Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebovala bych poradit prolezla jsem snad už všechny možné str.kde jsou kočárky , ale stále nemohu najít to co hledám😢Zamlouvá se mi typ kočárku jako je DorJan-Dany sport,X-Lander,Camarelo Q12,ale na každém je něco pro do něj nemohu jít:-(Nejvíce by vyhovoval DorJan splňuje všechny požadavky,ale jsme vysoký 180 cm a zdá se mi že má krátkou konstrukci určitě bych kopala do konstrukce a tím by se s nim jezdilo špatně děti už mám máme i psi a né jednoho takže potřebuji aby se mi dobře ovládal abych nemusela vyset na kočárku a mordovat se.Prosím má někdo radu jak najít takový kočárek , ale s delší rukojetí výška kočárku mi vyhovuje jen proč není delší ??
Ahoj, my máme DorJan Danny sport a jsme taky oba vysocí, já mám 178cm a přítel 2m a žádný problém s kočárkem nemáme, nekopeme do něj a rukojeť je dost vysoko. Spíš by chtělo abyste si kočárek v nějakém obchodě vyzkoušeli, jak vám bude vyhovovat.
díky rukojeť se mi zdá v pohodě jen mi přijde krátký:-)mohl by být delší mít konstrukci Camarela.Viděla jsem ho v krámě , ale bohužel paní už neměla moc času přivezli ji zboží a v krámě nás samotný nenechala viděla jsem sportovní sedačku a stihla tam holku posadit holce je 3.5r.s tím jsem spokojena hluboká se taky podle rozměru zdá v pořádku.Jak tam vypadá taška na rukojeti když je to kračí není moc v boudičce??
Tu tašku jsme museli koupit jinou, protože ta původní měla slabý patentky a ty se rozepínaly, když v ní bylo něco těžšího. Ale jinak ta taška se opírá o tu korbičku, takže nijak nepřekážela.
opravdu je škoda že nemá tu konstrukci o těch 10 cm.delší vypadal by lépe takto to tomu kočárku škodí:-(tím že se to pravě takto opírá o kočárek.No asi budu ještě hledat a rozhodovat
No každý kočárek má své „pro“ a „proti“, hlavně ti musí vyhovovat, proto je asi lepší ho nejdřív vyzkoušet. Vybrala jsem si DorJan, hlavně proto, že u sporťáku se dá otočit ta korba, abych viděla na malýho.
Já si vybrala Camarelo, měřím 178 cm, přítel 184 a je to OK.
CHtěla jsem ho kvůli velké korbě a kvůli tomu, že je vysoký..nemusím se do něj moc ohýbat…
Jinak korba, autosedačka i sporťák jdou nasadit oběma směry…
Camarelo má velkou nevýhodu malí sporťák a hlavně špatné polstrováni bohužel mi to řekla i prodavačka že si na to hodně stěžuji jako hluboký je na 100% perfektní hned bych do něj šla,ale kupovat pak ještě sporťák u mě nepřipadá v úvahu ![]()