Kočka za linkou?

6795
30.7.17 12:22

Kocka za linkou

Ta moje prastena kocka zalezla za kuchynskou linku.
Nemnouka, nehybe se, sunka jako lakadlo se nechytla. Nemam se tam jak dostat.
Ma sestnact let, myslite, ze tam sla umrit? Jak se chovaji kocky pred smrti…
Me svihne. Budu mit v kuchyni mrtvou kocku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
30.7.17 12:26

No, je to docela možný, většinou chodí kočky umírat na půdu na slámu a tak, ale co já vím jestli by šla i za linku… Každopádně docela prekérní situace, rozložit bych ji tam asi nechtěla nechat.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59518
30.7.17 12:26

@VitaminC jak je tam dlouho? nám před lety vlezl pes za gauč :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
30.7.17 12:29

Mozna je zticha, protoze vi, ze ji odtud chces dostat a ji se tam libi. Ja takhle hledala tu mrchu skoro na ulici a ona za skrini, stastna, ze ji nemuzu najit. Nemuzes na ni posvitit, abys videla, co s ni je?

• Citovat
  • Upravit
6795
30.7.17 12:34

Svitila jsem.. vidim ji, ale na zadny zaver si netroufnu, proste tam je.
Do hajecku zeleneho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.7.17 12:35

Nam takto zabehlo kote za linku, kdyz jsme si ho cerstve privezli domu. Jenze to nase kote se umelo zase dostat ven.

Ta linka asi nejde lehce odsoupnout? Ja bych par hodin pockala a kdyz nevyleze, tak ti holt nic jineho nezbyde, nez to nejak odmontovat. A kde presne ji mate? U nas napr jdou vyndat supliky z linky a vzadu je pak otvor do prostoru za linkou. Mate neco takoveho, ze by se tam dalo nakouknout s baterkou, co vlastne provadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
30.7.17 12:36

Tak jí tam nech třeba se tam jen schovala a pak sama vyleze, a když ne tak pak bych to začla řešit a zkoušet jí dostat ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
30.7.17 12:40

Vubec se tam nejde dostat. Ten zadni dil je vcelku. Jedine vyrezat diru.. To je v hajzlu proste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.7.17 12:43
@VitaminC píše:
Vubec se tam nejde dostat. Ten zadni dil je vcelku. Jedine vyrezat diru.. To je v hajzlu proste…

to by bylo reseni. Diru v zadni strane nikdo nevidi. Problem je, ze ziva kocka nebude sedet na miste, az kolem ni zacnes pilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
30.7.17 13:07
@VitaminC píše:
Svitila jsem.. vidim ji, ale na zadny zaver si netroufnu, proste tam je.
Do hajecku zeleneho..

pak se ozvi, jak to s číčou dopadlo, máš to prekérní situaci, :), ale mrtvou kočku za linkou bych opravdu nenechala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
30.7.17 13:16

Bud vyleze nebo pockam az pojde a pak to budeme muset vyrezat. Teda synuv otec to bude muset vyrezat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
30.7.17 13:46
@VitaminC píše:
Bud vyleze nebo pockam az pojde a pak to budeme muset vyrezat. Teda synuv otec to bude muset vyrezat :)

Ty brdo, pockam az pojde, to je pristup 8o my bysme meli linku uz rozebranou… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
30.7.17 13:47

A byla uz na umreni? Nektere 16 lete kocky jsou jeste celkem fit..
Pokud je ok tak bych to neresila a urcite vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
30.7.17 13:53

@VitaminC Já bych jí teď nechala v klidu, když tam zalezla, nejspíš zvládne i vylézt, pokud jí nedonutíš zalézt hlouběji tím, že jí budeš rušit. Pokud tam zalezla umřít, tak s tím nejspíš nic neuděláš.

@histep píše:
Ty brdo, pockam az pojde, to je pristup 8o my bysme meli linku uz rozebranou… :roll:

Ta kočka tam zalezla, protože chce mít klid a teď si představ, že jí tam začneš něco rozmontovávat a řezat. Třeba vyleze sama. Já bych jí dala čas do večera :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
30.7.17 14:04

@VitaminC počkám až pojde? Hmmm… tohle bych tedy nenapsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie