Gesslein nebo Teutonia?

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
4.10.10 08:26

no je pravda, že kočár není nejlehčí, teď už se proveze, ale mám k němu i jedny lehké levné golfky, které používám jen na hřiště kolem baráku. Na delší cesty a spaní mám gesslein. Brzdu mám ještě klasickou dole a na nohu a bez problémů. Kočár jsem nikdy nikam netahala. Vzala jsem právě tu vložnou tašku a šla. Bydlím ve 3. patře bez výtahu takže jsem to využila fakt hodně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
4.10.10 23:41

fusak

Mamky,koupila jsem jetý gesslein future, používáme ho od léta jako sporťák.Je k němu i ta s lift taška,chtěla bych jí použít jako fusak, ale teď nevím,jestli mám sundavat celou tu sportovní nástavbu,nebo jí tam nechat a šoupnout to na to??? Poraďte please:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
14.11.10 18:07

ahojky, holky a nemáte někdo k dispozici vnitřní rozměry gessleinu? Byla bych moc vděčná. A je odpružený. My máme kočárek Mutsy 4rider a ten odpružený není vůbec, tak hledáme kočár, sporťák na hory. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
11.6.11 09:13

rucni brzda

Gesslein F6 nema rucni brzdu, ale centralni brzdu na rukojeti.

• Citovat
  • Upravit
oxit
3.7.11 13:01
MMartina1 píše:
ahojky, holky a nemáte někdo k dispozici vnitřní rozměry gessleinu? Byla bych moc vděčná. A je odpružený. My máme kočárek Mutsy 4rider a ten odpružený není vůbec, tak hledáme kočár, sporťák na hory. Díky moc.

Velikost presne nevim, kocarek mame u rodicu, ale ze vseho co jsme videly je nejvetsi, myslim ze delky tasky je 90cm, sirku ted si nepamatuju, ale je opravdu velmi prostorny, v rozlozenem kocarku (sportovni nastavba) se vyspi i trilete dite, da se prodlouzit operka na nozicky, a i celkove samotny sportak prijde mi hodne prostorny, rozhodne o dost vetsi nez teutonie :)

• Citovat
  • Upravit
296
27.7.11 17:16

Teutonia

Ahoj holky, tak vybírám kočárek.. (poprvé těhu)..prolézám net a už jsem z toho celá tumpachová.. 8-o Moc se mi líbí Teutonia čtyřkolka, chtěla bych trojkombinaci, ale vůbec se nevyznám mězi Cosmo, Spirit, easy Fun…uf uf..Poradíte? :-) Samozřejmě bych chtěla dokolaný kočárek, ideálně, aby nic nevážil, byl super do města i do terénu a aby moc nedrncal, velkej, stabilní..atd atd. :lol: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
27.7.11 19:19
kaseny píše:
Ahoj holky, tak vybírám kočárek.. (poprvé těhu)..prolézám net a už jsem z toho celá tumpachová.. 8-o Moc se mi líbí Teutonia čtyřkolka, chtěla bych trojkombinaci, ale vůbec se nevyznám mězi Cosmo, Spirit, easy Fun…uf uf..Poradíte? :-) Samozřejmě bych chtěla dokolaný kočárek, ideálně, aby nic nevážil, byl super do města i do terénu a aby moc nedrncal, velkej, stabilní..atd atd. :lol: Díky

Pokud vyberes kocarek ktery nic nevazi, tak zaroven ti nic nevydrzi :), ono je vzdy neco za neco.

