Zápach z korbičky x-lander x-pram

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4433
10.1.11 09:45

Já bych ho taky jela vyměnit. Dala bych ruku do ohně, že jim někde navlhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.11 09:53

Potničko, děkuji! Dojedeš si ho vyměnit, ne?
Já se uklidňuji tím, že si ho půjdu vyzvednout na prodejnu, takže to budu když tak hned řešit tam. Jsem na to docela zvědavá, měl by přijít příští týden, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
10.1.11 09:59

Andílek Pája já si myslím, že to je nejlepší řešení, my si ho tenkrát taky jeli vyzvednout, protože řešit pak např. protrženou boudičku se nám nechtělo, takže ho manžel jel vyzvednout (já to nestihla, porodila jsem dřív :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.1.11 10:03

určitě měli tu dřevotřísku mokrou… nebo jim navlhla.. a to umí pěkně smrdět! nesetkala jsem se s tím a jen valím oči! tak ať dobře pořídíš!
popř. se jim do skladu dřevotřísek dostala kočka která jim to chodila očůrávat.. a pak z toho udělali dno korbičky.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.1.11 13:25
Andílek Pája píše:
Potničko, děkuji! Dojedeš si ho vyměnit, ne?
Já se uklidňuji tím, že si ho půjdu vyzvednout na prodejnu, takže to budu když tak hned řešit tam. Jsem na to docela zvědavá, měl by přijít příští týden, tak uvidíme.

Dneska to chceme s manželem všechno očichat, abychom věděli jestli povezeme celý kočárek nebo jenom některou část. V nejbližší době to tam odvezeme ať si to přede mnou očichají a uvidím jak se budou tvářit - snad mi to uznají :-))) to mě nikdy nenapadlo, že budu řešit smradlavej kočárek :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.11 13:33

Máš pravdu, ani mě to nenapadlo. :cert: :cert: Jen dost mých kamarádek řešilo nějaké problémy s kočárkem - tak jsem si chtěla případnou reklamaci usnadnit.
Pokud byli ty desky navlhlé už před tím, nechápu, jak to můžou vyskladnit, obzvlášť když je to pro miminko!! :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí