Gesslein nebo Teutonia?

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
296
27.8.11 10:50

akorát to čekání 3 měsíce… :-( už aby byl tu… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
27.8.11 11:04
kaseny píše:
akorát to čekání 3 měsíce… :-( už aby byl tu… :-)

To je opravdu doba :)
My Gessleina mame uz doma asi 2mesice, a jsem s ne nadsena

• Citovat
  • Upravit
296
27.8.11 11:12

to je…jak na auto :mrgreen: prej je to proto, že se dělají na zakázku podle toho jaký barvy a tak si vybereš..jsem zvědavá..barvy jsme schválně nakombinovali každou věc jinak- korbičku béžovou, autosedačku tmavě hnědou s kytkama a sporťák takobej šedej se vzorem- aby se nám ta barva neokoukala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
27.8.11 21:29
kaseny píše:
to je…jak na auto :mrgreen: prej je to proto, že se dělají na zakázku podle toho jaký barvy a tak si vybereš..jsem zvědavá..barvy jsme schválně nakombinovali každou věc jinak- korbičku béžovou, autosedačku tmavě hnědou s kytkama a sporťák takobej šedej se vzorem- aby se nám ta barva neokoukala :lol:

To i Gessleiny ;), my to mame cely sladeny, jsem hrozna, musim to vse mit tak akotŕat a neprehnane :oops:

• Citovat
  • Upravit
10141
11.4.12 14:38

Ahoj holky, jaké jsou vaše aktuální zkušenosti s Gessleinem a Teutonií? Prosím plusy i mínusy. Mám mezi favority Gesslein F6, nebo Vision S a Teutonii Spirit. Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
11.4.12 14:44

jednoznačně gesslein :-) a to future nebo vision S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.12 15:05
@meduzza píše:
Ahoj holky, jaké jsou vaše aktuální zkušenosti s Gessleinem a Teutonií? Prosím plusy i mínusy. Mám mezi favority Gesslein F6, nebo Vision S a Teutonii Spirit. Děkuji moc :)

Já mám Teutonii Spirit. Jsem nadšená. A to ho nešetříme, jízda terénem, časté skládání z a do auta atd. Je prostorný i dlouhý. Dlouho jsme jezdili v korbě s fusakem. Letošní zima sporťák s fusakem. Všechny doplňky mám od Teutonie. Kola máme nenafukovací a velká, je bezpečný. Neměnila bych.

• Citovat
  • Upravit
536
11.4.12 15:17

Máme F6 a krom po měsíci urvané brzdy spokojenost - takže kdybych si mohla vybrat, už nikdy takový typ brzdy (jo a akorát když je bahno, tak ty otočné kolečka se tím dost z vnitřní strany zasírají pod tou plastovou částí). Jako golfky asi časem pořídím F4 buggy. Taky jsme vybírali mezi těmahle, Teutonku jsme nakonec zavrhli kvůli váze. Denně ho min. 1× vytahuju a skládám do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
11.4.12 15:56

Mám F6, zatím teda používám teprve dva měsíce, ale absolutní nadšení, hlavně ta kolečka. S velkýma je to neskutečně stabilní teréňák, s malýma opravdu perfektně manipulovatelný kočárek (a i lecjaký terén už jsem s malýma projela, polní cestu, přes kořeny…). Rodičům ta otočná kupodivu vadí, takže když vozí oni, dávám velká a mají radost, že se nemusí zabývat žádnýma moderníma vymoženostma :-) Taky je geniální vložná taška - u doktorky, na návštěvě, kočár někde zaparkuju a dítě přenáším jen v lehounké, ale opravdu prostorné tašce, spinká tam jak v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
11.4.12 17:14

Mam F6 a nadseni , pouzivam jiz 7mesicu , bez opravy , bez chybicky, a kdyz porovnavam je lepsi nez Teutonie :) , jako golfky doporucuji Baby Jogger :) , male skladne , lehke :)

• Citovat
  • Upravit
69030
11.4.12 17:22

Jo a jinak u mě dost rozhodlo i to, když jsem si vedle sebe ty dva vybrané kočárky postavila v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
11.4.12 17:31
@ugluk píše:
Jo a jinak u mě dost rozhodlo i to, když jsem si vedle sebe ty dva vybrané kočárky postavila v obchodě.

Taky, a taky ho ma kamaradka, a sama uznala ze Gesslein je lepsi :P

• Citovat
  • Upravit
10141
11.4.12 19:46

Děkuji moc za odpovědi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
3.10.13 20:42

Teutonia už ne kvůli špatnému servisu!!!
Tak já nakonec zvolila Teutonii, kočárek jako takový má své mouchy, ale obecně je fajn. Ale průšvih je, že jediný servis v ČŘ je Babyrenka a to doporučuju pročíst si pár diskuzí- i z mé zkušenosti- totálně arogantní přístup pana majitele, neseriózní jednání a zásadně neuznává reklamace, takže Bacha a šetřete peněženku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí