Kočka nebo králíček?

495
16.4.12 19:08

Kočka nebo králíček?

Ahojky přemýšlím o nějakém zvířátku pro sebe a přemýšlím co je lepší do bytu jestli kočka nebo králíček?Máme psa čivavu tak ještě něco na mazlíka..U kočky se bojím jestli nebude cítit toaleta ničit mi byt děkuju za názory a zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucineeccka
16.4.12 19:18

My máme kočku a čivavu. :lol: Kocour je moje láska :srdce: :srdce: Kočkolit cítit není.Máme ho na wc a čistíme jednou za dva dny.
Kamarádka má králíka a je to u ní cítit hned jak otevřu dveře do bytu.A to ho čistí každý den…

• Citovat
  • Upravit
31594
16.4.12 19:22

Taky bych hlasovala pro kočku, králík se může naučit hygieně, ale nemusí, stejně tak to může být kousavá potvora, záleží na povaze a kousnutí od králika fakt bolí, od kočky to není tak hluboké :lol: A kočka se naučí hygieně téměř na 100%, přijdou mi chytřejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
16.4.12 19:25

Já králíka čistím jednou za 5 dní a cítit není. Je naučenej že nebobkuje po baráku, jen v kleci-ale jak jsem to udělala nevím. Kočku jsem taky měla. Moc ti neporadím. Já bych si nakrámovala domů kde co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
16.4.12 19:25

taky jsem spíše pro kočku…králící prý rádi koušou kabely..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.4.12 19:27
@ZdeMac píše:
taky jsem spíše pro kočku…králící prý rádi koušou kabely..

tak to je pravda, ten náš přehryzal kabel od nabíječky na mobil, nechápu, proč ho to nešlehlo, ale přežil, nabíječka ne :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
16.4.12 19:30

Taky jsem pro kočku. Kočkolit pokud poctivě vybíráš, tak cítit není a dnes se už dá koupit kryté kočičí WC s dvířky - my ho měli a je lepší než to obyčejné WC ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
16.4.12 19:32
@Gladys píše:
tak to je pravda, ten náš přehryzal kabel od nabíječky na mobil, nechápu, proč ho to nešlehlo, ale přežil, nabíječka ne :twisted:

Mně přehryzal nabíječku od noťasu, a taky se mu nic nestalo. On byl celkově dost agresivní, tak jsem ho nakonec dala ke tchánovcům do králikárny a je spokojený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.4.12 19:34
@Katuskka píše:
Mně přehryzal nabíječku od noťasu, a taky se mu nic nestalo. On byl celkově dost agresivní, tak jsem ho nakonec dala ke tchánovcům do králikárny a je spokojený :)

ten náš uměl i vrčet a výhružně dupat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
16.4.12 19:36

Mám zkušenost s obojím. Kočka je prostě taková větší osobnost, mazel, chlupatý přítelíček. Králík je jen chlupatá koulička bez přemýšlení:D. Mám kočku, wc cítit taky není, kryté je supr.
Ve výsledku je to na Tobě:). Je ale možné, že chytíš kočku, která se nehodlá naučit na škrabadlo- jako obě mé kočky:D. A fakt ti něco zničí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
16.4.12 19:37
@Gladys píše:

to byl kříženej s čivavou ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
17050
16.4.12 19:41
@Gladys píše:
:lol: to si taky pamatuju:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
16.4.12 19:45

králík :palec: přemýšleli jsme jestli pes,kočka nebo králík a rozhodně volby nelituji. Je chytrý milý,přítulný,nesmrdí a když ho máme dost strčíme ho do klece :mrgreen: což psovi ani kočce udělat nemůžeš :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3624
16.4.12 19:49
@Gladys píše:

Jo, ten náš vždycky dupal ráno, když jsem se trochu zpozdila s krmením :D Postupem času se mi zdálo, že ho nic jiného, než jídlo nezajímalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.4.12 19:52

Tak my měli králíka - překousal několik kabelů, i když nechtěně tak dost škrábal. Když se pravidelně čistila klec, tak nesmrděl. Měli jsme štěstí na mazlivku. Ještě někdy když se vyčůrala venku, tak to do koberce vyžralo flek.
Kočku má v bytě babička a nechtěla bych jí. Zatím za 2 roky shodila všechny obrázky, prokousala záclony, žaluzie už jsou taky v hájí spolu s většinou kytek. Prostě je to osobnost :)Na druhou stranu je úžasnej mazel.

Já osobně bych nechtěla domů ani jedno, vzala bych si morče :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný