Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggyno je pravda, že kočár není nejlehčí, teď už se proveze, ale mám k němu i jedny lehké levné golfky, které používám jen na hřiště kolem baráku. Na delší cesty a spaní mám gesslein. Brzdu mám ještě klasickou dole a na nohu a bez problémů. Kočár jsem nikdy nikam netahala. Vzala jsem právě tu vložnou tašku a šla. Bydlím ve 3. patře bez výtahu takže jsem to využila fakt hodně. ![]()
Mamky,koupila jsem jetý gesslein future, používáme ho od léta jako sporťák.Je k němu i ta s lift taška,chtěla bych jí použít jako fusak, ale teď nevím,jestli mám sundavat celou tu sportovní nástavbu,nebo jí tam nechat a šoupnout to na to??? Poraďte please:-)
ahojky, holky a nemáte někdo k dispozici vnitřní rozměry gessleinu? Byla bych moc vděčná. A je odpružený. My máme kočárek Mutsy 4rider a ten odpružený není vůbec, tak hledáme kočár, sporťák na hory. Díky moc.
Gesslein F6 nema rucni brzdu, ale centralni brzdu na rukojeti.
MMartina1 píše:
ahojky, holky a nemáte někdo k dispozici vnitřní rozměry gessleinu? Byla bych moc vděčná. A je odpružený. My máme kočárek Mutsy 4rider a ten odpružený není vůbec, tak hledáme kočár, sporťák na hory. Díky moc.
Velikost presne nevim, kocarek mame u rodicu, ale ze vseho co jsme videly je nejvetsi, myslim ze delky tasky je 90cm, sirku ted si nepamatuju, ale je opravdu velmi prostorny, v rozlozenem kocarku (sportovni nastavba) se vyspi i trilete dite, da se prodlouzit operka na nozicky, a i celkove samotny sportak prijde mi hodne prostorny, rozhodne o dost vetsi nez teutonie ![]()
Ahoj holky, tak vybírám kočárek.. (poprvé těhu)..prolézám net a už jsem z toho celá tumpachová..
Moc se mi líbí Teutonia čtyřkolka, chtěla bych trojkombinaci, ale vůbec se nevyznám mězi Cosmo, Spirit, easy Fun…uf uf..Poradíte?
Samozřejmě bych chtěla dokolaný kočárek, ideálně, aby nic nevážil, byl super do města i do terénu a aby moc nedrncal, velkej, stabilní..atd atd.
Díky
kaseny píše:
Ahoj holky, tak vybírám kočárek.. (poprvé těhu)..prolézám net a už jsem z toho celá tumpachová..Moc se mi líbí Teutonia čtyřkolka, chtěla bych trojkombinaci, ale vůbec se nevyznám mězi Cosmo, Spirit, easy Fun…uf uf..Poradíte?
Samozřejmě bych chtěla dokolaný kočárek, ideálně, aby nic nevážil, byl super do města i do terénu a aby moc nedrncal, velkej, stabilní..atd atd.
Díky
Pokud vyberes kocarek ktery nic nevazi, tak zaroven ti nic nevydrzi
, ono je vzdy neco za neco.
Jinak pokud jsi rozhodnuta pro tuto znacku kocarku, je lepsi si zajit na prodejnu, a podivat se na ne, ono to dost zalezi od toho co od kocarku chces,kazdemu totiz vyhovuje tak trosku neco jineho, my po dlouhem vahani a vybirani vybrali Gessleina, a nemuzu si ani trochu stezovat, je uzasny ve vsem
, o Teutonie jsem taky uvazovala, ale vybavenejsi je Gesslein, ovsem i ponekud vetsi
, myslim z ena Teutonie jsme se byli podivat na v Babyparku na Cernem moste , maji tam jich nekolik na prodejne
.Takze jestli Fun, Cosmo, Spirit uz posoudis sama, tam si je muzes i vyzkouset ![]()
děkuju. Já vím, že je jasný, že kočárek holt lehký nebude, jen přeháním..ono totiž když se o to člověk začne zajímat, tak najednou zjistí, že existuje milion kriterií, který Tě předtím ani nenapadnou a najednou máš pocit, že je všechno důležitý a že by člověk měl najít ideál, který neexistuje…Ale díky za radu, kouknu se na ten čerňák a taky kouknu na ten Gesslein- třeba ještě přesedlám
Vidíš u Gesslein nějakou nevýhodu?
kaseny píše:děkuju. Já vím, že je jasný, že kočárek holt lehký nebude, jen přeháním..ono totiž když se o to člověk začne zajímat, tak najednou zjistí, že existuje milion kriterií, který Tě předtím ani nenapadnou a najednou máš pocit, že je všechno důležitý a že by člověk měl najít ideál, který neexistuje…Ale díky za radu, kouknu se na ten čerňák a taky kouknu na ten Gesslein- třeba ještě přesedlám
Vidíš u Gesslein nějakou nevýhodu?
Nevyhodu zatim zadnou, leda to ze je vetsi
, opravdu hodne prostorny, ze vseho asi nejvetsi kocar co jsśme videli. Jinak na údržbu je super. Teutonie se mi taky hodne libi, je kompaktnější, pokud se to tak da řict
, možna i hezčí design
, Gesslein mne uchvátil vychytavkama , a z Pardubic z Duhy uz jsem si rovnou vezla kočar
, my sice bydlime ve meste, ale kolem nas les, reka, takze poradny teren
, u F6 Gesslein ve vybavě velke a male predni kolecka, jen si to tam das podle potreby, male jsou i otacne. Jinak tezko rict ktery je opravdu nej
, ale rozhodne nelituju, a jsem z Gessleinu nadsena ![]()
to zní dobře
tak na ten taky ještě kouknu, myslím, že když vyberu jeden z těchto dvou, tak neudělám chybu.. už se těším na vybírání ![]()
kaseny píše:
to zní dobřetak na ten taky ještě kouknu, myslím, že když vyberu jeden z těchto dvou, tak neudělám chybu.. už se těším na vybírání
Tak pak dej vedet ![]()
Ahojky, tak po dlouhé době- výsledek mého rozhodování- Teutonia.
Dlouho jsme to řešili, okukovali, až zvítězila Teutonia Be you čtyřkolka, minulý víkend jsme ho objednali
no, už se hrozně těším ![]()
ano, tak přesně tyto dvě značky postoupily do nejužšího kola … a vyhrál nakonec gesslein, hlavně vložná taška svojí velikostí a vůbec vychytávklama … leč praktické info podám až v listopadu ![]()
kaseny píše:
Ahojky, tak po dlouhé době- výsledek mého rozhodování- Teutonia.Dlouho jsme to řešili, okukovali, až zvítězila Teutonia Be you čtyřkolka, minulý víkend jsme ho objednali
no, už se hrozně těším