Kojenecké lacláče
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Tamanah píše:
Děkuju za odkazy, určitě kouknu na stránky. Mě se líbí jak rifličky, tak i bavlněné. Jen u těch riflových si nejsem jistá právě jak jsou příjemné. Od jakého věku jste oblékaly mimča do lacláčků?
Asi od půl roku nebo sedmi měsíců - když přestal vypadat jako mimino a přetransformoval se na malé dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam je od velikosti 50 a jedny i velikost 46
Ale mam nedonosene mimi takze tyhle velikosti ti budou asi na nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám hromadu laclacu, moc se mi na miminkach líbí, takže bych s toho nebála. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamanah píše:
Děkuju za odkazy, určitě kouknu na stránky. Mě se líbí jak rifličky, tak i bavlněné. Jen u těch riflových si nejsem jistá právě jak jsou příjemné. Od jakého věku jste oblékaly mimča do lacláčků?
až od doby co se začala plazit, aby měla bříško v teple
do té doby převládaly dupajdy a polodupačky…jenže v době, kdy se začala plazit, už v její velikosti dupačky nebyly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamanah já mám jedny riflíkové lacláčky ve svém bazárku, jsou na holčičku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliskaxox Na ultramalých miminech se mi nelíbí a pokud jsou z džínoviny, tak je to asi stejná „vymoženost“, jako mikina s kapucí vel. 56. ![]()
Za mě nejvíc parády v lacláčích stejně honí už stojící dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zelenaprisera píše:
Já lacláče nerada, špatně se mi přebalovaloholt jsem líná
Myslím, že to není o lenosti - kluk u přebalování řve, takže je pak člověk rád za jakoukoliv časovou minimalizaci tohoto úkonu. A natažení a zapnutí kšand proces prostě protahuje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice tyhle jsou z takovyho sametovyho teplejsiho materialu, ne rifloveho ale i tak pro me jsou zas prezitek dupacky mam jen 1
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice Ja mam vsechny laclace na rozepinani mezi nohama coz mi prijde praktictejsi nez sunadavat a oblekat cele dupacky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliskaxox Jj, otázka osobního vkusu. Mě na dupačkách vyhovovalo, že dítěti nikde nic nečouhá/netáhne na zádas a nemusím řešit vytažené nohavičky nebo stáhnutou ponožku.
Dělají se i dupačky rozepínaví mezi nožkama. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice Tak na ty zadicka je ted vyhoda bodycek, kdyz si vzpomenu na to jak jsme oblekali sestru do kosilek nawzavazovani a knoflicky
Vynalezci bodycek patri nobelovka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Laclacky jsou u nas nejoblibenejsi
maly v nich dokonce odjizdel z porodnice. Mela jsem pro neho vzdy jedny v dane velikosti, v lete i laclove kratasky. Nasemu malemu hlavne moc slusi
kdyz ma k tomu ksiltovku, tak vypada jako lego panacek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lusy23 píše:
@Tamanah já mám jedny riflíkové lacláčky ve svém bazárku, jsou na holčičku
Děkuju, hned kouknu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo na chlapečkách vypadají nejvíc
a ješte když už je to cupitající dítě s bekovkou na hlavě, tak to je boží ![]()
Jestli dobře chápu, tak jste je využíbaly i doma? Místo třeba dupaček v postýlce atd., nebo ven? Ptám se trochu jak idiot, ale i s oblékáním bude vše pro mě nové, nikdo v okolí nemá prcka se kterým bych přišla tak často do kontaktu. A tak to bude zajímavé
Pořád si říkám co asi bude potřebovat a kolik čeho-vrstev atd. Doma mám mraky bodýček s dlouhým, něco s krátkým, mikinky, trička, dupajdy a polodupajdy atd. Ale stejně budu pořád přemýšlet, jestli toho na sobě nemá málo, či moc
Někdo mi říkal, že o vrstvu víc, než nosí dospělí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit