Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte zkušenosti s kočárek od firmy KNORR - Bebidoo ALU FLY SWING. Moc se nám tento kočárek líbí, ale nenašla jsem na něj žádnou recenzi a navíc v žádném obchodě nebývá skladem, jen na objedávku. Tudíž si jej nemůžeme prohlédnout.
Děkuji za cenné rady.
Ahoj vendásku,
tak to je přesně u nás, mě se taky strašně líbil, tedy trochu jiný BEBIDOO BY KNORR VOLAN ale přesně, jeli jsme se na něj podívat do obchodu ale je na objednání
, jak si přece někdo může objednat kočárek když si na něj nemůže předem sáhnout? ![]()
ahoj
Já první a teď i druhé dítě budu vozit v Knorru Nizza. Na to, že v něm chvíli vozila svého syna i moje ségra, tak je kočárek ve velmi dobrém stavu. Kola nejsou sjetá, není rozvrzaný. Jen jsem vyprala vnitřní fleesovou vložku a nánožník.
Takže za mně můžu říct, že co se týče výrobce, tak max. spokojenost.
přesně, taky to nechápu, jak můžou prodávat kočárek a nemít aspoň vzorový na prodejně. Hold je to asi bussines a je jiná doma, dneska se může všechno… Tak snad budu mít štěstí a ozve se někdo, kdo má tento typ
. Ale děkuji i za tyto příspěvky. Aspoň, že výrobce je spolehlivý a není to Polsko, jako 98% kočárku v ČR.
vendasku, u nás tyto kočárky taky neprodávali. Objednávala jsem ho přes net z Prahy.
Consi, a ty jsi to riskla a objeednala si ho přes net aniž bys věděla jak ti bude pasovat nakonec? Mě se tenhle kočárek moc líbí,ale asi jsem srab:-) Musím říct, že včera jsme byli s manželem v obchodě se sámejma kočárkama ale nějak nás úplně nic nenadchlo. Je to těžké:-)
Lucko, asi tak jak píšeš. Chodila jsem na jednu kočárkovou diskusi, kde ho pár mamin mělo. Dlouho jsem na ním přemýšlela, obcházela obchody. Měla jsem třeba vyhlídnutého i Patrona, ale nakonec jsem to prostě riskla a objednala.
Lucko, koukám že jsi z Prahy. Já teď nevím jak se ten obchod jmenoval, ale byl někde na Smíchově. Teď, kdybys mně zabila, tak si na ten název nevzpomenu.
Tak tomu se říká odvaz, já jsem si právě říkala včera, že zajedem do obchodu, že nám to pomůže v něčem ale nějak nevím, hodinu jsme tam jezdili se vším možným, a odjížděli odsud se zamotanou hlavou
takže možná, že varianta objednat a prostě pak se s ním zžít nakonec není tak špatná
, a co je to vlastně za výrobce? To jsem nikde nenašla…
Lucka13 píše:
Tak tomu se říká odvaz, já jsem si právě říkala včera, že zajedem do obchodu, že nám to pomůže v něčem ale nějak nevím, hodinu jsme tam jezdili se vším možným, a odjížděli odsud se zamotanou hlavoutakže možná, že varianta objednat a prostě pak se s ním zžít nakonec není tak špatná
, a co je to vlastně za výrobce? To jsem nikde nenašla…
Německo
užžž jsem to našla ![]()
http://www.depemo.cz/sortiment.php?…
a mají i kammný obchod
DEPEMO
velkoobchod, servis, maloobchod, bazar
Cementářská 19
154 00 Praha 5 - Lochkov
tel.: +420 257 912 452 (velkoobchod, maloobchod, bazar) +420 728 118 841 (servis)
fax: +420 257 912 452
e-mail: info@depemo.cz
Lucka13 píše:
Jéééé díky moc,
Není zač
Ještě na tom nejsem tak špatně ![]()
Jestli máš tu možnost, tak se tam jeť podívat. ![]()
Určitě mám možnost se tam jet podívat, a tam je mají i na prodejn tedy? ![]()
Určitě si ho tam můžeš hned i koupit. Je fakt krásnej, takovej vymazlenej. ![]()