• Citovat
  • Upravit
oxit
27.7.11 20:30

Jinak pokud jsi rozhodnuta pro tuto znacku kocarku, je lepsi si zajit na prodejnu, a podivat se na ne, ono to dost zalezi od toho co od kocarku chces,kazdemu totiz vyhovuje tak trosku neco jineho, my po dlouhem vahani a vybirani vybrali Gessleina, a nemuzu si ani trochu stezovat, je uzasny ve vsem :) , o Teutonie jsem taky uvazovala, ale vybavenejsi je Gesslein, ovsem i ponekud vetsi :) , myslim z ena Teutonie jsme se byli podivat na v Babyparku na Cernem moste , maji tam jich nekolik na prodejne :).Takze jestli Fun, Cosmo, Spirit uz posoudis sama, tam si je muzes i vyzkouset :)

• Citovat
  • Upravit
296
27.7.11 21:21

:-) děkuju. Já vím, že je jasný, že kočárek holt lehký nebude, jen přeháním..ono totiž když se o to člověk začne zajímat, tak najednou zjistí, že existuje milion kriterií, který Tě předtím ani nenapadnou a najednou máš pocit, že je všechno důležitý a že by člověk měl najít ideál, který neexistuje…Ale díky za radu, kouknu se na ten čerňák a taky kouknu na ten Gesslein- třeba ještě přesedlám :-) Vidíš u Gesslein nějakou nevýhodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
27.7.11 22:51
kaseny píše: :-) děkuju. Já vím, že je jasný, že kočárek holt lehký nebude, jen přeháním..ono totiž když se o to člověk začne zajímat, tak najednou zjistí, že existuje milion kriterií, který Tě předtím ani nenapadnou a najednou máš pocit, že je všechno důležitý a že by člověk měl najít ideál, který neexistuje…Ale díky za radu, kouknu se na ten čerňák a taky kouknu na ten Gesslein- třeba ještě přesedlám :-) Vidíš u Gesslein nějakou nevýhodu?

Nevyhodu zatim zadnou, leda to ze je vetsi :) , opravdu hodne prostorny, ze vseho asi nejvetsi kocar co jsśme videli. Jinak na údržbu je super. Teutonie se mi taky hodne libi, je kompaktnější, pokud se to tak da řict :) , možna i hezčí design :think: , Gesslein mne uchvátil vychytavkama , a z Pardubic z Duhy uz jsem si rovnou vezla kočar :lol: , my sice bydlime ve meste, ale kolem nas les, reka, takze poradny teren :) , u F6 Gesslein ve vybavě velke a male predni kolecka, jen si to tam das podle potreby, male jsou i otacne. Jinak tezko rict ktery je opravdu nej :nevim: , ale rozhodne nelituju, a jsem z Gessleinu nadsena :palec:

• Citovat
  • Upravit
296
28.7.11 07:37

to zní dobře :-) tak na ten taky ještě kouknu, myslím, že když vyberu jeden z těchto dvou, tak neudělám chybu.. už se těším na vybírání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
30.7.11 16:56
kaseny píše:
to zní dobře :-) tak na ten taky ještě kouknu, myslím, že když vyberu jeden z těchto dvou, tak neudělám chybu.. už se těším na vybírání :lol:

Tak pak dej vedet :)

• Citovat
  • Upravit
296
26.8.11 21:29

Ahojky, tak po dlouhé době- výsledek mého rozhodování- Teutonia. :-) Dlouho jsme to řešili, okukovali, až zvítězila Teutonia Be you čtyřkolka, minulý víkend jsme ho objednali :srdce: no, už se hrozně těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
26.8.11 21:34

ano, tak přesně tyto dvě značky postoupily do nejužšího kola … a vyhrál nakonec gesslein, hlavně vložná taška svojí velikostí a vůbec vychytávklama … leč praktické info podám až v listopadu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
26.8.11 21:56
kaseny píše:
Ahojky, tak po dlouhé době- výsledek mého rozhodování- Teutonia. :-) Dlouho jsme to řešili, okukovali, až zvítězila Teutonia Be you čtyřkolka, minulý víkend jsme ho objednali :srdce: no, už se hrozně těším :dance:
:palec: :palec: urcite budete spokojene :), dle meho nazoru gesslein a teutonie jsou nejlepsi kocarky
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4