Kojenecké lacláče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
19.6.14 20:34
@Tamanah píše:
Děkuju za odkazy, určitě kouknu na stránky. Mě se líbí jak rifličky, tak i bavlněné. Jen u těch riflových si nejsem jistá právě jak jsou příjemné. Od jakého věku jste oblékaly mimča do lacláčků?

Asi od půl roku nebo sedmi měsíců - když přestal vypadat jako mimino a přetransformoval se na malé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
19.6.14 20:35

Mam je od velikosti 50 a jedny i velikost 46 :) Ale mam nedonosene mimi takze tyhle velikosti ti budou asi na nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
19.6.14 20:35

Taky mám hromadu laclacu, moc se mi na miminkach líbí, takže bych s toho nebála. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
19.6.14 20:38
@Tamanah píše:
Děkuju za odkazy, určitě kouknu na stránky. Mě se líbí jak rifličky, tak i bavlněné. Jen u těch riflových si nejsem jistá právě jak jsou příjemné. Od jakého věku jste oblékaly mimča do lacláčků?

až od doby co se začala plazit, aby měla bříško v teple :) do té doby převládaly dupajdy a polodupačky…jenže v době, kdy se začala plazit, už v její velikosti dupačky nebyly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
19.6.14 20:41

Já lacláče nerada, špatně se mi přebalovalo :roll: holt jsem líná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
19.6.14 20:47

@Tamanah já mám jedny riflíkové lacláčky ve svém bazárku, jsou na holčičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.6.14 20:48

@Eliskaxox Na ultramalých miminech se mi nelíbí a pokud jsou z džínoviny, tak je to asi stejná „vymoženost“, jako mikina s kapucí vel. 56. :lol:
Za mě nejvíc parády v lacláčích stejně honí už stojící dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.6.14 20:49
@zelenaprisera píše:
Já lacláče nerada, špatně se mi přebalovalo :roll: holt jsem líná

Myslím, že to není o lenosti - kluk u přebalování řve, takže je pak člověk rád za jakoukoliv časovou minimalizaci tohoto úkonu. A natažení a zapnutí kšand proces prostě protahuje. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
19.6.14 20:50

@Svistice tyhle jsou z takovyho sametovyho teplejsiho materialu, ne rifloveho ale i tak pro me jsou zas prezitek dupacky mam jen 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
19.6.14 20:52

@Svistice Ja mam vsechny laclace na rozepinani mezi nohama coz mi prijde praktictejsi nez sunadavat a oblekat cele dupacky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.6.14 20:53

@Eliskaxox Jj, otázka osobního vkusu. Mě na dupačkách vyhovovalo, že dítěti nikde nic nečouhá/netáhne na zádas a nemusím řešit vytažené nohavičky nebo stáhnutou ponožku.

Dělají se i dupačky rozepínaví mezi nožkama. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
19.6.14 21:01

@Svistice Tak na ty zadicka je ted vyhoda bodycek, kdyz si vzpomenu na to jak jsme oblekali sestru do kosilek nawzavazovani a knoflicky :zed: Vynalezci bodycek patri nobelovka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
19.6.14 21:04

Laclacky jsou u nas nejoblibenejsi :-) maly v nich dokonce odjizdel z porodnice. Mela jsem pro neho vzdy jedny v dane velikosti, v lete i laclove kratasky. Nasemu malemu hlavne moc slusi :-) kdyz ma k tomu ksiltovku, tak vypada jako lego panacek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
19.6.14 21:04
@Lusy23 píše:
@Tamanah já mám jedny riflíkové lacláčky ve svém bazárku, jsou na holčičku ;)

Děkuju, hned kouknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
19.6.14 21:10

Jo na chlapečkách vypadají nejvíc :D a ješte když už je to cupitající dítě s bekovkou na hlavě, tak to je boží :D
Jestli dobře chápu, tak jste je využíbaly i doma? Místo třeba dupaček v postýlce atd., nebo ven? Ptám se trochu jak idiot, ale i s oblékáním bude vše pro mě nové, nikdo v okolí nemá prcka se kterým bych přišla tak často do kontaktu. A tak to bude zajímavé :) Pořád si říkám co asi bude potřebovat a kolik čeho-vrstev atd. Doma mám mraky bodýček s dlouhým, něco s krátkým, mikinky, trička, dupajdy a polodupajdy atd. Ale stejně budu pořád přemýšlet, jestli toho na sobě nemá málo, či moc 8o Někdo mi říkal, že o vrstvu víc, než nosí dospělí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat