Kočárek Bebidoo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
18.10.10 13:03

Takže za tebe jsi spokojená?:-)))) na všec´hny roční období, na skládání a rozkládání?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.10.10 13:22

Ahoj Consi, no já mám Prahu hodně z ruky, jsem z Moravy - Bruntálsko, takže to asi budu muset risknout. Snad budu spokojená jako ty. Já právě žádné diskuse na kočárek ALU FLY SWING nenašla, takže uvidíme no. Každopádně jsem ráda, že jsi s výběrem spokojená, snad budu taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.10.10 14:12

za sebe teda spokojená jsem. Skládá i rozkládá se poměrně jednoduše. Zvládla jsem s ním jak polní a lesní cesty, tak byl fajn i na běžné ježdění.
Hluboká verze byla spíše dlouhá a užší, Terka je ledňák a měla jsem klasickej fusak - širokánskýho berana xlet starýho. Ten tam nešel, tak jsem ho dala pryč a měla jsem půjčený užší fusák. Teď jsem si objednala fusak Kaiser, je to taky takový spacáček, nic roztahanýho. Jako vyslechla jsem si, že mám kočár malej a kdesi cosi. Ale děcko tam neprotestovalo a když jsem se koukala na rozměry jiných kočárků, tak to byl takový standart. Zase jsem to brala tak, buď budu jezdit s kočárkem menším a lépe ovladatelnějším a nebo půjdu do polského tanku, kde může dítko metat kozelce, ale já se budu tahat s dvacetikilovým kolosem.
Stejně ten vnitřek jsem asi po pěti měsících vytáhla, protože už jí to tam nebavilo. Kočár jsem si předělala na polosportovní, jen jsem jí samozřejmě nedávala do sedu.
Nevím jak tento typ, ten můj má vnitřní fleesovou vložku, která se zipem spojí s tím vrchním dílem, co kryje kočárek a takže se to dalo využít později jako fusak. Navíc tu vnitřní fleesku jsem používala jako podložku pod malou, už jsem jí vnitřek kočárku nemusela vystýlat dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.10.10 14:13
vendasek píše:
Ahoj Consi, no já mám Prahu hodně z ruky, jsem z Moravy - Bruntálsko, takže to asi budu muset risknout. Snad budu spokojená jako ty. Já právě žádné diskuse na kočárek ALU FLY SWING nenašla, takže uvidíme no. Každopádně jsem ráda, že jsi s výběrem spokojená, snad budu taky :D

U vás, to v zimě bude spíš na sněžný skútr :-D :palec:(mám rodinu v Mor.Berouně a Rýmařově :)) Ale jako fakt, co se týče výletů do přírody tak se nám opravdu osvědčil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.10.10 17:15

Přesně, ten sněžný skútr je na místě :D. Dneska mě potěšil manžel, našel jednu paní , asi jen 30 km od nás a ona tento kočárek má, tak jsme si s ní domluvili schůzku. Hurááá, uvidím kočárek a pak můžu s klidnou hlavou objednat. Teda doufám, že bude takový, jak vypadá na obrázku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.10.10 17:18
vendasek píše:
Přesně, ten sněžný skútr je na místě :D. Dneska mě potěšil manžel, našel jednu paní , asi jen 30 km od nás a ona tento kočárek má, tak jsme si s ní domluvili schůzku. Hurááá, uvidím kočárek a pak můžu s klidnou hlavou objednat. Teda doufám, že bude takový, jak vypadá na obrázku :D

no tak to je parááda, určitě dej info jak se líbil :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.10.10 17:35

Určitě, pak napíši. Ještě nevím kdy tam pojedem, ale asi až na konci týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.10.10 17:48
vendasek píše:
Určitě, pak napíši. Ještě nevím kdy tam pojedem, ale asi až na konci týdne.

a v kolikátém týdnu jsi? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.10.10 17:57

22.týden - takže termín mám kolem 2.3.2011. Jo, ještě k tomu kočárku, prosím tě, dají se k nim dokoupit nějaké doplňky, jako pláštěnka a brašna? Nikde jsem nic nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.10.10 18:03
vendasek píše:
22.týden - takže termín mám kolem 2.3.2011. Jo, ještě k tomu kočárku, prosím tě, dají se k nim dokoupit nějaké doplňky, jako pláštěnka a brašna? Nikde jsem nic nenašla.

pláštěnku jsem dokoupila, brašna k němu není, ale měla jsem fajn od Emitexu. Sehnala jsem jí i ve stejné barvě kočárku. Teď mám vyhlídnutou jinou.
Tak to jsi krásně za polovinou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.10.10 18:12

aha? A mohla bys mi napsat, kde jsi to koupila a co to bylo přesně za typy, abych měla představu. Díky moc, jsi zlatá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.10.10 18:15

Vendy, mrkni na www.emitex.cz a nebo pak na mimibazaru je jich plno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.10.10 18:33

dobře, kouknu, moc děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.10.10 18:58

ty doplňky jsou super, určitě si něco pořídím. Omlouvám se, ale mám ještě jeden drobný dotaz :?:. Je u kočárku nánožník pro sportovní verzi? Je to v rámci toho fusaku (vloženého lůžka?) nebo se to taky musí dokoupit jako neoriginál? To by se mi právě nechtělo a mrzelo by mě, kdyby to u toho chybělo :zed: . Na netu jsou totiž fotky jen bez nánožníku. Moc díky, snad už poslední dotaz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.10.10 19:31

když koukám na ty fotky a popis, tak by to mělo jít stejně jak u mého. Tu vnitřní fleesovou vložku co kočárek má spojíš s tím „vrchním deklíkem“ nebo jak bych to nazvala a z toho ti vznikne takový fusakonánožník. Ale přesně teď u tohodle kočárku nevím. Jestli máš možnost, tak ať ti to paní vše předvede.
Mně vyhovovalo, že jsem do něj Terku prostě zapla jako do fusaku, nikde na ní nefoukalo.
Já teda od roku a půl používala už jen golfky, měla jsem CT 0,4 Chicco se zimní verzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí