Kočárek Bebidoo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
18.10.10 09:29

kočárek Bebidoo

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte zkušenosti s kočárek od firmy KNORR - Bebidoo ALU FLY SWING. Moc se nám tento kočárek líbí, ale nenašla jsem na něj žádnou recenzi a navíc v žádném obchodě nebývá skladem, jen na objedávku. Tudíž si jej nemůžeme prohlédnout.

Děkuji za cenné rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
894
18.10.10 09:41

Ahoj vendásku,
tak to je přesně u nás, mě se taky strašně líbil, tedy trochu jiný BEBIDOO BY KNORR VOLAN ale přesně, jeli jsme se na něj podívat do obchodu ale je na objednání :-x , jak si přece někdo může objednat kočárek když si na něj nemůže předem sáhnout? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.10.10 10:21

:mavam: ahoj
Já první a teď i druhé dítě budu vozit v Knorru Nizza. Na to, že v něm chvíli vozila svého syna i moje ségra, tak je kočárek ve velmi dobrém stavu. Kola nejsou sjetá, není rozvrzaný. Jen jsem vyprala vnitřní fleesovou vložku a nánožník.
Takže za mně můžu říct, že co se týče výrobce, tak max. spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.10.10 10:34

přesně, taky to nechápu, jak můžou prodávat kočárek a nemít aspoň vzorový na prodejně. Hold je to asi bussines a je jiná doma, dneska se může všechno… Tak snad budu mít štěstí a ozve se někdo, kdo má tento typ :D. Ale děkuji i za tyto příspěvky. Aspoň, že výrobce je spolehlivý a není to Polsko, jako 98% kočárku v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.10.10 10:55

vendasku, u nás tyto kočárky taky neprodávali. Objednávala jsem ho přes net z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
18.10.10 11:10

Consi, a ty jsi to riskla a objeednala si ho přes net aniž bys věděla jak ti bude pasovat nakonec? Mě se tenhle kočárek moc líbí,ale asi jsem srab:-) Musím říct, že včera jsme byli s manželem v obchodě se sámejma kočárkama ale nějak nás úplně nic nenadchlo. Je to těžké:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.10.10 11:13

Lucko, asi tak jak píšeš. Chodila jsem na jednu kočárkovou diskusi, kde ho pár mamin mělo. Dlouho jsem na ním přemýšlela, obcházela obchody. Měla jsem třeba vyhlídnutého i Patrona, ale nakonec jsem to prostě riskla a objednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.10.10 11:15

Lucko, koukám že jsi z Prahy. Já teď nevím jak se ten obchod jmenoval, ale byl někde na Smíchově. Teď, kdybys mně zabila, tak si na ten název nevzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
18.10.10 11:16

Tak tomu se říká odvaz, já jsem si právě říkala včera, že zajedem do obchodu, že nám to pomůže v něčem ale nějak nevím, hodinu jsme tam jezdili se vším možným, a odjížděli odsud se zamotanou hlavou :mrgreen: takže možná, že varianta objednat a prostě pak se s ním zžít nakonec není tak špatná :lol: , a co je to vlastně za výrobce? To jsem nikde nenašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.10.10 11:19
Lucka13 píše:
Tak tomu se říká odvaz, já jsem si právě říkala včera, že zajedem do obchodu, že nám to pomůže v něčem ale nějak nevím, hodinu jsme tam jezdili se vším možným, a odjížděli odsud se zamotanou hlavou :mrgreen: takže možná, že varianta objednat a prostě pak se s ním zžít nakonec není tak špatná :lol: , a co je to vlastně za výrobce? To jsem nikde nenašla…

Německo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.10.10 11:21

užžž jsem to našla :dance:
http://www.depemo.cz/sortiment.php?…
a mají i kammný obchod
DEPEMO
velkoobchod, servis, maloobchod, bazar
Cementářská 19
154 00 Praha 5 - Lochkov

tel.: +420 257 912 452 (velkoobchod, maloobchod, bazar) +420 728 118 841 (servis)
fax: +420 257 912 452
e-mail: info@depemo.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
18.10.10 11:30

Jéééé díky moc :mrgreen: ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.10.10 11:33
Lucka13 píše:
Jéééé díky moc :mrgreen: ,

Není zač :-D Ještě na tom nejsem tak špatně :mrgreen:
Jestli máš tu možnost, tak se tam jeť podívat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
18.10.10 11:49

Určitě mám možnost se tam jet podívat, a tam je mají i na prodejn tedy? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.10.10 12:30

Určitě si ho tam můžeš hned i koupit. Je fakt krásnej, takovej vymazlenej. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí