Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggykaseny píše:
akorát to čekání 3 měsíce…už aby byl tu…
To je opravdu doba ![]()
My Gessleina mame uz doma asi 2mesice, a jsem s ne nadsena
to je…jak na auto
prej je to proto, že se dělají na zakázku podle toho jaký barvy a tak si vybereš..jsem zvědavá..barvy jsme schválně nakombinovali každou věc jinak- korbičku béžovou, autosedačku tmavě hnědou s kytkama a sporťák takobej šedej se vzorem- aby se nám ta barva neokoukala ![]()
kaseny píše:
to je…jak na autoprej je to proto, že se dělají na zakázku podle toho jaký barvy a tak si vybereš..jsem zvědavá..barvy jsme schválně nakombinovali každou věc jinak- korbičku béžovou, autosedačku tmavě hnědou s kytkama a sporťák takobej šedej se vzorem- aby se nám ta barva neokoukala
To i Gessleiny
, my to mame cely sladeny, jsem hrozna, musim to vse mit tak akotŕat a neprehnane ![]()
Ahoj holky, jaké jsou vaše aktuální zkušenosti s Gessleinem a Teutonií? Prosím plusy i mínusy. Mám mezi favority Gesslein F6, nebo Vision S a Teutonii Spirit. Děkuji moc ![]()
@meduzza píše:
Ahoj holky, jaké jsou vaše aktuální zkušenosti s Gessleinem a Teutonií? Prosím plusy i mínusy. Mám mezi favority Gesslein F6, nebo Vision S a Teutonii Spirit. Děkuji moc
Já mám Teutonii Spirit. Jsem nadšená. A to ho nešetříme, jízda terénem, časté skládání z a do auta atd. Je prostorný i dlouhý. Dlouho jsme jezdili v korbě s fusakem. Letošní zima sporťák s fusakem. Všechny doplňky mám od Teutonie. Kola máme nenafukovací a velká, je bezpečný. Neměnila bych.
Máme F6 a krom po měsíci urvané brzdy spokojenost - takže kdybych si mohla vybrat, už nikdy takový typ brzdy (jo a akorát když je bahno, tak ty otočné kolečka se tím dost z vnitřní strany zasírají pod tou plastovou částí). Jako golfky asi časem pořídím F4 buggy. Taky jsme vybírali mezi těmahle, Teutonku jsme nakonec zavrhli kvůli váze. Denně ho min. 1× vytahuju a skládám do auta.
Mám F6, zatím teda používám teprve dva měsíce, ale absolutní nadšení, hlavně ta kolečka. S velkýma je to neskutečně stabilní teréňák, s malýma opravdu perfektně manipulovatelný kočárek (a i lecjaký terén už jsem s malýma projela, polní cestu, přes kořeny…). Rodičům ta otočná kupodivu vadí, takže když vozí oni, dávám velká a mají radost, že se nemusí zabývat žádnýma moderníma vymoženostma
Taky je geniální vložná taška - u doktorky, na návštěvě, kočár někde zaparkuju a dítě přenáším jen v lehounké, ale opravdu prostorné tašce, spinká tam jak v postýlce.
Mam F6 a nadseni , pouzivam jiz 7mesicu , bez opravy , bez chybicky, a kdyz porovnavam je lepsi nez Teutonie
, jako golfky doporucuji Baby Jogger
, male skladne , lehke ![]()
Jo a jinak u mě dost rozhodlo i to, když jsem si vedle sebe ty dva vybrané kočárky postavila v obchodě.
@ugluk píše:
Jo a jinak u mě dost rozhodlo i to, když jsem si vedle sebe ty dva vybrané kočárky postavila v obchodě.
Taky, a taky ho ma kamaradka, a sama uznala ze Gesslein je lepsi ![]()
Teutonia už ne kvůli špatnému servisu!!!
Tak já nakonec zvolila Teutonii, kočárek jako takový má své mouchy, ale obecně je fajn. Ale průšvih je, že jediný servis v ČŘ je Babyrenka a to doporučuju pročíst si pár diskuzí- i z mé zkušenosti- totálně arogantní přístup pana majitele, neseriózní jednání a zásadně neuznává reklamace, takže Bacha a šetřete peněženku!!