Kočka za linkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6125
30.7.17 14:21
@histep píše:
Ty brdo, pockam az pojde, to je pristup 8o my bysme meli linku uz rozebranou… :roll:

Taky bych to nenapsala takhle, kočky miluju, ale ono je to v podstatě rozumné řešení. Pokud je tam a je zticha, tak buď tam spí a nechce být rušena (a vyleze sama), nebo tam šla umřít a v tom případě taky není pro ni nejlepší ji tahat ven. Pokud by se tam zašprajcla a chtěla se ven dostat, určitě by se ozývala, mňoukala, kňourala, škrábala, cokoliv. Takže čekat se mi zdá rozumné, rozebírání linky teď ničemu nepomůže.

Zakladatelko, počkej pár hodin a zkus do ní třeba něčím dlouhým lehce dloubnout, jestli reaguje. Pokud tam šla umřít, což je dost dobře možné, tak ji stejně budete muset vytáhnout i za cenu poškození linky, nedá se nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
30.7.17 15:16
@SlečnaDahlia píše:
Taky bych to nenapsala takhle, kočky miluju, ale ono je to v podstatě rozumné řešení. Pokud je tam a je zticha, tak buď tam spí a nechce být rušena (a vyleze sama), nebo tam šla umřít a v tom případě taky není pro ni nejlepší ji tahat ven. Pokud by se tam zašprajcla a chtěla se ven dostat, určitě by se ozývala, mňoukala, kňourala, škrábala, cokoliv. Takže čekat se mi zdá rozumné, rozebírání linky teď ničemu nepomůže.Zakladatelko, počkej pár hodin a zkus do ní třeba něčím dlouhým lehce dloubnout, jestli reaguje. Pokud tam šla umřít, což je dost dobře možné, tak ji stejně budete muset vytáhnout i za cenu poškození linky, nedá se nic dělat.

Souhlas, taky bych do ní zkusila zlehka štouchnout, jestli je živá, tak se pohne nebo nějak zareaguje… Jinak nemusí to nutně znamenat, že tam šla umřít, nám kočky takhle běžně lezou za nábytek, aby nemusely jít ven - když večer dostanou najíst, vědí, že budou muset na noc na zahradu, a tak se schovávají. Počkala bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
30.7.17 17:50

Tak holky, kocka vylezla sama. Hned jsem ji zavrela v jine mistnosti a diru za linku zacpala.
Jakmile jsem ji pustila, hned tam chtela jit znovu.. Hrozne se boji, je divna, nevyskoci, kam vcera vyskocila, nelibi se mi.
Mam pocit, ze se blizi jeji konec. Zalezla si za gauc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59512
30.7.17 17:53

@VitaminC možná ty vedra a snaží se najít místo kde nebude takové vedro :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
30.7.17 18:02

@VitaminC Tak jí udělej nějaké soukromé místečko, kde bude tma a bude tam mít klid. o někam zastrčit nějakou krabici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný