Kočičí tráva

28
4.2.22 11:12

Kočičí tráva

Chci se zeptat, kde sehnat kočičí trávu, ale ne semínka, už vypěstovanou.. dívala jsem se na internet, všude jsou jen semínka.. děkuji za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
4.2.22 11:18

Mívají ji normálně v květinářství, ale naše kočky to nikdy nežraly a místo toho okusovaly kytky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
4.2.22 11:23

Dej si vyhledat na googlu kočičí tráva a nejde ti to obchody, kde ji prodávají. Třeba super zoo, alza, rohlík atd.
Náš kocour ji teda chvíli okusoval a pak si do toho květináče lehnul a celý to rozválel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
4.2.22 11:27

Když jsem líná nebo mi chcípne vypěstovaná, beru z Rohlíku. Ale ono to nevydrží moc dlouho, je lepší koupit semínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.2.22 11:27

Buď si ji kup v květinářství nebo zasaď.
Na Velikonoce vždycky s děckama sadíme doma trávu nebo osení na ozdobu, ať máme zelenou výzdobu. A kočky nám to ožerou 😁.
Takže si klidně vypěstuj doma svoji zahrádku v květináči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21666
4.2.22 12:00

Já ji kupuji v Hornbachu. Ale kočka ji moc nechce, spíš mi ožírá pokojovku - Zelenec. To je v podstatě také druh trávy. A na Velikonoce si zasadíme obilí, tak bude mít změnu.
@Kiki123321 nechceš se přidat spíš do nějaké facebookové skupiny o kočkách? Ty tady zakládáš jednu diskusi za druhou a jenom o kočce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
4.2.22 12:06
@nozu píše:
Já ji kupuji v Hornbachu. Ale kočka ji moc nechce, spíš mi ožírá pokojovku - Zelenec. To je v podstatě také druh trávy. A na Velikonoce si zasadíme obilí, tak bude mít změnu.
@Kiki123321 nechceš se přidat spíš do nějaké facebookové skupiny o kočkách? Ty tady zakládáš jednu diskusi za druhou a jenom o kočce.

Dobrá, už nebudu.. ;) jinak díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35351
4.2.22 12:06

Mají normalne ve všech hobbymarketech, kde mají kvetiny. A taky třeba v Globusu…Ale nevydrzi moc dlouho, ted ji mam přes dva mesice a uz se chyli cas ji vyhodit a koupit novou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
4.2.22 12:25
@Kiki123321 píše:
Dobrá, už nebudu.. ;) jinak díky za tip.

Prosím tě jen to ne, nenech se odradit, ptej se dál, vážně :kytka: Ne všichni máme fb a ráda čtu tady diskuse o kočkách. Mám vždy radost, když někdo nějakou novou diskusi založí. A facebook nemám.

A o kocici trávě jsem zatím neslyšela( jen o šantě kočičí), zase jsem si trochu rozšířila obzory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
4.2.22 12:33
@jindra.kytka píše:
Prosím tě jen to ne, nenech se odradit, ptej se dál, vážně :kytka: Ne všichni máme fb a ráda čtu tady diskuse o kočkách. Mám vždy radost, když někdo nějakou novou diskusi založí. A facebook nemám.A o kocici trávě jsem zatím neslyšela( jen o šantě kočičí), zase jsem si trochu rozšířila obzory.

Tak to jsem ráda, že mohu někomu udělat radost i talhle.. ;) :palec:

Hezký den přeji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
4.2.22 12:45
@Kiki123321 píše:
Tak to jsem ráda, že mohu někomu udělat radost i talhle.. ;) :palec:Hezký den přeji!
:kytka:

A nevzdávej to a piš dál :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.22 21:04
@jindra.kytka píše:
Prosím tě jen to ne, nenech se odradit, ptej se dál, vážně :kytka: Ne všichni máme fb a ráda čtu tady diskuse o kočkách. Mám vždy radost, když někdo nějakou novou diskusi založí. A facebook nemám.A o kocici trávě jsem zatím neslyšela( jen o šantě kočičí), zase jsem si trochu rozšířila obzory.

A já si myslela, že šanta kočičí a kočičí tráva jsou to stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.2.22 21:16
@Mánička 420 píše:
A já si myslela, že šanta kočičí a kočičí tráva jsou to stejné

Kočičí tráva - rostlina, která svým vzhledem nejvíce připomíná klasikou venkovní trávu

Šanta kočičí - jedná se o velmi aromatickou rostlinku s fialovými květy, která je charakteristická svojí omamnou vůní
;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný