Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chci se zeptat, kde sehnat kočičí trávu, ale ne semínka, už vypěstovanou.. dívala jsem se na internet, všude jsou jen semínka.. děkuji za tipy
Mívají ji normálně v květinářství, ale naše kočky to nikdy nežraly a místo toho okusovaly kytky.
Dej si vyhledat na googlu kočičí tráva a nejde ti to obchody, kde ji prodávají. Třeba super zoo, alza, rohlík atd.
Náš kocour ji teda chvíli okusoval a pak si do toho květináče lehnul a celý to rozválel.
Když jsem líná nebo mi chcípne vypěstovaná, beru z Rohlíku. Ale ono to nevydrží moc dlouho, je lepší koupit semínka.
Buď si ji kup v květinářství nebo zasaď.
Na Velikonoce vždycky s děckama sadíme doma trávu nebo osení na ozdobu, ať máme zelenou výzdobu. A kočky nám to ožerou 😁.
Takže si klidně vypěstuj doma svoji zahrádku v květináči.
Já ji kupuji v Hornbachu. Ale kočka ji moc nechce, spíš mi ožírá pokojovku - Zelenec. To je v podstatě také druh trávy. A na Velikonoce si zasadíme obilí, tak bude mít změnu.
@Kiki123321 nechceš se přidat spíš do nějaké facebookové skupiny o kočkách? Ty tady zakládáš jednu diskusi za druhou a jenom o kočce.
@nozu píše:
Já ji kupuji v Hornbachu. Ale kočka ji moc nechce, spíš mi ožírá pokojovku - Zelenec. To je v podstatě také druh trávy. A na Velikonoce si zasadíme obilí, tak bude mít změnu.
@Kiki123321 nechceš se přidat spíš do nějaké facebookové skupiny o kočkách? Ty tady zakládáš jednu diskusi za druhou a jenom o kočce.
Dobrá, už nebudu..
jinak díky za tip.
Mají normalne ve všech hobbymarketech, kde mají kvetiny. A taky třeba v Globusu…Ale nevydrzi moc dlouho, ted ji mam přes dva mesice a uz se chyli cas ji vyhodit a koupit novou…
@Kiki123321 píše:
Dobrá, už nebudu..jinak díky za tip.
Prosím tě jen to ne, nenech se odradit, ptej se dál, vážně
Ne všichni máme fb a ráda čtu tady diskuse o kočkách. Mám vždy radost, když někdo nějakou novou diskusi založí. A facebook nemám.
A o kocici trávě jsem zatím neslyšela( jen o šantě kočičí), zase jsem si trochu rozšířila obzory.
@jindra.kytka píše:
Prosím tě jen to ne, nenech se odradit, ptej se dál, vážněNe všichni máme fb a ráda čtu tady diskuse o kočkách. Mám vždy radost, když někdo nějakou novou diskusi založí. A facebook nemám.A o kocici trávě jsem zatím neslyšela( jen o šantě kočičí), zase jsem si trochu rozšířila obzory.
Tak to jsem ráda, že mohu někomu udělat radost i talhle..
![]()
Hezký den přeji!
@Kiki123321 píše:
Tak to jsem ráda, že mohu někomu udělat radost i talhle..![]()
Hezký den přeji!
A nevzdávej to a piš dál ![]()
@jindra.kytka píše:
Prosím tě jen to ne, nenech se odradit, ptej se dál, vážněNe všichni máme fb a ráda čtu tady diskuse o kočkách. Mám vždy radost, když někdo nějakou novou diskusi založí. A facebook nemám.A o kocici trávě jsem zatím neslyšela( jen o šantě kočičí), zase jsem si trochu rozšířila obzory.
A já si myslela, že šanta kočičí a kočičí tráva jsou to stejné
@Mánička 420 píše:
A já si myslela, že šanta kočičí a kočičí tráva jsou to stejné
Kočičí tráva - rostlina, která svým vzhledem nejvíce připomíná klasikou venkovní trávu
Šanta kočičí - jedná se o velmi aromatickou rostlinku s fialovými květy, která je charakteristická svojí omamnou vůní
![]()