Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ta moje prastena kocka zalezla za kuchynskou linku.
Nemnouka, nehybe se, sunka jako lakadlo se nechytla. Nemam se tam jak dostat.
Ma sestnact let, myslite, ze tam sla umrit? Jak se chovaji kocky pred smrti…
Me svihne. Budu mit v kuchyni mrtvou kocku.
No, je to docela možný, většinou chodí kočky umírat na půdu na slámu a tak, ale co já vím jestli by šla i za linku… Každopádně docela prekérní situace, rozložit bych ji tam asi nechtěla nechat.. ![]()
@VitaminC jak je tam dlouho? nám před lety vlezl pes za gauč ![]()
Mozna je zticha, protoze vi, ze ji odtud chces dostat a ji se tam libi. Ja takhle hledala tu mrchu skoro na ulici a ona za skrini, stastna, ze ji nemuzu najit. Nemuzes na ni posvitit, abys videla, co s ni je?
Svitila jsem.. vidim ji, ale na zadny zaver si netroufnu, proste tam je.
Do hajecku zeleneho..
Nam takto zabehlo kote za linku, kdyz jsme si ho cerstve privezli domu. Jenze to nase kote se umelo zase dostat ven.
Ta linka asi nejde lehce odsoupnout? Ja bych par hodin pockala a kdyz nevyleze, tak ti holt nic jineho nezbyde, nez to nejak odmontovat. A kde presne ji mate? U nas napr jdou vyndat supliky z linky a vzadu je pak otvor do prostoru za linkou. Mate neco takoveho, ze by se tam dalo nakouknout s baterkou, co vlastne provadi?
Tak jí tam nech třeba se tam jen schovala a pak sama vyleze, a když ne tak pak bych to začla řešit a zkoušet jí dostat ven ![]()
Vubec se tam nejde dostat. Ten zadni dil je vcelku. Jedine vyrezat diru.. To je v hajzlu proste…
@VitaminC píše:
Vubec se tam nejde dostat. Ten zadni dil je vcelku. Jedine vyrezat diru.. To je v hajzlu proste…
to by bylo reseni. Diru v zadni strane nikdo nevidi. Problem je, ze ziva kocka nebude sedet na miste, az kolem ni zacnes pilovat.
@VitaminC píše:
Svitila jsem.. vidim ji, ale na zadny zaver si netroufnu, proste tam je.
Do hajecku zeleneho..
pak se ozvi, jak to s číčou dopadlo, máš to prekérní situaci,
, ale mrtvou kočku za linkou bych opravdu nenechala ![]()
Bud vyleze nebo pockam az pojde a pak to budeme muset vyrezat. Teda synuv otec to bude muset vyrezat ![]()
@VitaminC píše:
Bud vyleze nebo pockam az pojde a pak to budeme muset vyrezat. Teda synuv otec to bude muset vyrezat
Ty brdo, pockam az pojde, to je pristup
my bysme meli linku uz rozebranou… ![]()
A byla uz na umreni? Nektere 16 lete kocky jsou jeste celkem fit..
Pokud je ok tak bych to neresila a urcite vyleze.
@VitaminC Já bych jí teď nechala v klidu, když tam zalezla, nejspíš zvládne i vylézt, pokud jí nedonutíš zalézt hlouběji tím, že jí budeš rušit. Pokud tam zalezla umřít, tak s tím nejspíš nic neuděláš.
@histep píše:
Ty brdo, pockam az pojde, to je pristupmy bysme meli linku uz rozebranou…
Ta kočka tam zalezla, protože chce mít klid a teď si představ, že jí tam začneš něco rozmontovávat a řezat. Třeba vyleze sama. Já bych jí dala čas do večera ![]()