větší korbičku, a jelikož budeme mít mimi v únoru řešíme i fusak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
3.10.10 21:13

Enys Natálka je v lednu, fusak máme beránka a do Teutonky se krásně vlezla.
Korbičku nevím zda má větší, teď jsem ti měřila vnitřní rozměr korbičky a je to 77cm x37cm. Na webu u Gessleinu uvádí rozměr 80×34cm, ale je to vnitřní rozměr nebo vnější? Možná lepší vyrazit do obchodu s metrem a ověřit si to,aby ta korbička nebylo moc úzká :nevim:
Ale jinak kočárky jsou si hodně podobné, oba moc hezké :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
3.10.10 21:20

jo je pravda, že kvalitní jsou oba, taky jsem měla teutonku jako druhou variantu.Záleží i jakou variantu chceš jestli korbičku nebo vložnou tašku. Počítej že do korbičky se ti vejde tak do září ale další zimu určitě ne. Vložnou tašku využiješ i později. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.10.10 21:21

jitule - díky!beránka fusak máme taky/hodně starý v novém potahu, a prodavačka v jednom shopu nás od něj zrazovala, prý vyvolá alerg.reakci, a byla striktně proti! tak jsem trochu zmatená, myslela jsem ,že alespoň jedu věc máme z krku :-) hmm,to je dobrá otázka ten rozměr, každopádně to není moc velký rozdíl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.10.10 21:23

to jsem právě potřebovala vědět..díky za názor, taky se spíše asi přikláním k té vložené tašce, což mi přijde praktičtější, i když budu chtít mimi přenést můžu to čapnout a je to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
3.10.10 21:29

Ahoj, já mám gesslein F6 a max. spokojenost, pokud jsi ochotná pořídit si střednětěžký kočárek (za předpokladu, že ho budeš někde tahat v rukách, třeba po schodech). Co tak porovovnávám s ostatními, je uvnitř pro miminko super velký. Fusak máme taky, ale zatím jsem nepoužila. Do kočárku nefouká, tak zatím není třeba, ale na zimu určitě použijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.10.10 21:32

Dynki- na ten jsme zrovna vcera koukali a je pravda, ze je tezsi, pri mych zatim 52 kilech nevim nevim, ale neni az tak o moc tezsi nez Teut.,jak vyuzivas tu brzdicku?/Teutonii mame dalsi variantu prave kvuli te rucni brzde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
3.10.10 21:43

Enys - Tak gesslein má taky ruční brzdu, sice mi přijde trochu divně řešená, ale to je maličkost, která mi nevadí, protože s mimčem nehodlám brouzdat na bruslích apod, takže nepotřebuji přibržďovat (jak to má třeba jané slalom). Nevím, jakou brzdu má teutonia, tak neumím porovnat. Jinak brzdičku používám snad jen když jedu v MHD a jsem s ní spokojená. Když někdy vidím, jak maminky „válčí“ s brzdou dole na kolečkách a jak si tím ničí boty, tak jsem ráda za tuhle:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
3.10.10 22:28

Ahoj, máme Teutonia Spirit a neměnila bych. Používali jsme korbičku a syn v ní byl až do necelých osmi měsíců a rozhodně nebyl malé miminko. Narodil se v prosinci a když byly velké mrazy, měl dokonce dva fusaky najednou a vešel se. Ony ty korbičky vypadají jako malé, ale v reálu jsou fakt naprosto v pohodě. Navíc bych se spíš soustředila na sportovní nástavbu, protože ta se pak využívá mnohem déle. A tady zase musím vychválit sportovní korbu u Teutonie.Je opravdu hodně velká, jde nastavit úplně do lehu, otočná je po i proti směru,prostě jsem nenašla chybičku.
Ruční brzda je tak trošku třešnička na dortu, v MHD a nebo v prudkém kopci ji využiju a brzdí bez problémů. Jezdíme na brusle / i když by se to nemělo :think: / a v tom případě je pro mě brzda nutná a nikdy nebyl žádný problém.
Někdy v příštím roce /snad v březnu/ vyjde nová čtyřkolová Teutonia /jmenuje se „BE YOU“/ a podle ohlasů by měla být fakt suprová. To jenom pokud trváš na čtyřkolce :-) Já bych trojkolkju rozhodně nezavrhovala, nejdřív jsme ji nechtěla, ale po vyzkoušení Spirita jsem musela uznat, že tahle je opravdu vymakaná.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4